Postuar më parë nga uj me gaz sorry. sot vetem fasule mund te te ofroj. dhe nje gote vere te kuqe. engjellohesh e pa mish? edhe veren me kuti e ke?
Postuar më parë nga ChuChu edhe veren me kuti e ke? s'e di. vete nuk pi me alkool. po po deshe e gjej dhe me kuti.
imagine there's no countries... nje fjale, nje kuptim... :))))
Postuar më parë nga uj me gaz vete nuk pi me alkool. ti vertet qenke i futur fese. shpresoj te jesh ndare i lumtur me uiskin. mban mend ndonjecike c'ndodhi heren e fundit?
Postuar më parë nga ChuChu ti vertet qenke i futur fese. shpresoj te jesh ndare i lumtur me uiskin. mban mend ndonjecike c'ndodhi heren e fundit? heren e fundit qe kam pire uiski nuk ndodhi ndonje gje. ku ndryshon feja nga alkooli?
Postuar më parë nga uj me gaz ku ndryshon feja nga alkooli? nuk ndryshojne. te dyja ne parajse te cojne.
po mendoj se ckane keta lart qe bejne kaq zhurme.....
Postuar më parë nga ChuChu nuk ndryshojne. te dyja ne parajse te cojne. nuk ndryshojne se jane te panevojshme. te pakten per mua. ne parajse me con tjeter gje.
Po mendoja , cpaten qe i shpiken keto tel , ske ku fshihesh se te gjejn ...
Postuar më parë nga arjan03 po mendoj se ckane keta lart qe bejne kaq zhurme..... mos u nderpi dialogun ti ate bej
La Femme est le Chef-d'0euvre de Dieu sur tout quand elle a le Diable au corps... ✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱╮
Postuar më parë nga Albela mos u nderpi dialogun ti ate bej do mendojme bashke njehere ne hava edhe ne te dy? po erdhi njeri tjeter, erdhi. po s'erdhi, mbarojme kur te kemi c'bejme me mire.
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt