Postuar mė parė nga *suada* Boll ihere tani me kete volgaritet. Keni mp dhe atje shkrijeni talentin me fjalor Kjo ishte batuta e shekullit!
Postuar mė parė nga Bamba Ciao bella donna! Nese ke vape mua me quajne Antonio! Rri dreq se une jam si kjo plaka dhe te gjen belaja pastaja
"Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."
Postuar mė parė nga donna76 Rri dreq se une jam si kjo plaka dhe te gjen belaja pastaja http://www.youtube.com/watch?v=kZNhx6J_3RQ Une e di si je, pa merak!
Postuar mė parė nga Bamba Une e di si je, pa merak! Ti e di si jam une, une s'e di si je ti....ca eshte kjo pun kshu
Postuar mė parė nga donna76 Ti e di si jam une, une s'e di si je ti....ca eshte kjo pun kshu
Postuar mė parė nga Bamba she she dreqi, rri se vajta hoqa cik vetllat tani
Mos i kuq syte tkeqen se vje Skenderbeu e kush rri bo sherr pastaj!
Plasen cokollatat ketej
Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.
Postuar mė parė nga *suada* Plasen cokollatat ketej Po po me diabet te gjithe ketu. ja se e ndeza dhe cingaren e fundit une, pastaj buona notte te gjitheve.
Postuar mė parė nga donna76 Po po me diabet te gjithe ketu. ja se e ndeza dhe cingaren e fundit une, pastaj buona notte te gjitheve. Rri dhe pak mi gru se do na qaje Bamba pastaj Ps: E modifikoi postimin Bamba
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt