Nje pytje per ateistat:a eshte krijuar ajroplani rastesishte?!!!
1000 zogj pula,kunder nje LUANI.
O krym a prap me paske Citu a? A hala su msove me fol qysh duhet po vetem nje fjal n'fund po ja fut ME NDERIME A? T'pshurrsha nderim kur me fol ktu dit e nat Copy-Paste. Kqyr edhe kur bjen me fjet amani t'koft merre Kuranin me veti
Kqyre ahmak cka duhet me than Kundethenja masi po e kerkon po ty po ta shpjegoj me leht me Kuranin e Shenjt
Kqyre niher qysh thote luftoni paBesimtart dhe te gjitha Fet tjera te mbetet vetem ajo e ALLAHUT:
O ju qė besuat! Mos zini miq as jehuditė, e as tė krishterėt. Ata janė miq tė njėri-tjetrit. E kush prej jush i miqėson ata, ai ėshtė prej tyre. Vėrtetė All-llahu nuk vė nė rrugė tė drejtė popullin zullumqarė.
Luftoni ata derisa tė mos mbetet idhujtari (besim i kotė), e i tėrė adhurimi tė bėhet vetėm pėr All-llahun. Po nėse ata ndalen (i japin fund mosbesimit), All-llahu ėshtė mbikėqyrės pėr atė qė veprojnė.
E pse tash o KRYM po del kunderthenja tjeter qe mos i luftoni Fet tjera po ti mbaje tanen e ai te veten?:
(2.256) Nė fe nuk ka dhunė. Ėshtė sqaruar e vėrteta nga e kota. E kush nuk i beson tagutėt , e i beson All-llahut, ai ėshtė kapur pėr lidhjen mė tė fortė, e cila nuk ka kėputje. All-llahu ėshtė dėgjues i dijshėm.
(109.6) Ju keni fenė tuaj (qė i pėrmbaheni), e unė kam fenė time (qė i pėrmbahem)!
A krymi i vogel i Allahut? Cka me thu ti per kete sen t'pordhavt qe e kan shkru njezit ose ai ALLAHU i yt? QEKJO QUHET KUNDERTHENJE O AMATER, A DIN ME KUPTU NI SEN?
Kurse per ate qe e kam kompanin per Tiket Blerjet per Parajs hala punon 24 or eshte e hapt vetem kur jeni t'gatshem ju qoj ne Parajs. Une jam ai qe e mashtroj Allahut dhe ju do e keni te sigurt Parajsen me 72 Virgjeresha pa prek taze i keni.
Nime une sa dush muj me bo Blasfemi, por ne Fe Islame thuhet: Qe ai qe te kthehet ne Fejen Islame ju falen te gjitha mekatet qe i ka bere me heret. Une muj me vrit njerz, me sha Zotin, por n'fund jam ai qe e mashtroj Zotin dhe e Fitoj Parajsen. Kshtu i ka ndodh edhe Hamzez gjate luftave qe i ka ba kunder Islamit por kur e ka pranu Fejen Islame gjithckah ju ka fal vetem pse u kthy ne Fejen Islame. Dmth jam edhe une ai qe muj me e be kete gje se s'ka Hamza kurgje mashum sa une ai eshte njeri une jam njeri. Por ne qoftese Allahu mue nuk me lejon ne Parajs e ate e Lejon atehere eshte pabarazi kjo ndaj Njerzve, dhe pastaj nuk eshte ajo qe thote Allahu te kokshmi kejt te Barabart tek Allahu por paska edhe jo Barazia. Haha besoj qe ta kuptosh Robi i Allahut
![]()
Kur ta mshelin gojen qatehere shkoj ne banjo. Problemi tjeter eshte s'duhet me diskutu per Allahun ndryshe Ferri por kta se din hala.
Kqyre magfire kshtu si loqk po ndokeshpo problemi eshte qe per shembull kur te hap hup ndokush, dhe duhet te punoj dikush qe te kete pune ai. E une jam ai qe Parajs eshte pun e une punoj aty
sepse me te vrit ty mue sigurisht Zoti me thote ti ke qen Pabesimtar dhe Besimtari duhet me u shperbly e kjo Shperlesa eshte Parajs, une Paseimtari eshte FERRI. E ti me kete duhet me kuptu qe une me te vrit ti shpeton se une po te shpetoj ty qe po te vriti dhe ti per kete duhet te jesh MIRENJOHESE. Se une po te shpetoj dhe po te dergoj ne boten e perjetshme, kurse une do te jem ne Ferr. Besoj se e kuptove. Ne qoftese se ke kuptu vetem urdhno une ta thjeshtoj me mire, bile per Femra jam edhe me miredashes
![]()
Krijoni Kontakt