Close
Faqja 24 prej 118 FillimFillim ... 1422232425263474 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 231 deri 240 prej 1175
    Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Lexoni se si ka perhapur ne media imazh te keq te kosoves kjo proteste:

http://www.nationalpost.com/Thousand...258/story.html

Me thoni ju "Shqiptaret arabe" se cili shqiptar na e kupton se ca eshte shkruar ne ate parrulle qe ai taliban po mban ne dore:

Apo me thoni se cfare e perbashket kane keta fytyreshtrember me nje shqiptar?

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    edhe une e kam ket deshir te jetojm si evropian mirpo ti dhe shoket e tu kete nuk e deshironi me diskriminim ne evrop nuk mundesh me hy o shokkk
    Genjeshter ne emer te Allahut. Ndalimi i shamise sipas jurisdiksioneve europiane nuk eshte diskriminim.

Ne Europe pyetja se a ndalohen shamite apo jo, eshte e vene ne prerogativen e ligjdhenesit nacional. Si pasoje ligjdhenesit europiane nuk kane ndaluar shamine. Pra nuk eshte gje e obligueshme, por e shohin kete gje si te sakte momentalisht. Kjo gje mund te ndryshoje dita dites. Sepse nuk ka norme ne ligjet europiane, e cila e garanton bartjen e shamise.

Prandaj genjen ne emer te Allahut kur thua se ndalimi i shamise eshte diskriminim. Pasi qe kjo genjeshter buron nga imami yt, mund te kuptosh se sa besim te madh ka imami ne Allahun. Kush genjen ne emer te "Zotit" e trajton Zotin si kriminel, po nuk beson ne te.

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    Po ku ke luftu ti o taliban,po pse po rren,ai qe ka luftu dhe lufton per kosoven nuk merren me shamia o lahper
    ju jeni njerz te cilet nuk jeni te aft te kontrolloni as gjuhen dhe folni qdo fjal qe ju vjen ne goj nje njeri qe nuk mund te kontrollon gjuhen eshte si kafsha

une do iki nga ju qe e flliqni gjuhen sepse une sjam i rangut tuaj sepse une kete fjalor tuajin kurr nuk e kam perdor ne asnje vend dhe kurr nuk do ta perdori sepse jam rrit dhe eduku ne nje familje e cila gjithmon ka pas fjalor pa fjal te pista andaj une do e rrespektoj ket fjal te urt e cila e thot te verteten
    "Mos polemizo me ndonjë budalla, se ai që ju sheh do ta ketë vështirë t’ju dallojë"
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    ju jeni njerz te cilet nuk jeni te aft te kontrolloni as gjuhen dhe folni qdo fjal qe ju vjen ne goj nje njeri qe nuk mund te kontrollon gjuhen eshte si kafsha

une do iki nga ju qe e flliqni gjuhen sepse une sjam i rangut tuaj sepse une kete fjalor tuajin kurr nuk e kam perdor ne asnje vend dhe kurr nuk do ta perdori sepse jam rrit dhe eduku ne nje familje e cila gjithmon ka pas fjalor pa fjal te pista andaj une do e rrespektoj ket fjal te urt e cila e thot te verteten
    "Mos polemizo me ndonjë budalla, se ai që ju sheh do ta ketë vështirë t’ju dallojë"
    Per kete i lutem Zotit cdo nate "na i largo o Zot te pafete e te paudhet qe i kemi ne kombin tone dhe qe perdhosin emrin tend e duan te na fusin nje fe qe nxit vellavrasjen e poshterimin e femres".
    Ishalla te gjithe ju talibanet ikni ne Arabi a Pakistan, na lini rehat pash Zotin!

Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    [QUOTE]
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    Genjeshter ne emer te Allahut. Ndalimi i shamise sipas jurisdiksioneve europiane nuk eshte diskriminim.
    nese nje femre te ciles i moheohet shkollimi per shkak te shamis nuk eshte diskriminim ather une nuk e di qka eshte diskriminimi
    Ne Europe pyetja se a ndalohen shamite apo jo, eshte e vene ne prerogativen e ligjdhenesit nacional. Si pasoje ligjdhenesit europiane nuk kane ndaluar shamine. Pra nuk eshte gje e obligueshme, por e shohin kete gje si te sakte momentalisht. Kjo gje mund te ndryshoje dita dites. Sepse nuk ka norme ne ligjet europiane, e cila e garanton bartjen e shamise.
    .
    austria e ka te rregulluar me kushtetut
    ndersa per shtetet tjera nuk e di mirpo e di se me shami jan te lira te shkollohen te studiojn te punojn etj

Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga Edvin83 Lexo Postimin
    Per kete i lutem Zotit cdo nate "na i largo o Zot te pafete e te paudhet qe i kemi ne kombin tone dhe qe perdhosin emrin tend e duan te na fusin nje fe qe nxit vellavrasjen e poshterimin e femres".
    Ishalla te gjithe ju talibanet ikni ne Arabi a Pakistan, na lini rehat pash Zotin!
    mos mendo qe iki nga shqiperia dhe nga forumi sepse kete nuk do e bej deri ne vdekje mirpo do i injoroj njerizit qe jan si kafshet te cilet nuk kuptojn asgje por vetem me fjalet e tyre flliqin gjuhen shqipe

kurr nuk do ikim te ju le rehat juve serbve dhe grekve por gjithmon do jemi ketu sepse e kemi pagu shtrejt ket tok me gjakun e vellezerve tan dhe ne do e mbrojm amenatin dhe ate do e pasojm brez pas brezi qe ne keto toka do flitet vetem shqip e kurr serbisht e greqisht

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    mos mendo qe iki nga shqiperia dhe nga forumi sepse kete nuk do e bej deri ne vdekje mirpo do i injoroj njerizit qe jan si kafshet te cilet nuk kuptojn asgje por vetem me fjalet e tyre flliqin gjuhen shqipe

kurr nuk do ikim te ju le rehat juve serbve dhe grekve por gjithmon do jemi ketu sepse e kemi pagu shtrejt ket tok me gjakun e vellezerve tan dhe ne do e mbrojm amenatin dhe ate do e pasojm brez pas brezi qe ne keto toka do flitet vetem shqip e kurr serbisht e greqisht
    Po po, do te mbroni vatrat e stergjysherve tuaj ilire qe ishin myslimane talibane ashtu sic katragjysherit e tyre pellazge qe ishin po ashtu myslimane talibane!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-06-2009
    Postime
    782
    Citim Postuar më parë nga Edvin83 Lexo Postimin
    Lexoni se si ka perhapur ne media imazh te keq te kosoves kjo proteste:

http://www.nationalpost.com/Thousand...258/story.html

Me thoni ju "Shqiptaret arabe" se cili shqiptar na e kupton se ca eshte shkruar ne ate parrulle qe ai taliban po mban ne dore:

Apo me thoni se cfare e perbashket kane keta fytyreshtrember me nje shqiptar?

Ahahahahahaha

O Edwiinnn, e gjithe bota e din qe kosova eshte e banuar me 98% musliman.

Askush nuk duhet befasuar nese te gjithe leshojn mjekrra dhe mbulohen !

Feja zyrtare e Kosoves dhe Shqiperis eshte Islami, per kete, s'ka nevoj te shenohet ne kushtetut kur kjo eshte REALE, EGZISTUESE !

Un te krishteret i konsideroj si goxha guximtare qe nga njehere ia lejojn vetes te flasin per muslimanet. S'eshte mir te luhet me zjarr, se diten kur te digjen, s'do te gjejn ilaq per te sheruar.

Tregoni respekt ndaj Mazhorancës Shqiptare.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-05-2009
    Postime
    1,130
    Citim Postuar më parë nga r'posa Lexo Postimin

Leri se opozita kete pune e kane. Llomotisin e llomotisin por kot, s'ka efekt, msa fjalet e Rames e Ramushit, lol.

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Citim Postuar më parë nga r'posa Lexo Postimin
    Ahahahahahaha

O Edwiinnn, e gjithe bota e din qe kosova eshte e banuar me 98% musliman.

Askush nuk duhet befasuar nese te gjithe leshojn mjekrra dhe mbulohen !

Feja zyrtare e Kosoves dhe Shqiperis eshte Islami, per kete, s'ka nevoj te shenohet ne kushtetut kur kjo eshte REALE, EGZISTUESE !

Un te krishteret i konsideroj si goxha guximtare qe nga njehere ia lejojn vetes te flasin per muslimanet. S'eshte mir te luhet me zjarr, se diten kur te digjen, s'do te gjejn ilaq per te sheruar.

Verte ka shume myslimane por shumica e ktyre jane ateista,pra nuk ke si e quan shqiperine islamike kur edhe ne kushtetute thuhet se eshte shtet laik
    Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre

Faqja 24 prej 118 FillimFillim ... 1422232425263474 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •