Jack, deshe me thene Weird ?
Pengon !!!
Jack, deshe me thene Weird ?
Pengon !!!
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
[QUOTE=Jack Watson;2734355]Asnjėri nga tė 8-tė qė kanė votuar opsionin e parė nuk ėshtė nga Shqipėria. That's wierd lol. Si ka mundėsi bre?
Dhe tė gjithė ata ēka kanė votuar pėr opsionin e dytė nuk janė musliman kjo ėshtė mė interesante.
Nėse do ta ndihmoje integrimin e vendit ne BE cka do kishte ti ndihmoj??
Nėse do ta pengoje integrimin e vendit ne BE cka kishte me i pengu??
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga The_Capital : 27-05-2010 mė 15:33
Burri 1 X flet !
[COLOR="Red"]une jam nga shqiperia nuk jam nga serbia ne shtepin time kurr nuk eshte ndar kosova me shqiperin edhe gjat okupimit por gjithmon kosova eshte quajtur shqiperi sepse eshte pjes e shqiperis ashtu siq eshte edhe ilirida qameria kosova lindore dhe trojet shqiptare ne mal te zi
une nuk mund te shkel mbi gjakun e deshmorve sepse ata dhan jeten qe kosova te bashkohet me shqiperi kurr nuk do egzistojn dy shtete shqiptare por do jet vetem nje dhe ajo do quhet shqiperi
trojet shqiptare jan te ndara por ne mendjen e gjdo shqiptarti te vertet ato jan te bashkuara
per ty dhe familjen tende ne nuk jemi shqiperi po per mu dhe familjen time te gjitha trojet shqiptare quhen shqiperi keshtu jam edukuar gjithmon qe kosoven nga shqiperia te mos e ndaj kurr[/COLOR]
Pėrderisa ėshtė dikush nė Qiell qė mė mbron...
Nuk ka askush nė Tokė qė mė mposhtė...
Krijoni Kontakt