mos u lodh kot, tani per tani nuk ka mundesi me thy nje password wpa/wpa2 nese nuk eshte nje password e thjeshte qe mund te gjendet ne nje fjalor
hotmail
yahoo
te tjere
mos u lodh kot, tani per tani nuk ka mundesi me thy nje password wpa/wpa2 nese nuk eshte nje password e thjeshte qe mund te gjendet ne nje fjalor
nuk e ke drejt xubuntu, normalish vanon ma gjat, dhe te duhen me i analyzu ma shume pako e routerit qe e lyp passin, por nuk eshte e pamundeshem
sulmi i vetem qe mund ti behet nje passwordi wpa/wpa2 eshte brute force, do thote qe ti passi ke kapur handshake te routerit me klientin e controllon ate me nje liste passwordesh per tu munduar me e gjet, por nese une kam nje password si dow%&bsoab?ie%w ti nuk e gjen kurre
kam nje cel samsung e 250 e kam lidh me pc me fishen e cel. kam dhe program pc studio te samsung mbasi e konfiguroj tek apn ve internet.amc tek number ve -yll99Thurje te tjerat i le bosh.ne fund thot ne taskbar qe modemi samsung u konfigurua hap internetin dhe sa mbushen dy vija faqa shkeputet nuk u gjet.tek modem and telefons tek advencet -extra nuk e di cfar te vendos.
Sikur edhe me pare ne pytjen e meparshme qe ishte ketu per e 250 ne Konfiguarcionet Advanced te Modemit duhet te rritet numri i baudrate ne 150000 sepse shpejtesia tek modemet e celularti ne samsung nese nuk gaboje jane shume te vogla, rritja baudrate ne com lidhjen e modemit atehere sdo te kesh probleme.
JO NEGOCIATA - VETĖVENDOSJE
jo nuk eshte vetem bruteforce, dhe ne passworde te gati krejt routerat jan vetem keta shenja te pranuar, tjera nuk lejohen (abcdefghijklmnopqrstuvwxyz1234567890)
Nese e monitoron nje shumice e paketave, qe e dergon routeri neper WiFi, mundesh me i analyzu ata paketa, dhe pas rredh 150.000 paketa, mundesh me i fute ata informata ne nje program, qe i analyzon ata paketa dhe ta tregon passwordin mbrenda sekondave
sipas emrit qe e kije "xubuntu" ndoshtaj e njeh "Backtrack", dhe me ate OS bohet keta qka e shkrujta
Ne ketu e njohim backtrack, i cili per hir te te vertetes nuk ka te beje fare me ate per te cilen po flitet. Programi per te cilin po flet quhet AIRCRACK.
AirCrack eshte thjesht nje nga dhjetera programet e backtrack qe mundeson thyerjen teorike te WPA/2.
Sic thote edhe xubuntu:
PER WPA E VETMJA MENYRE ESHTE BRUTEFORCE Sepse WPA presupozon edhe menyra te tjera te autentikimit pertej pre-shared keys. Ajo qe thua ti me 150 mije paketa funksionon ne kete rast, apo kur behet fjale per WEP.
Te WPA perdoret vetem bruteforce sepse "key" nuk eshte statik dhe te grumbullosh IV nuk te ndihmon.
E vetmja gje nga ku mund te nisesh nje sulm eshte "handshake" Client-AP ne momentin kur krijohet lidhja. Prandaj thyerja e WPA nuk eshte asnjehere 100% dhe ka te beje shume me fatin. Me nje password me 63 karaktere qe eshte maksimumi, praktikisht eshte humbje kohe.
e kam rritur numrin e baudrateve ne max por perseri shkeputet lidhja
Nese Baudrate e ke rregullu atehere problemi cendron te konifguracioni i te dhenave tu te Service Provideri yte, si dhe te Wap-Push Konfiguracionet.
Konfiguarcionet per WAP-Push i gjen ne News Settings.
Wap-Push duhet aktivizuar dhe auf allweis konfigurieren.
JO NEGOCIATA - VETĖVENDOSJE
Krijoni Kontakt