[QUOTE=MIRIAM;2815729]Ja morali juaj!!!!!!
Bluton, kur t'i tha ato fjale une po te isha ne vendin tend (femer) ndryshe kisha me reaguNe vend se te distancohesh nga fjalet perverse qe i drejtohen nje femre ,ne rastin tim femer e martuar ti me quan gay
Nqs une jam i pamoralshem sdo te thote se edhe muslimanet tjeret jane te pamoralshemEh lum islami qe ju ka
Nuk dua te ndryshoj temė, ishte postimi i pare qe e bera ne kete temė une nuk debatoj me persona siē eshte puna jote, Mafia e shume do tjerėMe kesi gjera tentoni te ndryshoni teme se u bet hor me me nivelin e intelegjences!!!!!
Ketu hapet tema nga injoranti dhe pergjigjet injoranti.Edhe nje 8 vjeqar me intelegjence mesatare mund te ju sfidoj ne debate
Ndersa ata te dijenis (muslimanet) jane te perjashtuar.
Burri 1 X flet !
MIRIAM
Le se tka lodh ma mir qu bone naj rang te shpis ashtu kshtu si ka hije "gruas tmartume" ton diten me nejt n'internet, ēudi qysh pot man ai burri yt
argumenti i rradhes qe nuk je femer!
Ti je hija e Kastriotit
Ti je gjoksi i tė madhit Hamzes
Ti je kullė fuqi baroti...
O aka Zot shpije ktu moreeeeeeeeeeee
heeeeeeeeeeej
Po apo e shifni se me sakica na u pren bilallovit more heeeeeee khau eeeeeeeeu.j
Eh nga natyra dukem pak trullan po i para ndjej kobet
Ndaluni o njerz se po u kqyre shkau heeeeeeeeeeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiiiiiuuuuuuuuuuuuu uu.
hahahha 24h ne internet ,ku ke pa more!!!!
Sa per dijeni prej punes jam tu shkru,keshtu kur je ,edhe punon edhe sfidon ne debate tufa injorantesh!!!!!
Mos mendo se jam ndier e fyer nga fjalet e atij retardi,ai ashtu eshte edukuar ,fajin e ka nena e tij qe se ka eduku me mire!!!!
PER ate jeni ketu ku jeni ,duke ju sundur kush qohet me heret,sherbetor te qafiarve![]()
Nuk e di pse po e zgjat muhabetin me ta." Darka me dreqen nuk bahet" . Blueton e disa si ky nuk kan hyr ne Forum per debat se nuk e kan te zhvilluar koe ficientin e intelegjences. Ata thjesht hyne vetem per te shar ndokend dhe ofenduar. Eh per te shar ishin te specializuar.
Krijoni Kontakt