Close
Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 71
    i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Citim Postuar më parë nga verystrongbeer Lexo Postimin
    yes, nendetset atomike shqiptare ti cojm ne leningrad....kurse berlinin lindor na takon ne ksaj here, ruset skan pun te futin hundet aty, jan nen urdhrat tona
    Hahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,Sa kom qesh...
    Nga leningradi ti pergatisim,nendeteset tona,per te pushtuar ameriken...se po mbajne anen e kosoves..

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga SERAFIM DILO Lexo Postimin
    Hahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,Sa kom qesh...
    Nga leningradi ti pergatisim,nendeteset tona,per te pushtuar ameriken...se po mbajne anen e kosoves..
    do fillojm dhe star wars per kontrollin e universit. flamurin shqiptar ta cojm deri tek planeti pluton, po u ndeshem rruges me planetin x apo nibiru ca dreqin quhet, ti eliminojm dhe ata anunakit qe dun me pushtu token

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Jooooooooooooooooooooooooo!
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    Ne ballkan Shqiptart sot nuk jan Armiq me Turqit , kshtu qe edhe sod ballkanin Amerika e kontrollon permes Turqise , Turqia eshte nje nder aleatet me te fuqishem te Amerikes . Mos hap tema koti qe nuk ka shanca as teorike qe te ndodhe diqka e tille .
    We are all Aliens

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    O hapesi i temes ke dy gabime trashanike , se pari nuk di te shkruash mire shqip dhe se dyti komplet tema eshte jashte realitetit .

Kjo mund te jete vetem imagjinare ne trurin tende sepse mik me te madh Kosova mbas Amerikes dhe Britanise se Madhe e ka Turqine .

Citim Postuar më parë nga Station Lexo Postimin
    Turqia ka nje merite vertet, na ka mbajtur 500 vjete mbrapa botes.
    Por sot eshte nje vend mik i yni dhe nuk ka asnje aresye qe ne te bejme lufte me Turqine.
    Hapsi i temes ka pire shum wiski pa akull dhe ja ka futur kot.
    O ju ka lon xhaxhi 500 vjet mprapa sepse edhe shtetet e rajonit kane qen ner Turqi .

Citim Postuar më parë nga gloreta Lexo Postimin
    Pikes i ke rene, ashtu eshte.
    Me qafsh me aman i paska rene pikes e?
    Po ku kane per te patur baze me te mire per turqin se ne?
    Na kane pike te dobet prandja na kane miq
    miq miq po kur te mbushet shqiperia me xhami edhe me ato femrat e mbuluara ajde se do e shikojme kete miqesi....
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

i/e regjistruar Maska e LuLiKraS
    Anëtarësuar
    08-10-2005
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    180
    Me ndegjoni Vllezer Shqiptare Musliman , Katolik , Ortodoks apo qfare do feje qe keni :

Ja se qka na ka bere Turqia :

Shiko ket Video ore Vlla dhe kupto se ke 5 Miljon Shqiptare te Shprengulur ne UKRAIN.
    Keto shifra jan kenduar ne kenge me Qiftelia te cilen kenge do ja gjej nje kenge eshte e vjeter te cilen kam ndegjuar qysh kur isha 8 vjeaqre.

Pa tjter se do e gjej dhe do ju publikoj ketu

Dhe ta kuptoni se qfare na ka ber miku yn Turqia neve Shqiptarve.
    Sjam kunder askujt., ne raste se ke pergjegjesi Kombetare dhe je i pa afte per to...

i/e regjistruar Maska e agas
    Anëtarësuar
    22-05-2009
    Postime
    258
    Nuk po e kuptoj logjiken e hapesit te temes qe thote se pers u humben tokat e Ilirise dhe per kete fajson Turqine.Fundi fundit Turqia,apo me sakte Perandoria Otomane ka kusuret e saj ne zvogelimin e hapsirave shqiptare duke lejuar me deshire apo e imponuar nga fuqite e medha te asaj kohe.Por keto teritore tani nuk ndodhen nen administrim te Turqise dhe skemi pse te luftojme me te per kthimin e ketyre trojeve.Nese hapesi i temes mendon se shqiptaret qekan kaq te fuqishem per te luftuar,para se gjithash shqiptaret e Kosoves dhe Shqiperia te bashkohen ne nje shtet kombetar dhe pastaj mund te kerkojne bashkimin e trojeve te tjera shqiptare te ndara ne 5 shtete.Jane shume shtete ne liste qe i kane borxh per te lare shqiptareve.Nga keto turqia eshte e fundit.Sidoqofte hapesi i temes na relaksoi disi me argumentat e tij se perse duhet luftuar me Turqine.Lol!
    Jetoni për Shqipëri dhe vdisni për të.

N.Frashëri

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga LuLiKraS Lexo Postimin
    Me ndegjoni Vllezer Shqiptare Musliman , Katolik , Ortodoks apo qfare do feje qe keni :

Ja se qka na ka bere Turqia : http://www.youtube.com/watch?v=mFMq9v3LVgU

Shiko ket Video ore Vlla dhe kupto se ke 5 Miljon Shqiptare te Shprengulur ne UKRAIN.
    Keto shifra jan kenduar ne kenge me Qiftelia te cilen kenge do ja gjej nje kenge eshte e vjeter te cilen kam ndegjuar qysh kur isha 8 vjeaqre.

Pa tjter se do e gjej dhe do ju publikoj ketu

Dhe ta kuptoni se qfare na ka ber miku yn Turqia neve Shqiptarve.
    shokit edhe turqia ka vra shiptar edhe evropa ka vra shqiptar mirpo nese nuk e din trojet shqiptare i ka shkatrru evropa ne krye me anglin dhe nese duhet quajtur dikend armiku me i madh i trojeve shqiptare ather eshte evropa ne krye me anglin sepse ata shkatrrun trojet shqiptare i ndan i coptun dhe i asimilun dhe kurr me sdo jen te bashkuar trojet shqiptare ashtu siq ishin para qershorit te vitit 1878 dhe fajtor per kete eshte evropa fajtore eshte edhe per vrasjen e qindramijra shiptar nga serbet dhe per shpernguljen e mbi 300 mij shqiptarve pas vitit 1878 sepse evropa e nenshkrujti dhe serbia i deboj nders turqia ishte i vetmi vend e cila i hapi dyert per shqiptaret i strehoj ju dha toka qe te punoj jav mundsoj te jetojn dhe te punojn ne ket vend

une nuk i mohoj ato te kqija qe ju ka be turqia shqiptarve por edhe nuk i mohoj te mirat qe jav ka be dhe qe po i ben shqiptarve sepse sot kemi turqin mikun me te madh te shqiptarve edhe anglia dikur i shkatrroj trojet shqiptare mirpo ne 1998 ishte e para ne evrop qe e perkrahu kosoven dhe dhe me ndihmen e aleatve te tjer ja sollen lirin kosoves
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Pritova ta lexoj te gjith postimin ke fjalen luft me turki ne Shqiptaret?
    lol ne nuk jemi te zot te mbrohemi nga Shkau e kemi te dera le te bejm nje luft me turkun dhe pse ta bejm ate deri tash nuk na perzihet ne interesa qfar ka ndodhur ka ndodhur ato jan te kaluara... sa per Turki e Europ asnjera ska ber asgje per neve te gjith ket liri qe gezon Kosova ka vetem nga SHBA kta te tjeret jan figur shahu vetem vendimet i merr ingj-ja Amerik...

Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •