Me duket se erdhi koha per nje teme te re, apo jo "strange"
Deutcher Meister
DFB Pokalsieger
Europameister...
Me duket se erdhi koha per nje teme te re, apo jo "strange"
Deutcher Meister
DFB Pokalsieger
Europameister...
Welt Meister 2014
Van Gaal shpallet tranjeri më i mirë, Robben lojtari më u mirë
Van Gaal është shpallur trajneri më i mirë i Bundesliges për këtë sezon duke lënë prapa
Christian Gross (VfB Stuttgart) dhe Felix Magath (FC Schalke 04).
Tek lojtarët epitetin e më të mirit e fitoj Arjen Robben i cili në 24 paraqitje në Bundesligë shënoi 23 gola 16 prej të cilave në garat e Bundesligës, Robben u pasua nga nga Edin Dezko dhe Bastian Schweinsteiger i cili e zuri vendin e tretë.
35 vjeçari Hans Jorg Butt u desht edhe ky të kënaqët në vendin e tretë, pas Manuel Neuer dhe Rene Adler.
Si ju duket kjo?! mua më bëhët çejfi për Buttin, duke parë moshën që ka![]()
Ti je hija e Kastriotit
Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
Ti je kullë fuqi baroti...
Kanë filluar reforma në FCB, duke filluar nga trajnerët, Frans Hoek (Trajner i portierëve) dhe Marcel Bout (Analizen e ndeshjes) do të vijnë në Mynih.
Frans Hoek dhe Van Gaal kishin punuar së bashku në Ajax, Barcelonë dhe Kombëtarën Holandeze.
Marcel Bout njihet me Van Gaal gjatë kohës kur ky i fundit ishte në Alkmaar
Walter Junghans do t'ja liroj poziten e trajnerit të portierëve Frans Hoekit, Junghans pritet që punën e tij ta vazhdoj në ligën e tretë me FCB II
Darcy Norman (Fitnes trajner) është trajneri i dytë që largohet nga Bayerni, ai pritet të shkoj në SHBA
Ti je hija e Kastriotit
Tek lojtarët është vetëm ky lajm, Andreas Gorlitz dhe Michael Rensing do të largohen por ende nuk dihet se drejt cilit klub
Ti je hija e Kastriotit
hahah po po ashtu eshte, si e humbem CHL i humbi lezeti asaj teme..
edhe tek fcb.de po shkruante qe do largohen keta dy (: ndoshta rensing ne salzburgTek lojtarët është vetëm ky lajm, Andreas Gorlitz dhe Michael Rensing do të largohen por ende nuk dihet se drejt cilit klub
PS: Si mendoni do luaj Van Gaal vitin tjetër? Toni Kroos do te kthehet, dhe disa mbrojtjes tjetër, cfare mendoni se do te beje van Goali?
Ndryshuar për herë të fundit nga strange : 25-05-2010 më 13:07
Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Mbi te gjitha mbrojtja duhet reformuar. Per mua Alex ( Chelsea ) dhe Rafinha ( Schalke ) jane dy preferencat kryesore. Alex, ngaqe leshuam Lucion, do ishte nje pasardhes i denje i cili eshte i jashtezakonshem edhe ne lojen ne ajer ku gjithashtu kemi pasur veshtiresi si per ne mbrojtje ashtu edhe perpara. Ky njeri ka shume zemer, nuk i frikohet kujt, per dallimnga Demichelis ose edhe van Buyten...Lahm do kalonte majtas duke kthyer Ribery ne formen e dy viteve te para, ndersa ne anen e djathte do kishim nje dyshe pothuajse te ngjashme me Rafinha + Robben. Nese Rafinha nuk vjen atehere mendoj se Aly Cissokho do ishte gjithashtu nje perforcim. Per porten jam 100 % i mendimit se Neuer eshte njeriu i duhur. Nese kjo deshton atehere alternativa do ishte Hugo Lloris...Nese Juventus nuk e deshiron Felipe Melo-n atehere FC Bayern s'ka ca pret. Duke ditur se van Bommel shkon drejt pensionit, Melo do ishte partneri ideal i Schweinit ne mesfushe. I levizshem, topin qarkullon shume mire dhe gjithashtu gjuan shume forte...Mbetet sulmi: endrra ime vazhdon te jete Higuain. Mourinho nuk besoj se do e mban ose edhe nese e mban nuk do e kete ne formacionin me te mire fillestar ( mendimi im ). Klose dhe Gomez do duhet qe te gjejne ndonje Klub tjeter. Olic do jete sulmuesi rezerve dhe mendoj se si sulmues te trete van Gaal do zgjedhe ndonje lojtar nga ekipi i dyte duke ditur se Mueller mund te luaje edhe perpara si sulmues ne rast nevoje. Alternativa per Higuain eshte Dzeko, dhe gjithasthu me duket si opcioni me i mundshem pasiqe mendoj se Wolfsburg do ishte i interesuar per nje shkembim me Gomez. Keshtu nuk do duhej te shpenzonim shume para...
---------------------------------Neuer-------------------------------------------------
Rafinha-----------Alex-------------------Badstuber(Micho)-----------------Lahm
--------------------van Bommel(Melo)-----Schweini-------------------------------
Robben---------------------Kroos(Mueller)----------------------------------Ribery
------------------------------Higuain(Dzeko)-----------------------------------------
FORMACIONI im
GO BAYERN GO!!!
Ti je hija e Kastriotit
Tek sulmi na duhet një njeri sikur Klose apo Oliç (i zhdervjellët) jo demel, një të tillë e kishim Roy Makaay, pajtohem se Higuain do të ishte një i tillë, nuk e di pse Edin Dzeko nuk më pelqen aty, vazhdoj të kem simpati për Miro Klosen dhe besomni se sikur Miro Klose të ishte në rastin e Mullerit (46') në finale kurrë nuk do ta humbte atë rast. Ju kujtohet u kthye nga lëndimi me Gladbachun dhe posa hyri në lojë shënoi, ai është lojtar klasi, gjë të cilën këtë sezon nuk e ka bërë Gomez.
Tek porta mendoj se dy alternativa janë: Hugo Loris dhe Tim Wiese, nuk e preferoj Manuel Neuerin shkaku i disa kikseve, mendoj se nuk ka përvojën e duhur në atë pozitë, Rene Adlerin as që po e permendim, por opcion jo edhe i keq është Buffoni.
Ti je hija e Kastriotit
Pak nga pak, si breshka, barazim në çdo ndeshje, arritët në finale të Champions League, edhe madje edhe menduat se do fitonit. PFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
Tani rrini me gisht në gojë. Fitoni në kampionat pa rivalë. Shikoni Interin ka Roma, Milan, Juve(ky sezon nuk quhet), etj. Real ka Barça, Valencia, Atletico etj. Mancha ka Liverpool, Arsenal, Chelsea etj. Ju kë keni rival? Schalke, Werder apo Hamburg? HEHE, ekipe pa vlera, zero influencë në Evropë edhe me rezultate skandaloze përball skuadrave Evropiane!
Më e bukura ishte se u ankuat se Italia ka 11 përfaqësues në UEFA, që sipas jush janë shumë, po ju keni 16 mor njerëz dumb ass!!!
Temë e tmerrshme. Sidomos nga tifozët bufa. Edhe e pa kuptimtë të bësh tifo për një skuadër që rivalët i ka në nivelin e Bologna Calcio.
As nuk e meritoni këtë temë, meritoni vetëm:
PRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
[QUOTE =puroshkodran;2654864]Roma del kampion[ /QUOTE]
Thosha tifozët me mendjemëdhenj i ka Barcelona, kshyri këta kur u kane Skënderbeu gjallë kane fitua për here te fundit CHL edhe tash njehere edhe lëvdohen phaaaa sa nuk durohen.... ncnc
Ik aty mos na fëlliq temën, eksiton ajo tema inter - bayern shkruaj aty cfare te duash...
Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Krijoni Kontakt