Close
Faqja 25 prej 31 FillimFillim ... 152324252627 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 241 deri 250 prej 309
    100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga ximi_abedini Lexo Postimin
    populli thot seni shka shihet kallauz nuk don

une e permena ferizajin ku per pare, situata ka mbrri deri atje ku jan kan te gatshum ti ngrehin armet xhemati me bikun

dhe nese ke deshir jam i gatshum me te tregu edhe raste ne shum gjamia antar te bikut jan mundu te bejn imam neper gjamia antaret e familjes se tyre por kete gje se ka leju xhemati i cili ka kundeshtu kjo xhe ndodh edhe ne vendin ku un jetoj qe 7 muaj xhamia eshte pa imam sepse hoxhen qe naj ka propozu biku xhemati nuk e doni dhe nuk ka deshir te falet pas tij hoxhen te cilen don xhemati biku nuk na lejon arsytohet se nuk ka mundsi per te paguar e ne i kryejm te gjitha obligimet ndaj bikut

une prap se prap e rrespektoj dhe do e rrespektoj bikun pa marr parasysh qe ne bik ka njerz qe nuk meritojn me qen bik
    Nuk di pse vetem ju qenkeni ne hall me BIK-un??

As ne Prishtine e as ne Gjilan skam pare nje gje te tille, kunder BIK-ut jane kryesishte keta me mjekra .
    Pra keta te Prizerenit qenkan bo gati me luftu me BIK-un??

Per mendimin tim BIK-u eshte perfaqesues i denje per muslimanet ne Kosove si nga ana fetare ashtu edhe nga ajo kombetare.

Xhamija a mujte ? ca kemi ndonje te re andej nga ty ? Une per vete ja kam kaluar shum mire , shpresoj qe ta kalosh edhe ti mire
    Revolution 1848

Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Vlla i dashur, keto postime mund ti vazhdoni ne post private, nuk ka nevoj me i dhon material qafirave per me fol ne ket forum, sepse ato mezi presin me fol pa e dit si jan punet
    Qenke kthyer prap ne fe ti??

Gje e mire ...shpresoj te mos dalesh perseri

59:10. Edhe ata qė kanė ardhur pas tyre e thonė: "Zoti ynė, falna neve dhe vėllezėrit tanė qė para nesh u pajisėn me besim dhe mos lejo nė zemrat tona farė urrejtjeje ndaj atyre qė besuan. Zoti ynė Ti je i butė, mėshirues!"
    Revolution 1848

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anėtarėsuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar mė parė nga xhamia Lexo Postimin
    Nuk di pse vetem ju qenkeni ne hall me BIK-un??

As ne Prishtine e as ne Gjilan skam pare nje gje te tille, kunder BIK-ut jane kryesishte keta me mjekra .
    Pra keta te Prizerenit qenkan bo gati me luftu me BIK-un??

Per mendimin tim BIK-u eshte perfaqesues i denje per muslimanet ne Kosove si nga ana fetare ashtu edhe nga ajo kombetare.

nese mendon se ne jemi me mjekrra te them se ne vendin ku jetoj ka mbi 2000 banor asnje nuk ka mjekerr mirpo mjekrra nuk ka asgje te keqe eshte nje sunet i cili eshte mir te rrespektohet dhe nuk dmth se ka mjekerr na qenka terrorist

kush te tha se keta ne prizeren kan qen gati me luftu bikun

edhe une thash qe e rrepsektoj dhe do e rrespektoj gjithmon bikun dhe te gjitha obligimet qe kam ndaj bikut i kryej me rregull mirpo ne bik ka njerz qe nuk e meritojn me qen ne te mirpo shumica jan ne rregull
    Pėrderisa ėshtė dikush nė Qiell qė mė mbron...
    Nuk ka askush nė Tokė qė mė mposhtė...”

. Maska e illyrian rex
    Anėtarėsuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar mė parė nga EuroStar1 Lexo Postimin
    A je duke i leshuar fjalet pa vetdije, apo din se ca flet ?
    Di se cka flas.

Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga ximi_abedini Lexo Postimin
    nese mendon se ne jemi me mjekrra te them se ne vendin ku jetoj ka mbi 2000 banor asnje nuk ka mjekerr mirpo mjekrra nuk ka asgje te keqe eshte nje sunet i cili eshte mir te rrespektohet dhe nuk dmth se ka mjekerr na qenka terrorist

kush te tha se keta ne prizeren kan qen gati me luftu bikun

edhe une thash qe e rrepsektoj dhe do e rrespektoj gjithmon bikun dhe te gjitha obligimet qe kam ndaj bikut i kryej me rregull mirpo ne bik ka njerz qe nuk e meritojn me qen ne te mirpo shumica jan ne rregull
    Jo as mua sme pengon mjekra , por ideologjia qe bartin ata .
    Mjekerr ndesh let mbajn ndesh jo eshte personale por ka gjera tjera qe te bejne mos mi dashte.

Po armet si stoli si kan mbajte??

Mal pa ujk ska....thot nje fjal popullore

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-05-2009
    Postime
    1,130
    O Fishtan, pse s'e keni vene flamurin shqiptar aty ne video, se keq dukej ai serb.

i/e regjistruar Maska e Fishtani1
    Anėtarėsuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    Citim Postuar mė parė nga uvejsa Lexo Postimin
    O Fishtan, pse s'e keni vene flamurin shqiptar aty ne video, se keq dukej ai serb.
    Se ashtu i keni qef ju talibancat e forumit, se ne kohen e serbit kene pasur liri dhe keni bere cfare keni dashur ju, se flamuri shqiptar juve ja vret syrin dhe kisha frike qe nuk e shikoni fare videon

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    ALLAHI i shperbleft me XHENET keta vllezer te drejt.

vetem prej mjekres po tuten , hhhhhhhhhhhaaaaaa

skom faj qe jeni tucana dhe tuteni prej kurqkafit.

Faqja 25 prej 31 FillimFillim ... 152324252627 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •