Stern ,nje parade paqedashese te kalohet ne nje ngjarje te hidhur .
E tmerrshme !
Sot me ka be pershtypje vetja , shume rezistere sot![]()
Stern ,nje parade paqedashese te kalohet ne nje ngjarje te hidhur .
E tmerrshme !
Sot me ka be pershtypje vetja , shume rezistere sot![]()
Jeto sot se neser nuk i dihet
sot me beri pershtypje qe sdola hic ca koke![]()
Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.
kam gati nje muaj qe shikoj rishikoj shikoj prape ne youtube serite e telefilimit " the nanny" e shikoj ne englisht ne italisht dhe me pelqen shume.
eshte normale?
"Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."
Sot hic............
Sot më bëri përshtypje të keqe gjendja e lumit Drenica, në Tushilë. ishte përplot shishe plastike e bërllok tjetër.
Do ta them kush eshte ,e kam te shoqin ne fb ,na nxjerr gjith fotografit e fisit ne fb ,lene ,lene se ka gallate ...mi dergon dhe mua ...nuk i bej asnje koment nga inatiahahaha.
Ky ka orgjine te mire goxha ,por prap ...per keto tipa italianet kane nje shprehje :
Qe jane si patatja ,lavderohen me rrenjet (dmth ,siper jane lule ,nuk kane vlere ,vlerat e kane tek rrenjet ,por nuk mund te lavderohen lulet dhe gjethet)
Ajo shoqa jote e tetevjeçares i ka krushqi dhe komshinj..Me shkrin... kjo eshte e shkundur mi, me thote ...
Tek mua vjen ,tek ata nuk shkon asnjehere .
Kur kisha ate sebepin ,as qe i ftova fare ,erdhen vete pa ftuar .
Ua paske bere pune te mire ,dhe kur ta them une ..(.komentet)
Pastaj ua ngelem pa ardhur se ne dhe nuk pime birra ....
Ua po kam dhe qumesht une ...(pergjigja)
Ps :kaq per sot me thashetheme ahahaha,mos me harro porosin ...
L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.
Sot më bëri përshtypje një firmë që bënte shënimin e vijave të bardha në mes të rugës së asfaltuar, por e cila ende nuk ka përfunduar.
Qetesia e madhe qe sundon rrugeve.Ku u zhduken njerezit ne kohe krize?
Ky gjeli grindavec,qe i ngacmon pulat!![]()
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
Krijoni Kontakt