Cfare viktimash keta te Hollandes, 5 raste per te shenuar ne fund dhe nuk beren asnje.
Shyqyr qe u eliminua Brazili se na caven ***** kudo qe vete jo Brazili keshtu jo ashtu, sikur kane fituar 10 kupa bote.
Atyre Brazilianeve i ikte truri gjithmon kur Robben rrezoheshejane mesuar ti bejne vet ato gjera.
Welt Meister 2014
Ku me eshte fshehur ajo bastexhija INFINITY?
Te dolen fjalet e mija..Gol nga pasimi vertikal i Melos pjesen e pare kur Hollanda gabon e mbrohet keq ..(e njejta gje si me Sllovaket, gje qe tregon se mbrojtjen e kemi berrnut). Fitore pjesen e dyte sapo vendosim ti deklarojme lufte te hapur Brazilit (shyqyr qe nderroi taktike traineri). Mgjt, rendesi ka qe fituam, se me Brazilin nuk eshte kurre e lehte, pamvaresisht se Dunga kete vit na e lehtesoi punen me taktikat e tij dhe me ekip qe ka zgjedhur duke lene Ronaldinhon e famshem me Paton ne shpi. Tani futemi ne gjysem-finale me dy lojtare titullare ne stol. Prape shpresojme..
Xhamia and Izadora,
tani per tani jam me Gjermanine.
Ne doni te behem me Argjentinen, --- >> Drejtohuni te Jacku. Vetem ai ma prish mendjen.![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
hahaha, ja pra ne vend te dyte kam Hollanden
s'paskemi bere debat para 4 vjetesh per Italine, po habitem. Kolombi ne fakt kishte kunj me Italine dhe mua si tifoze. Ishin bloze kete vit ama, edhe Cannavaro qe ishte fantastik para 4 vjetesh ishte vetem hije e asaj qe ka qene.
te pershendes![]()
Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
PINK... investova kursimet e jetes time ne ate barazimin 1-1 qe me the.
Si ti fitoj prape $7 une tani? X-(
Krijoni Kontakt