Close
Faqja 5 prej 8 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 72
    Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anëtarësuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Citim Postuar më parë nga Geri Tr Lexo Postimin
    po mire duhet te ket dhe humor por jo ne cdo teme,i ka bo temat lemsh,meti tu llap e tu qesh,robi duhet te jet dhe serioz, se e pe ca i ndodhi
    Zoteria juaj,ajo e ka tere kohen te jet serioze e ketu ishte nje relaksim per te dhe neve ,dhe mos me thuaj se mire ja beren,se jam e sigurt se sado kudo edhe ty te ka bere te qeshesh!
    Nese dikush meriton perjashtim ketu jane ata qe ofendojn lendojn dhe flasin fjal te ndyta e me sa duket ata jane te preferuarit e moderatorve.
    - - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
    Agim Metbala"

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Po mire more,le te tregojn qe jane masat e dhunshme ne forum,ne do ndalojm dhe do presim deri te kalojn!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Citim Postuar më parë nga Sueda Lexo Postimin
    Zoteria juaj,ajo e ka tere kohen te jet serioze e ketu ishte nje relaksim per te dhe neve ,dhe mos me thuaj se mire ja beren,se jam e sigurt se sado kudo edhe ty te ka bere te qeshesh!
    Nese dikush meriton perjashtim ketu jane ata qe ofendojn lendojn dhe flasin fjal te ndyta e me sa duket ata jane te preferuarit e moderatorve.
    vallaj mu nuk me ka bo me qesh hic,se nuk e kuptoja se ca thoshte ,une nuk isha dakort qe ajo vetem budalliqe te postonte gjate gjithe kohes por as nuk isha dakort qe te ikte,mirepo ne kete forum duhet dhe te japsh nje argument serioz dhe te shendoshe pasi moderatoret te bejne verejte per mungese serioziteti dhe me beso se mua ma kan bere disa here kur u talla ne disa nenforume,prandaj ti mund ta kishe shoqe por moderatoret jo ama,duhet te jesh korrekt ne temat qe poston se po qe ashtu puna po bejme te gjith gallat dhe muhabet kafesh dhe e bejme pershesh froumin,ky Forum pse eshte i mire sipas teje?? sepse eshte serioz dhe i rregullt llafazanja per mendimin tim eshte e pershatashme per forume te tjera ku vetem muhabete kafersh beheshin,mesa kam pare une vetem F/Sh eshte me ne kontroll se te tjerat,
    Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    vallaj mu nuk me ka bo me qesh hic,se nuk e kuptoja se ca thoshte ,une nuk isha dakort qe ajo vetem budalliqe te postonte gjate gjithe kohes por as nuk isha dakort qe te ikte,mirepo ne kete forum duhet dhe te japsh nje argument serioz dhe te shendoshe pasi moderatoret te bejne verejte per mungese serioziteti dhe me beso se mua ma kan bere disa here kur u talla ne disa nenforume,prandaj ti mund ta kishe shoqe por moderatoret jo ama,duhet te jesh korrekt ne temat qe poston se po qe ashtu puna po bejme te gjith gallat dhe muhabet kafesh dhe e bejme pershesh froumin,ky Forum pse eshte i mire sipas teje?? sepse eshte serioz dhe i rregullt llafazanja per mendimin tim eshte e pershatashme per forume te tjera ku vetem muhabete kafersh beheshin,mesa kam pare une vetem F/Sh eshte me ne kontroll se te tjerat,
    I nderuar,nuk e nenqmoj forumin,por nese hyn tek elita kombetare do lexosh fyerje sharjet me te ndyera te mundshme!Fjalor qe nuk meriton te flitet as ne rruge nga analfabetet,e lere me nga ata qe dijn shkrim lexim!Nuk e kam as mike as nuk e njoh Llafazanen,por me bente me qesh shpesh!Pa e ngacmua dikush ajo asnjehere nuk ngacmoj!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    I nderuar,nuk e nenqmoj forumin,por nese hyn tek elita kombetare do lexosh fyerje sharjet me te ndyera te mundshme!Fjalor qe nuk meriton te flitet as ne rruge nga analfabetet,e lere me nga ata qe dijn shkrim lexim!Nuk e kam as mike as nuk e njoh Llafazanen,por me bente me qesh shpesh!Pa e ngacmua dikush ajo asnjehere nuk ngacmoj!
    E di ca ndodh tek elita kombetare dhe e di shume mire se kush shan,as une nuk jam dakort qe te perdoret nje fjalor i pahijshme por te pakten ata qe shajne e jepin mendimin e tyre sa do minimal dhe sado te shajne ata thojne dicka ndersa llafazanja vetem qefe bente dhe gallata ne cdo teme,e pastaj ata qe shajne perqendrohen vetem tek Elita kombeatre dhe tek ateizmi kryesisht pra jene te izoluar,un s'e kuptoj nese llafazanja e fliste shume mire shqipen athere pse dialogonte me nje shqipe te kohes se Skenderbeut??? kur behesh antar duhet te kesh parasysh qe ate qe poston do ta lexoje dhe tjetri dhe nese do te jesh ne kete forum nuk duhet te shtiresh
    Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre

Citim Postuar më parë nga Sueda Lexo Postimin
    Elonesa mos ju beso ketyre djemve per lafazanen qe e marin per nje mashkull!
    Une te garantoj dhe e konfirmoj qe eshte nje vajz me shume kapacitet por luante rolin ashtu.
    moj shoqe mua vet ma tha qe eshte mashkull ne mp po se kush eshte nuk po e them
    une se bera dy dite chit chat e hengra nje perjashtim
    mos u beni kaq zemer mira kot sepse do vij prape
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    nuk eshte patjeter te lexosh postimet e Lafazanes ne fund te fundit ka sa te duash tema kunder muslimaneve qe te pershtaten ty Geri,LOOOOL haha

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Mbylle ket tem i nderuari bardhi,sjena kerkun hiq .Na ka humb udha ne oborre .Dal nar ara vajton krejt po qajn per Llafazanen bili ne shej proteste nji hall e imja iku pej nanes Naile.
    Qa met te than i nderuari Bardhi ... deri sa nuk kthehet Llafazanja as llaf ska mo pas.. po ishalla asht mire se po frikohna mose i ka ndodh naj gja e keqe e adminet mose me na merzit po thojn jo te dajt jo e kena largu se po fliq ...po e mbbbyyll se spo m....u j ...mmmme..iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....ëëëë. ..............................................ë... .........Suuuuada qiiiiiiiiiiiiiiiiiiii e she seeeeeelam ëëëIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

*Ne zemer te kam babushi* Maska e *suada*
    Anëtarësuar
    24-11-2007
    Vendndodhja
    Rruga shishe lagja tap :)
    Postime
    2,355
    Ganimet lool. Vec gjysmen e shkrimit tend kuptova.
    Mua po me therrisje?

Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Citim Postuar më parë nga ganimet Lexo Postimin
    Kthehu moj! ,sa te njohem na ike .edhe une ik shpesh po kure merzitem per shpin kthehem .Nese vertet nuk kthehesh prej Shipoli e deri te ura kom met kerku.Sa shtipive dje u trokita ne der ,gadi te gjith te pa njohur me dolen po zemra nuk ma thoshte se aty je..do te kerkoi ne Ilirid te Premten.Tek lagjja e Kovaqve do i bie Sirenes te henen me dil e me lut per pak uje se kure po behet vap fyti po me djeg per nji sherbet.Kur e degjo zerin kosova REpuplik dil me bakall ne dore te pakten te shof se je mir .Nese ke porosi per teta Veren ,Sueden ,Tetovaren etj une jua percjell selamet .Vertet po na mungo, kthehu se na mbyti malli.
    hahaha O hajde ne shpi zoti gjumhist se u ardh qika ne shpi shnosh e mire u kthue po ne nji dhom ish kan po na hallakam e quem boten fol per ujkun ujku mas dere.

Faqja 5 prej 8 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •