Sa greker shqipfoles ka ne Shqiperi ?
Sa greker shqipfoles ka ne Shqiperi ?
Shqiperi eshte edhe Cameria
O te lumt goja ti.
Shum me te drejt ke fol,nuk ndryshoj asgje pervecse nje gje te vogel.
Shqiptarit se pari i intereson te behet mik me shkaun per tja fut shqiptarit vllaut vet.
Realiteti eshte ky po se besuat ndjekni lajmet mire e mire,jo vetem mbrenda shqiperis,se sa e shoh une disa nuk kan njohuri per vendet e tyre qe gjenden jasht kufijve te shqiperis artificiale dmth e kesaj shqiperia sot qe eshte.
Shikoni me shum lajme,ndjekni lajmet shqipeee dhe do bindeni,apo ejani nje vizite kendej nga Ilirida shiheni realitetin me syt e juaja.
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
Pergjigja me 100% saktesi po ta shikojm hitorin e Shqipes gjithmon kemi qen Lodra ne duar te lojtarve... dhe foret i hajm shum let vje nje Arab te ben arab vje nje Amerikan te ben amerikan te rall jan ata Shqiptar qe jan Shqipetar dhe qdo qe qe i kercnon traditat e tyre ti flak mas shpine..
Si nuk doli njeri,qe ti shpalli lufte Kines....po na kercenojn popullin mik te Tajvanit
Une kisha pas deshire ti kriste kjo lufte dhe eshte e pa shmagshme kjo lufte mos e harroni nese sot jo pas 100 viteve do te vie kjo lufte.
Shume gjenerata ndertoje nje gjenerat e prish te gjitha.
Turku , Ruso serbo slave e grek na vran maskaruan shkatrrun paraardhesit tan pse ne mos ti bejm njejten pune me pasardhesit e tyre.
Kjo bote ishte me rende... Ishte Itralia iku italia erdhi turqia shkoj turqia erdhi greko ruso slavi po dhe ky iku.
Tani si duket po vie koha qe ne ti shkojme atyre.
Nuk lahet gjaki me fjale e me raketa....
Ti mbyeses nenen e ti lesh te biri gjall e pastaj ta ndihmosh te birin mendon se ke kaluar rrezikun Jo jo kjo nuk behet kurr.
Me pak fjale dhe me shum turp e them se Turqia , ruso serbo greko slav na kan degjeneru.
Sa urrejtje kam per keto pupuj nje per nje do i kisha kall.
Ne perjashtim te atyre qe ishin shperngul ore kishin prnuar te ndryshoj Gjuhen dhe emerin e kombit. Siq na kan ber neve Gjuha Ilire ben pjes ne Grupin e Gjuhve te humbura.
Siq na kan ber neve. Ishim ILIRE na benen Shqiptare tani me kembe ngulje kerkoje te na bejen Albanian State.
Politika e atehershme une kuptoj keshtu:
Turiqa mbyt vraj prer , rurisia parano emigrat dhe merr ata dergo ne humbener duke i prer masakurar dhe djekur.
Greku ashtu etj... mire ateher
Ka bire Shqiptari ketu ne forum qe i thot vetes Jam pasardhes ILIRE dhe pranon se QFARE DO FEJE QE TE JAM APO BESIMI QE TI TAKOJ ARMIKU PER MUA ESHTE AMERIK DHE NUK KAM DASHURI PER ATE QE ME KA PREK NE MEMEDHE.
Tani bej fjale ne vete Une jam Musliman dhe se dua Turqin e urrej Turqin.
Kur ti je Ortodoks pse e don Greqin dhe Rusin ?
Fjalet Shqiptare i ka ne letra po as nje her ne vepra.
Mos i harroni Gjamiat mos i harroni kishat por e vetmja fe e pare e Shqiptarve eshte ILIRIA. ( me pak ndryshime ne tekst).
Tokat ilire i kan marr slavet por slavet kan perdor si medot si politik Parendorin Osmane nga e cila kan perfituar.
Dhe mos e harroni as nje her Bota Islame dhe Ortodokse qdo her ne rrezik apo ne interesa te tyre te perbashkta kan pas bashkepunim dhe politik te perbashket.
Kjo kuptohet kur shikoni serbin e sotshme u populla nga rusit te ardhur nga malet e rusis karpat.
Kjo kuptohet se maqedonia u rrit me ndihmen e perbashket Turko Ruse.
Te shkoni ne Turqi te dini te flisni rusishte do te ndiheni si ne vend tuaj sa shume gjera te perbashkta ke sa banore Rus ke ne turqi sa qe sta merr mendja.
Sa kam munde me kuptu dhe si e kuptoj mardhenjen Ruso Turke te atehershme une eshte si sot AMERIKA DHE SHQIPTARET.
Turqia ishte nje Amerik e asaj kohe kurse Rusia ishte nje Shqiperi e kesj kohe.
Ruset dhe Turqit ishin si dy motra te cilat ndiheshin te pa rehatshme kur vite puna tek Besimi Fetare Kjo sa do pak i nga ngatrruar dhe nuk i ka len te jen pushtues te Botes.
Ku te ishin dy Gjuhe Zyrtare te Botes Turqit dhe Rusisht.
Ndryshuar për herë të fundit nga LuLiKraS : 27-07-2010 më 20:32
Sjam kunder askujt., ne raste se ke pergjegjesi Kombetare dhe je i pa afte per to...
Po sa shpejt hecin keto temat me permbajtje pa lidhej more amani.....
Ja shikojeni, 1, 2, 3 .. faqe.
Nje hajvan gjuan nje gur ne uje, 100 te mencur s'mund ta nxjerin !
Ndrysho Firmën
Krijoni Kontakt