Mos u beni pseudonacionalista kot se koti.
Ky person e ka vizituar shqiperine ne ate kohe kur as djalli nuk guxonte te futej.
Pra kjo tregon se ai ka pase interes rreth vllezerve te tij shqiptare.
Se ku zgjedh njeriu te jetoje apo te vdesi jane gjera qe sna takojne neve te diskutojme.
Kjo monedha e patriotizmit shume here po hidhet ne tavoline ,and quite frankly , po behet vertet e bezdishme.
Kete aktor e kam pase shume qejf , por se kam dite qe paska qene shqiptar.......ja qe do rrojme e do mesojme.
Vetvrasjet i urrej , por prape se prape me vika keq per kete robin.
Ishte njė temė para pak ditėsh me titull. Ku dreqin jemi ne shqiptarėt, kėshtu disi.
Bekim Fehmiu ishte aktorė i zoti...
mua me kan pelqye filmat e tij, si botror edhe te ish jugosllavis...
emri i tij asht i shkruar ne enciklopedin botrore te filmit si edhe ne fjalorin vizuel te filmave kult
Dictionaire Visuel du Cinema Culte2007
ka qen i yni se ishte Shqiptar , ishte i ter botes se i takon miliona adhuruesve te tjere...
Pyes veten pse te jete vetvrare valle ??
Sipas disa informatave Bekim Fehmiu ka vuajtur prej depresionit nje kohe te gjate dhe ka qene i mbyllur ne vete,nuk ka kontaktuar me aske dhe rralle eshte pare ne publik,kjo ka qene dhe nje shenje proteste siq duket.
What goes around,comes around.
Ai ka be vetevrasje prej dites kur eshte martuar me ate shkinen serbe.
Me vje shume keq qe ne me emrin si shqiptar nuk mund te behemi te famshem
por gjithmone te maskuar si venedikas, kalkutas ose jugosllave (kroate,
serbe etj).
Sido te jete, me vjen keq se ka qene aktor i merituar.
Une dua ta kujtoj si "Odise"
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Explorer : 15-06-2010 mė 19:44
Ndrysho Firmėn
ti mo lal ne cdo muabet qe ben je kosove shqiperi serbe
tjetri ka vdek ti thu ska ber gje per kosoven e per shqiperin ti ke ber mo lal ?
nejse ne tem
ka qen i Jonii se ishte Shqiptar
ishte i ter botes se i takon miliona adhuruesve te tjere
ska rendesi ku ka vdek serbi apo ne hene rendesi ka qe ne zemer njeriu ishte shqiptar
Partizoni
Sipas nje gazete serbe ka shtene me arme ne goje, derisa gruaja dhe biri tij ishin ne dhomen tjeter.
Ja dhe me gjersisht linku:
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna...ekima-Fehmijua
What goes around,comes around.
Krijoni Kontakt