Close
Faqja 24 prej 41 FillimFillim ... 14222324252634 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 231 deri 240 prej 408
    Larguar..
    Anëtarësuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    Citim Postuar më parë nga Rina_87 Lexo Postimin
    Mua me befasoi Mia kur tha ne Kosove femrat i lajne kembet dikujt, une nuk e di qe ka dicka ashtu ne Kosove. Une nuk i njoh zakonet e jugut, prandaj edhe nuk flas per to, dhe e di qe ka ketu jugore qe din me shume per ato gjera.

Ato gjeneralizime per Kosoven qe behen ketu eshte per ta kap koken me te dy duart. Ne mbase duhet te jemi me tolerante, mirepo edhe ju duhet te jeni me pak paragjykues dhe thashethemexhi.

Kete e kemi mesuar por si tha mia, mos i fut te gjithe me nje thes.
    Mos mendo te gjithe njerezit jane njesoj.

Iken keto zakone, nqs doni mos e lini gruan tia jape doren shokut, ose mikut.
    Sa per ne te shqiperise ashtu kemi qene, vetem se duket e cuditshme ai zakoni juaj, ate e perdorin vec kinezet.
    Nqs doni vazhdojeni bejeni, nuk ka gje te keqe, vetem eshte me mire te pyesesh gruan ose nusen a ndihet mire kur e vecojne?
    Tjeter zakon Kosova.. Shqiperia. Beni si te doni, vetem ne nga Shqiperia kemi zakone te tjera , ka edhe nga ato qe ju nuk i njihni, por eh lere e kote te diskutosh per to.

Hej mor Adem pse e hape temen, ketu as po tregojne se si te shkojne mire me njeri -tjetrin, ketu po shtohen me shume paragjykimet.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga Nete Lexo Postimin
    ja doli edhe nje armike,,vertet jeni ka e teproni,a po shihni a ju duhen syzet?kush kend e ofendoi ketu lexo mir pinko para se te qesesh vrer nga mendja jote ok.
    armike e kujt ?

per cfare behet fjale, se une se kam idene se c'a po flitet me lart. Skam repliku njeri. lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    kjo teme qenka bere katasrofe,LOOOL

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-05-2010
    Postime
    192
    Citim Postuar më parë nga Black_Mamba Lexo Postimin
    Ore kopuk nuk dua ti ndaj asnjeher i cilit eshte thjesht dicka qe me pelqen e them sic e thash edhe me lart por nuk ofendova.

Ti na ofendon neve hahaha,me thuaj ku je tash ne greqi apo Itali ore greko maskara thuaje te verteten,apo mos jeni rokur me drog dicka se ja keni doren kesaj pune.

Me thuaj e vrave vellaun per 500 lek.
    E marrtove(shite) motren me nje serb apo sllav ne pergjithsi per sa lek ore.
    Sa femra shqiptare ke shit ne itali ore kopuk.

U ka mbet pak moral apo si ja keni bere.

Ju tjeret me falni mos u prekni dicka,por ne qoftese keni dicka me thoni,kuptohet ja them atij qe e meriton stoleroj as nje pik te vogel ofendimi.

Shqiptarit kam then ktheja ashtu si e don se perndryshe ta han koken.
    Nuk ofendova, thash nje fakt qe e kam pare me syte e mi, dhe ku kam shkuar une ishin familje kosovare ne perendim...ju nuk ndryshoni kurre dhe ne mes te manhattan-it tiu shpien.

ju keni zakone turku, pike.

po te pyes ty, sikur te vij mik ne shtepine tende, do lejosh gruan te me jape doren???

pergjigju sinqerisht.

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    armike e kujt ?

per cfare behet fjale, se une se kam idene se c'a po flitet me lart. Skam repliku njeri. lol
    e kosovareve,behesh se nuk kupton apo? tjeterher lexo komentet e te gjitheve pastaj jep mendimin tend ,tani edhe un mendoj nganiher si nuk gjasoni biles pak me ato qe njoh,thjesht u mungoni respekti.

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501
    Citim Postuar më parë nga RUDIGER Lexo Postimin
    Nuk ofendova, thash nje fakt qe e kam pare me syte e mi, dhe ku kam shkuar une ishin familje kosovare ne perendim...ju nuk ndryshoni kurre dhe ne mes te manhattan-it tiu shpien.

ju keni zakone turku, pike.

po te pyes ty, sikur te vij mik ne shtepine tende, do lejosh gruan te me jape doren???

pergjigju sinqerisht.

Ore Vllau i Shqipris te sotshme,ti me te vertet nuk ofendove po aty pari u rrotullove dmth thjesht nje ofendim i leht ishe sipas teje.

Ti ku ke shkuar ne qoftese te paskan bere nje nder ata ty ti sot ate nder e kthen ne ofendim ndaj tyre,keshtu qe me vjen keq ti sinqerisht nuk te pranoj si mik e para here ne shtepin time,tash ti fole per ate neser ndoshta mund te folish edhe per mua,pse tet pranoj ateher ne shpi une ti me thuaj.

Zakonet e turkut i ka kok turku ore mua sme vyn ato zakone,kam zakone shqiptare,nje shok i imi eshte vellau im ore.

Kjo shtepi e imja ka pritur njerez prej Kosove dhe prej Shqiprie si kam dallue une se prej nga vjen prej jugu apo prej veriu kryesorja eshte gjaku im.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga Nete Lexo Postimin
    e kosovareve,behesh se nuk kupton apo? tjeterher lexo komentet e te gjitheve pastaj jep mendimin tend ,tani edhe un mendoj nganiher si nuk gjasoni biles pak me ato qe njoh,thjesht u mungoni respekti.
    une kur postoj, nuk kam ndermend lexoj 12 faqe me brockulla. Thjesht jap mendimin tim ne lidhje me subjektin. Ka njerez qe mund ta pelqejne, ka njerez qe dhe u vjen inat kur e lexojne. Nuk kam cte bej. Mendimin tim dhe opinionin se ndryshoj per asnjeri ketu. Ne dac per palen e pare , ne dac dhe per ato qe s'u vjen mire. Sjam as revizioniste, as kapitaliste as demokrate. LoL
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    akoma nuk ja keni dhene doren njeri tjetrit??

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-05-2010
    Postime
    192
    Citim Postuar më parë nga Black_Mamba Lexo Postimin
    Ore Vllau i Shqipris te sotshme,ti me te vertet nuk ofendove po aty pari u rrotullove dmth thjesht nje ofendim i leht ishe sipas teje.

Ti ku ke shkuar ne qoftese te paskan bere nje nder ata ty ti sot ate nder e kthen ne ofendim ndaj tyre,keshtu qe me vjen keq ti sinqerisht nuk te pranoj si mik e para here ne shtepin time,tash ti fole per ate neser ndoshta mund te folish edhe per mua,pse tet pranoj ateher ne shpi une ti me thuaj.

Zakonet e turkut i ka kok turku ore mua sme vyn ato zakone,kam zakone shqiptare,nje shok i imi eshte vellau im ore.

Kjo shtepi e imja ka pritur njerez prej Kosove dhe prej Shqiprie si kam dallue une se prej nga vjen prej jugu apo prej veriu kryesorja eshte gjaku im.
    ç'e dredh kot, ketej andej.
    pergjigju shkurt, qarte, e lejon gruan, partneren tia jape doren mikut???

une po, bile dhe puthja ne faqe eshte normale, pse e shikoni çdo gje seksualisht mer yahoo?

traditat turkoshake ju kane lene komplekse te renda ne tru.
    Ndryshuar për herë të fundit nga RUDIGER : 26-05-2010 më 15:36

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    po dhenia e dores eshte edukate,eshte nje nga gjerat qe mesohen qe i vogel,te mos ta perodresh vetem se nuk te len burri apo feje athere nuk quhesh njeri po cop mishi
    Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre

Faqja 24 prej 41 FillimFillim ... 14222324252634 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •