Abababa, aq shume e ndjeva dhumbjen e asaj kur pashe foton, saqe mu duk sikur po me bonin synet!
Abababa, aq shume e ndjeva dhumbjen e asaj kur pashe foton, saqe mu duk sikur po me bonin synet!
Perchč er coro che famo tutti quanti insieme
dice LAZIO sei grande te volemo bene!
Po ti Daniel007 pse nuk e ndon nje hund te kuqe bile te kuptojm qe po ben humor ketu , kam gati 3 jav qe nuk e kam hyr ne temat "bota shpirterore" po sa hyra dhe pash qe asgje spaska ndryshuar me budallalleqet e pelodifave(missionaret ardhacak) nga vatikani qe nuk kan pun tjeter vec`se bejn propaganda antiIslame dhe percarje kunder shqiptarve . A cdo tradit afrikane do ia mveshni fes Islame apo si esht puna e budallalleqeve te juaj, kjo qe po beni ju eshte si te marrim shembuj nga psikopatet e evropes apo amerikes dhe te themi se kshtu thot krishterimi si ne rasitn e ca personave(prifta) ne amerik qe perdhunonin femijet sepse kishin folur me zotin . Deri kur do permisoni , jeni per tu ardhur keq seriozisht e them . Keni ra nga niveli aq posht si aj sdi-gjoja(lopa). Mund te them se po i beni reklam falas islamit me kto shpifjet e juaja bile po shtohen cdo dit e mer teper muslimanet nga genjeshtrat e juaja .
Krenohem qi jom Shqyptar e Musliman
av av sa keq po a ene femna pi bojkan sinet kta?!!!!!!
aaaaa qkas nika njeri,kuk kuk kuk pse te na sna bajkan sinet masi muslomon ina?
Une e morra vesh se ku aludon ne fjaline e fundit. Por po ta them ty, e le ta kuptojne daniel-et ( shifja emrin njehere " shqiptarit " ), se per kombin dhe Shqiperine nuk kan pse brengosen. Shqiptaret e matane bjeshkeve, edhe pse me shumice musliman, ishin gjithmone pararoje e nenes Shqiperi. Ishin ata shqiptar te fese muslimane qe luftuan e u pergjken, nganjehere edhe deri ne zhdukje, perpara se ta kuptonin te gjithe shqiptaret e ketej bjeshkeve, se cfare po ndodhe.
Me ate 5% qe ti permend jam edhe une plotesisht i pajtimit. Ata me te vertete bejne avokatin ( por edhe argatin ) e shejtanit. E ne kete 5% bejne pjese ata qe nderruan emra me deshire, nga Ilir u bene Ilias, nga Sotir-Sotiris, Nga Kastriot-Kostas, nga Agim-Bekir, nga Mikel-Mikele etj, etj, etj.
Ne kete 5% bejne pjese gjithashtu edhe ata qe sjellin video dhe lajme te ndryshme nga Kurdistani, Afganistani, Iraku, Tagjkistani e dreqistani, duke perdorur keto lajme per te sulmuar pjesen tjeter te kombit qe jan musliman.
Ta lexosh se pakut 5 here kete qe ta shkruajta, ta perpunosh 5 ore, e pastaj mund te pergjigjesh po deshe.
Pershendetje vllazerore
qashtu edhe une menoj o daja goni se me kan pi fes ene neve na kishin ba mutilazione qysh po i thojkan gramatik(sinet)!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga The_Capital : 29-06-2010 mė 15:31
Burri 1 X flet !
ku ndodhet kerma mblidhen shqiponjat i thone ketij muhabeti.Kjo tem e hapur nga Daniel 00 eshte reale dhe nje fakte fetar islam dhe per kete mos na beni dhe injorante sepse gjithe bota e di kete ritual te shemtuar islamic qe i behet nje femre ne boten e shemtuar islame.
Kjo eshte nje nder ritualet e shemtuara te tyre..
po ju postoj nje video per ata qe dine anglishte ne sakte sepse skam kohe ta perkthej,nje interviste me nje mashkull islam i cili e shikon femren si qenien me inferiore te mundshme,duke u maskuar me moralin seksual i cili shkaktohet nga femrat.
shpresoj mos te kem dal nga tema,pasi shoh qe ketu u trajtoka tema e femres dhe trajtimi i saj sipas ligjit islam.......cfare idiotsirash
http://www.youtube.com/watch?v=r7OYRknGgEc&NR=1
Kush ka Birin ka Jeten
Ty Krishti tė ka edukuar kėshtu lol.
Ja se edhe Kur'ani tregon se sa shumė i urreni muslimanėt.
"...Urrejtja e tyre vihet re ne gjuhet e tyre por ajo qe mbajne ne zemer eshte akoma me e keqe" (3:118)
"Ata duan qe ju te beheni kufare sikurse ata qe te jene te barabarte me ju..."(4:89)
Ata pėrpiqen me gojėt e tyre ta shuajnė dritėn e All-llahut, e All-llahu nuk do tjetėr, pos ta pėrsosė dritėn e Tij ndonėse jobesimtarėt e urrejnė. (9:32.)
Burri 1 X flet !
Krijoni Kontakt