Close
Faqja 11 prej 45 FillimFillim ... 91011121321 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 444
    don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Ore daniel00 si mund te thuash qe disa aktiviste me thika, kan sulmuar disa USHTARAK TE PERGATIRUR SHUM MIRE, E TE ARMATOSUR DERI NE FYT? Nese nje civil kryen nje sulm te tille, do te thote qe ajo eshte e vetmja gje qe ai mund te beje, sepse ska nga ja mban ndryshe, ose do vdesi si dele, ose do vdesi duke luftuar, sepse rruge tjeter nuk ka patur ne ate anije.

Te thuash se aktivistet sulmuan te paret eshte budallik, sepse jan forcat speciale qe kan hip ne anije duke ber masaker, nuk kan zbrit civilet ne uje. Te thuash se cfar deshen 600 persona ne anije, prap eshte budallik, sepse nje anije me permasa sa flotilla, ka nje ekuipazh shum te madh, plus qe ka qene me ndihma, edhe duhen njerez shtese.

Ti vesh faj pasagjereve qe kan luftuar per te mbrojt veten, e te shfajsosh nje tufe komandosh qe kan hip ne anije te armatosur deri ne fyt, ko eshte cmenduri. Nuk ka pse shihet situata Izrael-Turqi, nuk duhet te mbash anen e askujt ne kte masaker. Komandot izraelite kan shum faj, kan vrare njerez qe kan qene te armatosur me thika buke apo bicak mollesh, ai qe ka urdheruar kte sulm, duhet akuzuar per krime kundra njerzimit, dhe te varet ne litar sic ben me Sadamin.

Me vjen cudi qe jeni kundra Turkut, duke patur parasysh faktin qe Turqia na ka dal ne mbrojtje gjithmone neve si shtet, edhe ka deklaruar hapur "KUSH PREK SHQIPERINE, DO KETE PUNE ME MUA" atehere pse dreqin na qenka Turku i keq sipas jush? Nuk e kuptoj me cfar llogjike i shkruani ato fjale kundra Turqise edhe atyre te pafajshmeve qe jan vrare ne ate anije, edhe dilni ne mbrojtje te disa kafsheve komando izraelit.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

AdIdAs Maska e DoLpHiN
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Hono Lulu
    Postime
    1,453
    Citim Postuar më parë nga Kosovar2006 Lexo Postimin
    Deshta qe te lidhem me ket tem. Mardheniet e mira mes Turqis dhe Israelit jan perqkak se vet kryetari(kurvari) i CHB Bajkal eshte cifut , dhe kjo mund te ishte nje hakmarje nga ti perqkak qe u zun me nje skandal para disa javesh.

Mandej te gjith gjeneralt Turk si kur qe eshte Ilker Bashbu dhe Yaşar Büyükanıt jan vet cifut e mason. E per ate arsyje luft nuk ka per te shpallur turku israelit, me shum shanc ka qe te kta cifutet te rrezojn Erdogan edhe Gulin, ket e ber 4 her me par.

me mposht jan foto e Ilker Bashbu(me prejardhje Shqiptar)
    Jo mor jo se nuk jane cifute... Thjesht kane pasur gjithmone probleme me fqinjet muslimane dhe ka qene logjike te bashkepunojne me Izraelin.

Pikerisht ate po te them... mundohen qe te rrezojne Erdogan, por duhet me pare qe populli ti ktheje syte prap nga ushtria.
    Per mendimin tim Erdogan eshte i paafte te ruaje balancat politike me shtetet e tjera. Ne fakt eshte i paafte per gjithcka.
    `That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga daniel00 Lexo Postimin
    Po ti kishin ndaluar ne Brigjet e Gazes do te gjendeshin ne dy fronte prej hamasit , keshtu qe ata i dalin rrezikut perpara qe kur merr ate drejtim , te thone shko per ne Ashdod .
    Ne te kundert do te çohesh me force , dhe ne rastin qe po flasim dihej destinacioni i tyre , ndaj nuk kishte pse te pritej te futeshin ne ujrat territoriale .

Si dhe reagim i humanitareve xhihadist nuk pritej , keshtu qe u neutralizuan .

Cdo ushtar i çdo lloj kombesie te ishte , do te qellonte per vetembrojtje nese do te pritej ashtu .
    a eshte henning mankell xhihadist??? a e njeh???

nje sulm i nje anijeje ne ujera nderkombetare eshte thyerje e traktatit te oslos...
    nje gje e tille nuk justifikohet nga ajo qe thua ti... (Po ti kishin ndaluar ne Brigjet e Gazes do te gjendeshin ne dy fronte prej hamasit)

kush tha t'i ndalonte ne brigje??????? po e shpike ti kete.
    duhet t'i ndalonte 20 milje nga bregu.
    pse nuk e beri kete?

traktati i oslos (1993) i jep sovranitet izraelit deri ne 20 milje nga bregu i gazes.
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anëtarësuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Apollyon

Pike se pari une nuk jam rracist , as kam ndonje urrejtje qe te ma ushqeje feja per ndonje popullsi qe nuk na ka ndonje gje kunder nesh , por kete e bejne myslymanet .
    Nese flasim per temen ne fjale , turqit u sollen me arrogance , duke e ndryshuar misionin e tyre nga mision humanitar ne nje mision fetar islamik . Pse nuk ju binden propozimit per ne Ashdod , pse sulmuan ushtaret si kafshe ?

Shihi keto dy video

Ja kerkesa izraelite :

Ja pergjigjia xhihadiste

Ata ne perberje te tyre kishin shume elemente te levizjeve islamike me karakter te dhunshem , qe çoi ne pamjet vizive .

Une gjykoj ne fakte dhe jo ne urrejtje kuranore vetem pse nuk e pranuan profet çifutet , arabin Muhamed .
    Ndryshuar për herë të fundit nga daniel00 : 01-06-2010 më 05:54
    Ngjeshur me brezin e se vertetës,parzmoren e drejtësisë,mburojën e besimit dhe shpatën e Frymës.

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Pike se pari une nuk jam rracist
    Rracist tregohesh sa her qe shpreh me perbuzje fjalen "Arab" .

Nese flasim per temen ne fjale , turqit u sollen me arrogance
    Edhe per kte gje meritojn te vdesin sipas teje? (llogjike e xhungles)

Une gjykoj ne fakte dhe jo ne urrejtje kuranore vetem pse nuk e pranuan profet çifutet , arabin Muhamed .
    E sheh ku te djeg ty? Te bibla e tek cifutet, jo te jetet e njerzve qe vdiqen aty, edhe lan pas grate e tyre, femijet, e prindrit.

Ps ; mos harro se Izraeli u akuzua per Genocid ndaj popullit Palestinez. Edhe te mendosh qe Izraeli e ka vuajtur vete Genocidin, tani ngrihet e ben Genocid, i vrau i masakroi, edhe tani u ndalon ndihmat humanitare, i le qe te vdesin per buke si ne kampet ku ato vete kan vuajtur. Cfar ironie.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Apollyon : 01-06-2010 më 05:57
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar Maska e Kosovar2006
    Anëtarësuar
    23-11-2005
    Postime
    443
    Citim Postuar më parë nga daniel00 Lexo Postimin
    Por sa kontradiktore jan kta komentet e tua, Me ket ti vet e kundershtove veten, Qfar hipokriti.
    Disa fakte edhe pse jasht teme Jehuded kundershtuan shum e shum profete, i malltretuan e i masakruan. Ata kishin devijuar nga fjala e profetit Musa mbranda 40dite

Musa (Moses)
    Harun (Aaron)
    Dawud (David)
    Sulayman (Solomon)
    Ilyas (Elijah)
    Al-Yasa (Elisha)
    Yunus (Jonah)
    Dhul-Kifl (Ezekiel)
    Zakariyya (Zechariah)
    Yahya (John the Baptist)
    Isa (Jesus)
    BAC, SU KRY

Anëtarësuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    pse nuk e beri kete?
    .
    Ta thashe qe udhetimi i tyre kunder vendimit qe ka marre qeveria izraelite ishte bere publik . Dihej se per ku ishin nisur dhe ai destinacion ishte kundraligjshem .

Nuk u nisen rastesisht dhe si pasoje as u ndaluan rastesisht ne ujera nderkombetare .

Biles izraelitet duke e besuar misionin e tyre si paqesor ne fillim u folen me shume kulture , duke u thene qe qeveria izraeliane i mirepret ndihmat humanitare .
    Ngjeshur me brezin e se vertetës,parzmoren e drejtësisë,mburojën e besimit dhe shpatën e Frymës.

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Nuk e di pse i replikoni nje skizofreni si ky danielli qe edhe facen e derrit e ka!!
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Biles izraelitet duke e besuar misionin e tyre si paqesor ne fillim u folen me shume kulture , duke u thene qe qeveria izraeliane i mirepret ndihmat humanitare .
    Ahaha..

Edhe rezultati ishte 19 te vdekur!!

Anëtarësuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Rracist tregohesh sa her qe shpreh me perbuzje fjalen "Arab" .
    Kjo nuk eshte teme per arabet , por prape gjykoj ne baze te veprave . Nese te duket qe ka marre opinion te keq popullsia arabe ne bote eshte prej veprave te tyre .

Edhe per kte gje meritojn te vdesin sipas teje? (llogjike e xhungles)
    Tek videoja e dyte e sheh se pse e kerkuan pergjigjien me zjarr . Cdo kush do te qellonte per vetembrojtje .

E sheh ku te djeg ty? Te bibla e tek cifutet, jo te jetet e njerzve qe vdiqen aty, edhe lan pas grate e tyre, femijet, e prindrit.
    Ata njerez nuk u treguan as si bij e as si baballare te mire aty mbi ate anije , prandaj kur nuk i dhimbset vetja njeriu dhe ka ndermend sulme te tilla te llojit shehid , veten ne qaf paçin , s'ka çfare u ben njeri .

Faqja 11 prej 45 FillimFillim ... 91011121321 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •