Close
Faqja 8 prej 45 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 444
    ShkOdrAne ForEver Maska e Adaes
    Anëtarësuar
    06-01-2009
    Vendndodhja
    HeRe... TheRe... NoWheRe...
    Postime
    1,251
    Aaaah Si nuk jetoi edhe 2 vjet ai Hitleri ....
    Really Dude... Get A Life!!!

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga niku-nyc Lexo Postimin
    Po, por edhe brenda zones bllokade detare.

Cdo anije qe nuk shkon per ne Ashdod dhe mer tjeter drejtim, bllokohet edhe sikur te jet mbi 150 km larg Gazas.
    a ka ndonje justifikim edhe per kete veprim te izraelit??? nga pikepamja ligjore them. jo nga pikepemja anti-islamike qe perfshine disa.
    Vasudhaiva Kutumbakam

AdIdAs Maska e DoLpHiN
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Hono Lulu
    Postime
    1,453
    Per mendimin tim kjo mund te jete influencuar edhe nga gjeneralet ne Turqi... Sa vete po ju bie rendesia, dhe Turqia ka pas mardhenie te mira me Izraelin vetem prej ushtrise dhe gjeneraleve. Tani qe Erdogan filloi arrestimet per grushte te meparshme shteti ose per tentativa, ata shkojne e kerkojne ndihme nga Izraeli. Duke pare gjendjen populli do te mendoje se eshte nevoja ti ri-kthejne syte nga ushtaraket (CHP) dhe te braktisin udheheqesin aktual, Erdogan, si te paafte per te drejtuar dhe ruajtur mardheniet strategjike.
    `That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...

God Bless You Maska e _Mersin_
    Anëtarësuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Citim Postuar më parë nga Adaes Lexo Postimin
    Aaaah Si nuk jetoi edhe 2 vjet ai Hitleri ....
    Para paj ditesh nje diplomat serb tha qe Kosova eshte Juruzalemi i Serbise.Serbet dhe Cifutet kane shume gjera te perbashketa.I bashkon kanibalizmi dhe gjakpirja.Shumica e shkruesve ketu jane tifoze israelite jo se Izraeli i ndihmon porse jane shqiptare nga ato te regjimit dhe jane mesuar sa me shume qe i persekutonte dhe denonte enver hoxha aq me shume duatrokisnin per te.SHumica e ketyre jane kavie qe shfrytezohen maksimalisht nga cifutet me lloj mynyrash.Jane skllever te ekonomise se bankave te tyre.Cdo gje qe do blejne do i pagujane cifutit kamate.Edi Rama eshte personifikimi sesi Izraelitet kane dominuar ne politike dhe ekonomi.Nje i cmendur si Edi Rama qe vjedh 200 mije euro per pallat , qe vjedh tendera dhe ua shperndan lobit te tij ekonomik, qe blen karrieren politike me miliona euro tek Fatos Nano pastaj me ekto para te pista qe ka fituar ne Bashki blen ish ministrin e brendeshem te nomoklatures komuniste Gramzo Rucin, pastaj sponsorizon Veline dhe orgjite seksuale dhe homoseksuale te tyre dhe Shyqyr Zotit qe su be kryeminister se vaj halli per popullin shqiptar.Ja keshtu cifutet e botes i kane marre shtetet ne komandim.

Pse thoni ju njerzit kane urretje per cifutet? I kane zili apo se jane komb gabelsh shkretetire qe prej tyre nuk u vjen asnje ndjenje njerzore shoqerise.

Para disa kohesh shtypen me tank nje vajze italiane te te drejtave te njeriut.

Cifutet harruan se mbasi i perzune nga Spanja u strehuan ne Stamboll.

Do vij koha edhe pse disa nuk e deshirojne qe te gjitha vuajtjet qe Izraeli i shkakton popullsise se pafajshme palestineze tu shenderrohen dhe ne ankth dhe hakmmarje.

Zoti vonon por nuk harron.
    "Shoku Mjekesise"

Anëtarësuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Citim Postuar më parë nga daniel00 Lexo Postimin
    Shife edhe kete tipin si i ben zbor klarinetes .

Izraelitet jane artista mer dak , ku ka me bukur .

Muzika instrumentale nr 1 .

Pershendetje me muziken klezmer , qe eshte ku e ku me tallavan qe kopjon shqiptari prej gabeli

http://www.youtube.com/watch?v=VqHSrDpM8zY
    Bibla ua kendon kengen bukur cifuteve

12 Do ta hash këtë bukë në formë kuleçësh prej elbi që do ti pjekësh me jashtëqitje njerëzish përpara syve të tyre".
    13 Pastaj Zoti tha: "Kështu bijtë e Izraelit do të hanë bukën e tyre të ndotur në mes të kombeve ndër të cilët do ti shpërndaj".(Ezekieli 4:12)

Sepse edhe ju keni vuajtur nga ana e bashkëkombasve tuaj të njëjtat gjëra, sikurse edhe ata kanë vuajtur nga Judenjtë, të cilët e vranë Jezus dhe profetët e tyre, dhe na përndoqën edhe ne. Ata nuk i pëlqen Perëndia, dhe janë armiq me të gjithë njerëzit,(1 e Thesalonikasve Kapitulli 2 /14-15)

28 Zoti do të të godasë me marrëzinë, me verbërinë dhe me shushatjen e zemrës; 37 dhe do të bëhesh objekt habie, proverbi dhe talljeje në mes tërë popujve pranë të cilëve do të të çojë Zoti. (Ligji i perterire 28/28,37)

7 unë do ta zhduk Izraelin nga faqja e vendit që i kam dhënë dhe nuk do të jem i pranishëm në tempullin që kam shenjtëruar në emrin tim; kështu Izraeli do të bëhet gazi dhe tallja e tërë popujve..3 i Mbretërve, në Septuaginta - Kapitulli 9
    "Shoku Mjekesise"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    23-02-2010
    Postime
    713
    E pate regjistrimin e bere ne anije?
    une e pashe, disa here.
    kini parasysh keto fakte:

Nje anije me qindra pacifiste(pse qindra?) drejtohet ne nje zone lufte ku eshte paralajmeruar ndalimi i hyrjes. Do thuash ti u ndalua ne ujera jo territoriale, po drejtimi dihej qe ishte drej gazes.
    Nejse, pra paskemi disa qindra pacifista qe po shkojne ne nje zone lufte, e habitshme, se une nuk di te kete ndodhur kjo gje me kosoven, mezalla se u kujta ndonje pacifist ta ngrinte zerin e te bente protesta per kosoven, po normale se pacifistat qe ta dini ju jane pro serb.

Anija ndalohet prej ushtareve izraelit. "pacifistat" te maskuar dhe armatosur me objekte te ndryshme sulmojne ushtaret.
    Me sa mend ne koke provokohen ushtaret ne nje zone lufte? Kaq debila paskaqn qene keta "pacifistat"?
    Fakt eshte qe ushtaret nuk sulmuan te paret, dhe fakt eshte se kishin te drejte te kontrollonin anijen. Por fale trimerise se "pacifistave" qe iu krruajt ***** ngjarja shkoi ashtu si shkoi.
    Sipas vendit behet kuvendi.

Perpara se te gjykojme me tej vrasjen e civileve (qe vete e kerkuan fundja),
    a nuk mendoni per nje moment se ato ndihma qe gjoja do shkonin per te varferit fare mire mund te ishin ndihma per hamasin?

Ne fakt duhen pritur te dhenat e sakta se çfare u gjet ne anije, si shkoi ngjarja ne detaje etj etj.
    Siç u tha dhe ne lajme "Izraeli kreu vetevrasje politike". Nese ushtaret nuk ishin te provokuar, atehehere si paska mundesi qe izraeli te beje diçka kunder interesit te vet?

Nejse, ska rendesi, rendesi ka qe ne lajme thuhet 10 "civile" te vdekur dhe "masaker", dhe me vrap paragjykimet.

Jam kurioz, shkoni njehere si civil dhe gjuajini me gur ndonje talibani, po nuk ua preu koken, apo çfare do lloj ushtrie tjeter ne gadishmeri lufte.

Dhe si perfundim kujtoni qendrimin e ketyre pacifistave komunist ndaj çeshtjes se kosoves, provoni dhe flisni me ndonjerin prej tyre po nuk i qane hallin serbit te shkrete.

Sikur te mos i donte ***** çifuteve nuk bombardohej beogradi dhe nuk çlirohej kosova, po kur kalon lumin dhjet kalin i thone.
    I support Papa Joseph Ratzinger.
    Me mire nje armik i zgjuar se nje mik budalla.

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    nese do bashkohen vendet islame izraeli do zhduket

dhe dije se jehudet nuk i luftojn vetemm muslimanet por te gjitha fet tjera kete do e shihni me von

Vendet Islamike jan perkrahesit me te mdhej te NWO ( rendit te ri botror)
    We are all Aliens

-Ah si s'kam nje grusht te forte, e t'i bie mu ne zemer... Izraelit.
    Paqë

Anëtarësuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Sikur te mos i donte ***** çifuteve nuk bombardohej beogradi dhe nuk çlirohej kosova, po kur kalon lumin dhjet kalin i thone.
    Edhe po mos ishin shqiptaret qe ti kishim fshehur cifutet nga gjermanet ne luften e dyte boterore cifutet do ishin bere ilac rrobash te gjermaneve tani neper kampet e perqendrimit.Kshuqe cifutet te na e dine per nder ne shqiptareve se i pervec qe ua kemi ,,,, grate por i kemi rigjeneru dhe rracen
    "Shoku Mjekesise"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    23-02-2010
    Postime
    713
    Citim Postuar më parë nga _Mersin_ Lexo Postimin
    Edhe po mos ishin shqiptaret qe ti kishim fshehur cifutet nga gjermanet ne luften e dyte boterore cifutet do ishin bere ilac rrobash te gjermaneve tani neper kampet e perqendrimit.Kshuqe cifutet te na e dine per nder ne shqiptareve se i pervec qe ua kemi ,,,, grate por i kemi rigjeneru dhe rracen
    çifutet u treguan mirenjohes ndaj nesh,
    shqiptaret ne izrael hyjne pa viza, nderkohe qe ne vendet e tjera nuk na lejne te hyjme si persona te padeshiruar.

nese sot ekziston nje shtet shqiptar kjo eshte fale imperializmit amerikan qe kontrollohet nga çifutet, lexo pak histori.

Vetem nje fjale e pershkruan kete lloj urrejtje te pajustifikuar, vetem nje fjale ju pershkruan ju te gjitheve pa perjashtim: Bukeshkale.
    dhe i kam thene te gjitha.
    per nje cope palestine tjetri behet Bukeshkale.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Kinney : 01-06-2010 më 03:19
    I support Papa Joseph Ratzinger.
    Me mire nje armik i zgjuar se nje mik budalla.

Faqja 8 prej 45 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •