Close
Faqja 25 prej 45 FillimFillim ... 15232425262735 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 241 deri 250 prej 444
    i/e regjistruar Maska e Zoti Basha
    Anëtarësuar
    25-01-2010
    Postime
    860
    1)Izreali ta cdo te drejte te kontrollojue cdo gje qe kalon en ujerat e tij teritoriale. nese 'aktivistet' (njeri prejt te cileve, ish-UCK, po nejse) duan te hsmangin kontrollin, mudn ti bein nga Egjipti per ne gaza. po kaluan nga ujerat izraelite do zbatojen ligjin izraelit.

2) komandot ishin te PA-ARMATOSUR, os eme sakte kishin vetem paintball guns. oficeret kishin pistoleta.

3) pse dreqin sulmohen komandiot me hanxhar sapo zbresin ese nuk ksihte gje per te fshehur?

4) pse qahen njerezit kur komandot u vetmbrojten dhe vetem pas disa te shtenave kercenuese e megjitahte turma 'aktiviste' ne anije nuk rreshti se godituri?

5) gjith eketa debilat e media kane sy ne ball te shohin si vajti ngajrja ne videon qe gjendet kudo?

2. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Zoti Basha për postimin:

bsdev (03-03-2017)

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga Zoti Basha Lexo Postimin
    1)Izreali ta cdo te drejte te kontrollojue cdo gje qe kalon en ujerat e tij teritoriale. nese 'aktivistet' (njeri prejt te cileve, ish-UCK, po nejse) duan te hsmangin kontrollin, mudn ti bein nga Egjipti per ne gaza. po kaluan nga ujerat izraelite do zbatojen ligjin izraelit.

2) komandot ishin te PA-ARMATOSUR, os eme sakte kishin vetem paintball guns. oficeret kishin pistoleta.

3) pse dreqin sulmohen komandiot me hanxhar sapo zbresin ese nuk ksihte gje per te fshehur?

4) pse qahen njerezit kur komandot u vetmbrojten dhe vetem pas disa te shtenave kercenuese e megjitahte turma 'aktiviste' ne anije nuk rreshti se godituri?

5) gjith eketa debilat e media kane sy ne ball te shohin si vajti ngajrja ne videon qe gjendet kudo?
    vidjo trego vetem at pjes qe i intereso izraelit

ti em duket se sa qonke zgju prej gjumit se ska munsi te kesh qon zgjut e te thush se anija ishte ne ujrat territoriale te izraelit, kur anija ne te vertet isht 60 milje larg ujrave territoriale.
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

4. Anetarët më poshtë kanë falenderuar derjansi për postimin:

bsdev (03-03-2017)

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anëtarësuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Ka pasur shenja , megjithate , se marredheniet afatgjata strategjike ndermjet Izraelit dhe aleates se tij me te rendesishme myslymane , do te zgjasin : Turqia anulloi 3 stervitje te perbashketa ne toke dhe det , por nga ana tjeter duket se mban lidhje te ngushta ushtarake qe perfshijne edhe dorezimin kete vere te droneve izraelite qe arrijne vleren e 183 milion dollareve .

Ministri i mbrojtjes izraelit Ehud Barak pati bisedime me palen turke dhe u ra dakort qe incidenti nuk do te cenonte marreveshjet e armeve , siç raportuan zyrtare te mbrojtjes . Zyrtaret folen ne anonimitet sepse keto marreveshje ushtarake jane te cilesuara sekrete .
    Ngjeshur me brezin e se vertetës,parzmoren e drejtësisë,mburojën e besimit dhe shpatën e Frymës.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-06-2008
    Postime
    684

1. Nuk ishin ne ujrat e "izraelit". Izraeli s'ka ujera ne Tokat Arabe, besa as tok jo.

2. Dmth, oficierat i paskan vrar 10 humanist jasht shtetit artificial t'izraelit ?

3. Cka dreqin kerkonin izraelitet ne nje anije ku kishte vetem mallra per popullin me te izoluar ne bot.

4. Sepse ata zbriten per ti vra, e jo per ti dhuruar lule. Pse kaq naiv je ?

5. Te gjithe kan sy, vetem ti jo, siq po e shohim.

7. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Gj.Fishta për postimin:

bsdev (03-03-2017)

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-06-2008
    Postime
    684
    Citim Postuar më parë nga daniel00 Lexo Postimin
    Ka pasur shenja , megjithate , se marredheniet afatgjata strategjike ndermjet Izraelit dhe aleates se tij me te rendesishme myslymane , do te zgjasin : Turqia anulloi 3 stervitje te perbashketa ne toke dhe det , por nga ana tjeter duket se mban lidhje te ngushta ushtarake qe perfshijne edhe dorezimin kete vere te droneve izraelite qe arrijne vleren e 183 milion dollareve .

Ministri i mbrojtjes izraelit Ehud Barak pati bisedime me palen turke dhe u ra dakort qe incidenti nuk do te cenonte marreveshjet e armeve , siç raportuan zyrtare te mbrojtjes . Zyrtaret folen ne anonimitet sepse keto marreveshje ushtarake jane te cilesuara sekrete .
    Kurse ti je Danieli , zberthyesi i sekreteve.

9. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Gj.Fishta për postimin:

bsdev (03-03-2017)

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anëtarësuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Citim Postuar më parë nga Gj.Fishta Lexo Postimin
    Kurse ti je Danieli , zberthyesi i sekreteve.
    http://www.huffingtonpost.com/2010/0..._n_596366.html

There were signs, however, that the long-term strategic partnership between Israel and its most important Muslim ally would endure: Turkey canceled three joint land and sea exercises, but appeared to be otherwise maintaining deep military ties that include the planned delivery of $183 million in Israeli drones this summer.

Israeli Defense Minister Ehud Barak spoke to his Turkish counterpart as well as their chief of staff Monday, and they agreed that the raid wouldn't affect weapons deals, defense officials said. The officials spoke on condition of anonymity because they were discussing sensitive military ties .
    Ngjeshur me brezin e se vertetës,parzmoren e drejtësisë,mburojën e besimit dhe shpatën e Frymës.

11. Anetarët më poshtë kanë falenderuar daniel00 për postimin:

bsdev (03-03-2017)

Anëtarësuar
    25-01-2010
    Postime
    860
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    vidjo trego vetem at pjes qe i intereso izraelit

ti em duket se sa qonke zgju prej gjumit se ska munsi te kesh qon zgjut e te thush se anija ishte ne ujrat territoriale te izraelit, kur anija ne te vertet isht 60 milje larg ujrave territoriale.
    Nga do kalonin per te dorezuar ndihmat ne Gaze? E pra, Izreali tha: ketu te mua nuk do kalosh (nga mengjesi i dites tjeter do arinte ujerat e izrealit anija) nese nuk kontrollohesh nje here. PO te kishte kaluar nga Egjipti, e gjithe kjo mesele nuk do kish ndodhur.

Sa per videon, une nuk di gje: flas per at eqe shoh. Kur te dali pjesa munguese e videos flaism. Por nderkohe videoja nus me ushtarin izrealit qe zbret nga helikopteri. Cfare mudn te kete ndohdur para kesaj nese izrealitet vetem TANI po zbresin ne anije? SAPO zbresin i marin me sepate! Cfare pjese tjeter duhet?

E pastaj, me sa di une videon e ka xhiruar aktivistet. Ps en uk e nxirkan pra, pjesen 'inkriminante' te saj?

13. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Zoti Basha për postimin:

bsdev (03-03-2017)

Anëtarësuar
    25-01-2010
    Postime
    860
    1. Nuk ishin ne ujrat e "izraelit". Izraeli s'ka ujera ne Tokat Arabe, besa as tok jo.
    Ripi i gazes eshte zone bregdetare. ja ku i kishin ujerat nga mudn te kalonin. Rripi i Gazes eshet ne kufi me egjiptin. Ja ku mudn et kalonin. Pse dreqin i bien nga izreali pra? Do ishte sikur ushtaret e UCK-se te doninme cu arme ne Kosove e mos ti kalonin nga shqiperia por nga Serbia, ashtu sa per qejf.

2. Dmth, oficierat i paskan vrar 10 humanist jasht shtetit artificial t'izraelit ?
    Se pari mos ngatero ceshtjet. eshte a seshte izreali shtet artificial, kjo nuk perfshihet ne kete teme.

se dyti, po oficeret kishin mare urdher te prere qe te mos shtini EDHE NE VETMBROJTJE dhe mudn te shoehsh ne video qe ushtaret e hengren kopacen e nuk poshtinin. AJo qe nuk shihet eshte qe nuk kishin se me c'tre shtinin pasi u kishin dhene paintball guns per te shamngur incidentet. Sigurisht oficereve iu la pistoleta e dores. Kur vajti ku nuk mbante me keta hapen zjar.

Dhe po, jane oficere komando izrealite dhe mund te vrasin nje njeri me nej plumb, pra eshe plotesisht e mudnur qe ti kane varre 10 veta. Besome, vellai studion ne izrael dhe mi ka thene keto nga ata qe njeh aty. Po sigurisht, keto nuk dalin ne lajme.

1
    3. Cka dreqin kerkonin izraelitet ne nje anije ku kishte vetem mallra per popullin me te izoluar ne bot.
    kekronin qe te mos dergoheshin arme. askush nuk e ka akuzuar izrealin se vjedh ndihmat drejtuar gazes. por thjsht qe kerkon ti kontrolloje ato para dorezimit. cfare arsyeje kishte pra, per ate reagim shtazor nese veret behej fjale per ushqim e batanije?

4. Sepse ata zbriten per ti vra, e jo per ti dhuruar lule. Pse kaq naiv je ?
    Po mire, si ka mudnesi qe ndihma gazes i cohen PERDITE dhe thuajse te gjithe dorezohen nge portet e izraelit nga shtet te tjera. si iu tek izrealiteve tani te kapnin nje nga keto dhjetra anije e te vrisnin ekuipazhin kot? E pra, nuk donin te vrisnin gje (NUK ksihin arme, per ate zot!) por thjsht te kotrollonin nje anije qe ksihte refuzuar te pergjgijej. Ti cfare do mendoje ne vend te tyre?

5. Te gjithe kan sy, vetem ti jo, siq po e shohim.
    Keshtu thane edhe ne 12 shattor kur dikush hodhi tezen se ndofta sulmet ishin te orkestruara. sot nje pjese e madhe e jo-amerikaneve e besoojne kete. pra, mos beso cdo gej qe degjon ne lajme dhe mbi tegjitha mos i beso kur TE GJITHE qenkan dakort. mua me duket pergjigje e orkestruar.

15. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Zoti Basha për postimin:

bsdev (03-03-2017)

-
    Anëtarësuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Citim Postuar më parë nga goldian Lexo Postimin
    si perfundim do e sulmojme izraein ne shqipet a jo
    Keta do zhdukin Izraelin, do shkaterrojne Ameriken Zioniste, dhe pastaj do ngrejne flamurin e Profetit ne Rome dhe do vene Papen te falet ne sexhde.

Sa per temen, te dyja palet jane te qelbta. "Misionet humanitare" dihet shume mire qe perdoren per kamuflime te operacioneve sekrete. Izraeli vepron si gjithmone me dore te hekurt. Vetembrojtje apo terrorizem Izraelit mjafton t`i veje tymi drejt, se e di shume mire qe s`i bejne dot gje.

Kur Izraeli hyri ne Gaza dhe bombardoi cfare i doli para, bombardoi edhe nje ndertese te OKB. Edhe atehere filluan thirrjet xhihadiste "IKu Izraeli, do zhduket Izraeli, e teproi Izraeli". Shkruan, shkruan...dhe u liruan.

Edhe kur plasi puna e Iranit, prape "U zhduk Izraeli". Izraelit tymi drejt akoma.

Sot ne forum eshte hapur nje teme per nje kontrate serbo-izraelite qe nje satelit i Izraelit te merrej me qera nga Serbia per te vezhguar Kosoven.

Cili shtet arab ka teknologji te tille?
    Cifutet jane kopila. Investojne dhe importojne teknologji.
    Arabet e bejne si gabeli me vajin e ullirit. Eksportojne nafte dhe parate ua japin prape perendimoreve qe t`u ngrejne gradacela, diskoteka "I like to move it move it" dhe hotele me 55 yje.
    Si perfundim arabet prodhojne lesh deveje, Izraeli prodhon satelite hapesinore.

Sa per Turqine...asnje nga keta "Allahu kerkon kurban" nuk DO ta pranoje qe ushtria turke eshte komplet "Made in America".
    Ndryshuar për herë të fundit nga Kavir : 02-06-2010 më 07:09
    -

17. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Kavir për postimin:

bsdev (03-03-2017)

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639

Sepse aktivistat ishin te sulmuar me arme zjari 5 minuta para se komandot e tu zbriten ne anije!!!
    Lexo ore dreq lexo.

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

19. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Gostivari_usa për postimin:

bsdev (03-03-2017)

Faqja 25 prej 45 FillimFillim ... 15232425262735 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •