Close
Faqja 7 prej 8 FillimFillim ... 5678 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 71
    i/e regjistruar Maska e ylli_pr
    Anëtarësuar
    29-11-2006
    Postime
    311
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    turqia me shqiptaret nuk do ket luft kurrrrrrrrrrr sepse eshte miku me i madh i shqiptarve dhe ne turqi jetojn me se shumti shqiptare mbi 6 milion flasin shqip ndersa 1 e 3 e popullsis turke jan me prejardhje shqiptare edhe gjenerali turk eshte me prejardhje shqiptare andaj mos kini frik

une kam shpres ne turqin sepse nese amerika peson disfat ather i vetmi shtet qe do mbroj kosoven eshte shqiperia dhe turqia nese nuk ndryshojn qeverit aktuale
    Njeriu beson dhe shpreson ne bazete asaj qe eshte informuar.
    E keqja nuk eshte nga ata qe i kane thene ximit abedinit tone se edhe nese qielli bije turqia eshte ne gjendje ta mbaje me drunje, qe te mos bije ne toke, por e keqja e madhe eshte se pse ximi abedini jone i beson ketyre thenjeve. Ximi doket se e ka pak shkoll, dine shkrim lexim. Pse nuk interesohet te lexoj histori dhe vete ta zbuloj realitetin , e te mos e bejne budall hallki
    , ne shekullin e 21. Ku informimi eshte kaq i madh.
    Qdo fjal qe del nga zemra, shkon ne zemer.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga Toro Lexo Postimin
    Me fal ti per lufte apo per orgji e ke fjalen? :P
    Ne te dyja rastet, lufte quhet
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Qe do i bim turqis nuk diskutohet......
    Problemi eshte strategjia,duhet me i ron ball per ball nga dardanelet,apo ti bim nga mbrapa nga irani,ti kapin ne befasi........

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Cke me Turqin o vlla? Njeher sherrin e kemi me Turiqiren!
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-07-2010
    Postime
    360
    Citim Postuar më parë nga SERAFIM DILO Lexo Postimin
    Qe do i bim turqis nuk diskutohet......
    Problemi eshte strategjia,duhet me i ron ball per ball nga dardanelet,apo ti bim nga mbrapa nga irani,ti kapin ne befasi........
    .........kujdes mos i kapish per dikund tjeter heheheh

i/e regjistruar Maska e SempreBarca
    Anëtarësuar
    26-02-2008
    Vendndodhja
    Presheve
    Postime
    106
    Citim Postuar më parë nga IllyrianPatriot Lexo Postimin
    pse e intereson nje magjup arab me banese ne mitrovice ( kosove ) te mesoj sa greke shqipfoles ka ne shqiperi ?

Shiko baxhen tende edhe mos u fut ne tema te shteteve te tjera ... ik shiko tema per arabin me mire
    Ata qe i quan magjup arab e shpallen Shqiperine shtet me 1912, po ata magjup arab luftuan per ta çliruar Kosoven me 1998.
    Disa shqiptare prej te cilve shumica ortodoks kishin pakt jo paqeje por vllazeror me serbosllavet, dhe si duket ajo vllazeri aq e madhe ka len pasoja tek disa shqiptare qe e shtyjn ta quajn shqiptarin arab e magjup, dhe kur shofin flamurin kuq e zi i duket si nje lecke per te ardhe turp.
    Kur shof ksi lloj njerz me nofra/usera "patrioti" me kujtohen te gjith ata udheheqes shtetror e ushtarak te serbise, qe kan qen dhe sot jan ne Hage per shkaqe qe te gjith i dijme, dhe te gjith ata nket shtet (vetem ne Presheve jo) njifen si Patriota !
    Ajo lidhje vllazerore paska len rrenj te thella tek nje pjese e shqiptarve. Dal nga dal po dalin frutet. Frute te cilat qe nga mbirja shihen se jan te kalbura.

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    Citim Postuar më parë nga IllyrianPatriot Lexo Postimin
    pse e intereson nje magjup arab me banese ne mitrovice ( kosove ) te mesoj sa greke shqipfoles ka ne shqiperi ?

Shiko baxhen tende edhe mos u fut ne tema te shteteve te tjera ... ik shiko tema per arabin me mire
    Hej hej hej , kape nje meter edhe mati fjalt , so shqipnija shtet tjeter po osht e jona , mos harro qe prej ksaj mitrovice ne krye me te madhin Isa Boletini jon mbrotj kufijt e shqipnis per 30 vjet me radhe , mos harro qe prej ksaj mitrovice ne krye me Isen edhe trimat e tij osht ba e mundun shpallja e pavarsis ne 1912 .
    We are all Aliens

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    IllyrianPatriot mos ja zini per te madhe sepse eshte mendjeleht dhe nuk din qka flet dikush ja ka mbush koken me gjera te kota dhe mendon se ato jan te verteta eshte ndoshta i ri dhe ka koh per tu permirsu
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

i/e regjistruar Maska e Fishtani1
    Anëtarësuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    Citim Postuar më parë nga LuLiKraS Lexo Postimin
    Ballkani si pjes stabilizimi Europ Atlanik ka nje qellim zhvillimin dhe kordinimin e prjekteve thelbesore per vitet ne vazhdim.
    Si mendoni do te kemi nje lufte me Turqin perseri ?

Turqia eshte ne rrezik sepse armiqet e saj tani jan stabile dhe dita e dites po fuqizohen behet fjale per SHQIPERIN , KOSOVEN,MALIN E ZI, AUSTRO HUNGARIA,BOSNEN, GREQIN , SERBIN , BULGARIN ETJ.

Si mendon do te behen keto Shtet bashk ndonje her dhe disa shtet tjtera per te pushtuar Shtetin me te madhe ne EU.

Armiqet e veret i ka Turqia Shqiptaret sepse vetem Shqiptaret kan pasur pasoja te madhe dhe humbje ne njerz dhe ne Teritore.

Kurse per Slavet Turqia ka qen nje mike sepse ju ka dhen toka , ju ka mundesuar te zhvillohen ekonomikish etj.

Behet fjale ne Maqedonin kur ne Prilepi i Sotshem ishte i Banura 100 per 100% me Shqiptare u maskaruan nga Turqit sepse Slavet ju ofruan Vajza te bukura....
    Si do qe te jet nga nje Amerik i cili pushtoj Tokat Ilire ishm humbes ne dhe te tjteret por si qdo her pasojat jan ndire me shume tek ne.

Sa mendoni se Ballkani Stabil Demokraik ka nje qellim Zhvillimin e luftave te reja :

Behet fjale me ke do te kemi lufta te reja? do te jet TURIQIA?

Nese kjo lufte do te zhvillohet do te perkrahet nga shume shtete te botes si pershembull:

Amerika , Italia , Izraeli , Franca , Gjermania , Brazili , Spanja , Portugalia , etj etj... ( do te thot nga shtetet katolike dhe ortodokse perkrahja nuk do te mungoj 100 per 100%.[/B]

Une rasishte shikova harten dhe mendova per lufta te reja dhe me shkoj mendja tek Turqia dhe shtete ballkanike pash se turuqia kishte armiqet e saj ne paqe.
    Po debili qe koke

i/e regjistruar Maska e LuLiKraS
    Anëtarësuar
    08-10-2005
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    180
    Citim Postuar më parë nga extreme Lexo Postimin
    Shiko o vlla miqesia me turqine e Sodit nuk dmth ti harrojm ato qka i ka ba perandoria osmane dikur , por le te jet pjes e te kaluares .
    Citim Postuar më parë nga soni12 Lexo Postimin
    bobo u ben shqiptaret 100 milion,vetem ne ukrain paska 5,milion.prandaj jan aq te bukura ukrainaset se ken marre nga ne.
    une them qe meqe u ben 100 milion tani te therasim nje seance te jashtzakonshme te kombeve te bashkume,me pjesmarrjen e gjith presidenteve te botes.aty cojm erion bracen dhe tom doshin dhe ato te marrin me shpulla ato president vendet e te cileve do pushtojme.
    bo bo sa kam pire sot,jam bere shtup.
    Ku BURON NJE KARAGUR BURON NJE SHQIPTARE.
    Do te thot Ne cilin do vend qytet apo fasht te Ukraines qe te shkoni keni familje Shqiptare apo me mire te them Pasardhes ILIRE.
    Po shum nga ata jan te asimiluar - per fat te keq.
    Sjam kunder askujt., ne raste se ke pergjegjesi Kombetare dhe je i pa afte per to...

Faqja 7 prej 8 FillimFillim ... 5678 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •