Postuar më parë nga illyrian rex take a room, please More roomin po e marr, po s'vjen maryp-ja
paqen, e sjell vetem drejtsia
Postuar më parë nga broken_smile Tani po qe ke per cfare te mendosh maryp si te shkulesh nga zemra skenderin hahahahah e pra dreqi paska zene rrenje , nuk po e shkul dot
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
Postuar më parë nga skender76 More roomin po e marr, po s'vjen maryp-ja Maryp mos u bej si e veshtire... Po humb shum
Postuar më parë nga skender76 More roomin po e marr, po s'vjen maryp-ja Postuar më parë nga illyrian rex Maryp mos u bej si e veshtire... Po humb shum ju falenderoj por nuk e pi rumin
Postuar më parë nga maryp ok po ja them... Skender, strange me ka thene te te them qe nuk te dua me, ka marre fund mes nesh!! rruge te mbare!! Mossss e nigjo, se strange me don per noj shoqen e vet
Ndryshuar për herë të fundit nga skender76 : 07-06-2010 më 18:36 Arsyeja: se strange ishte strangi me i n'fun
Postuar më parë nga gloreta Rri urte ti aman Pse urt, apo ta kujtova edhe ty tashi
Postuar më parë nga maryp ju falenderoj por nuk e pi rumin Po ne natyr, pas mullarit, veç fol ti
kam alergji ndaj kashtes dhe ndaj teje
Postuar më parë nga maryp kam alergji ndaj kashtes dhe ndaj teje He tiiiii, t'pelqejn nazet eeee
Postuar më parë nga skender76 He tiiiii, t'pelqejn nazet eeee jo gabohesh, nuk me pelqen ti !!! hahahahha thnx se ma kalove cik merzine... naten e mire dhe per sonte
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt