Jadyn MariaKjo eshte yll fare
Adriana Lima
Angelina Jolie
Avril Lavigne
Clare Grant
Charlize Theron
Gisele Bündchen
Jessica Simpson
Joana Smakaj
Kate Moss
Kim Kardashian
Marina Vjollca
Megan Fox
Nicole Scherzinger
Olivia Wilde
Scarlett Johansson
Shakira
Victoria Beckham
Tjetër.. KUSH?
Jadyn MariaKjo eshte yll fare
Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre
Vicki Zhao Wei
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Gruaja ime tani sa me tha kqyre me sy e sesht per ty!
Jo jo tu po te shiqoja ju pergjigja
vertet sesht per mua thash hmmmmmmmmmmmmm
me kte lart do ishim nji qift i perkryer ,sikur ta thoshte me zemer shahadetin....
Nuk i njihja të gjitha ato në sondazh, po për aq sa njihja, votova për Zhizelë Bundshenin. Pastaj u bëra kureshtar të dija se kush qe Marina Vjollca dhe pashë se ishin ato vajzat e "Fiks"-it.
Po ta dija, do t'ua kisha dhënë votën atyre.
Modelet e njohura të botës nuk kanë asgjë më tepër se vajzat e "Fiks"-it.
[QUOTE=mia@;2748562]Per mua konkurset e bukurise, apo percaktimet se kush eshte me e bukur jane gjeja me e kote. Cdo femer ka vecantine e saj qe nuk e gjen te nje tjeter.Esshte e veshtire te percaktosh me te bukuren midis me te bukurave.[/QUOTE]
shume e vertet kjo, nese te tera jan te bukura dhe secili ka tiparet e tyre te vecanta dhe te bukura smund te zgjedhesh kush eshte me e bukur ne ate liste...por per hir te votimit po zgjedh charliz theron
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
mua Adriana me ka pelqy gjith po prej se kam ni qe po jetojke me ni shka edhe ata ni shka i keq si drakulle e tani te kqijat tjera qe i kan mu ka hjek prej qefi.
Dayna per mendimin tim
Ja kush eshte me e bukura ne bote hahahahahhahahahah.
Njerzit nuk po i mbajn nanat vetem te qerojn oriz hahahahahah..
Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...
Krijoni Kontakt