kam takuar vetem nje antar ketu ne Itali afer meje dhe nje nje patriot ne Kucove. s'ka qen zhgenjim, Njerez hesapi, se s'jemi marsian ketu...si s'takova nje femer me aman![]()
kam takuar vetem nje antar ketu ne Itali afer meje dhe nje nje patriot ne Kucove. s'ka qen zhgenjim, Njerez hesapi, se s'jemi marsian ketu...si s'takova nje femer me aman![]()
"Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."
Une e njohe vetem nje person ketu.
Sa per nje takim, te antareve eshte nje enderr e mire. Sepse mendoj se teknikisht eshte e pa realizuar, mire po megjitheate, mua me pelqen ta shohe kete enderr sepse sa here qe e e shohe me gezon. Sikur do te ishte e mundur, une do beja gjitheqka te jeme ne ate takim. Kam shume ketu qe i dua, dhe do i kisha perqafuar forte.
Respekt per te gjithe antaret e mire te forumit shqiptar.
Qdo fjal qe del nga zemra, shkon ne zemer.
Po kam takuar nje antar,kemi pi kafe dhe gjate kemi bisedua,ishte yll fare!(Jo ylli pr)Hahahaha
Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.
Po e njohe vetem nje person,sa i perkete takimeve,vendet ku duhet te mbahen do duhet te jen,Tirana ose Prishtina
1000 zogj pula,kunder nje LUANI.
ketu nuk njoh njeri sepse ka pak kohe qe jam regjistruar, por ne nje forum tjeter po kam takuar mbi 10 anetare dhe kenaqesi e madhe,tani jemi dhe shume miq. shume bukur te organizohen takime
Me fal qe po te pyes Dritan Gjini, emri dhe mbiemri i vertete eshte qe ke zgjedhur per nick name?
Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.
Une kame deshire ta njohe nje person shumee...shpresoj te me realizohet deshira![]()
2011*Pse tė pėshtyjmė rrugės, kur ka njerėz qė e meritojnė fytyrės ...
Me duket e mjaftueshme te njihen vetem shkronjat (flasin shume).Mjafton!
Krijoni Kontakt