Close

Rezultati i Sondazhit: Jeni dakort per ligjin e homove?

Votues
143. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • PO

22 15.38%
  • JO

121 84.62%
Sondazh me disa zgjedhje
Faqja 13 prej 15 FillimFillim ... 31112131415 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 143
    Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anėtarėsuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    per vendin tone keto martesa jan shume heret,nuk kemi arritur akoma ate shkalle emancipimi sa te pranojme fenomene te tilla,por ca ti besh kur qeveria jone do qe te hyjme ne evrope menjehere dhe perdor kete ligj se garanci,per mendimin tim duhet te kalojne disa dekada qe ky ligj do te mund te legalizohet,per mua nuk prish pune nese martohen se une per vete shof punen time dhe nuk do rri te merren se cfare bejne te tjeret,edhe pse nuk i perkrah gayt prap se prap i respektoj si qenie njerezore,ne fund te fundit edhe ata njerez jane
    Tė gjitha gjėrat qė ne shohim apo duken, janė vetėm njė ėndėrr brenda njė ėndrre

dua ate qe me do Maska e ELDORADO
    Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    atje ku jam rrit qysh i vogel se u lodha tu bredh
    Postime
    817
    geni tr lal qenie njerezore jane dhe ata po te drejte ke dhe une me ty jam,po jane ca gjera qe nuk eshte puna ke emacipimi pra dhe nuk eshte se duhet dhe ca dekada apo ku di une se bythqiret dhe lesbiket aty pas shpine i kemi pas i kemi dhe do ti kemi nuk eshte ky fenomeni i ri, pra ne skemi dash ,zduam ti pranojme si te tille, e kupton ti se keta do jene faktor i madh ( se sjane vec keta) per crregullin e sistemit te familjen dhe shume gjera te tjera
    DHE NJE DITE TE GJITHE DO TAKOHEMI ATJE.....

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar mė parė nga Geri Tr Lexo Postimin
    per vendin tone keto martesa jan shume heret,nuk kemi arritur akoma ate shkalle emancipimi sa te pranojme fenomene te tilla
    Po amerika e ka arritur shkallen e nevojshme te emancipimit per kete pershembull?
    Pse qeveria federale nuk e njeh atehere martesen gay?

Lexo per aktin qe nxoren nga vitet 90... DOMA quhet.

Kur degjoj fjalen "emancipim" sot, ne te vertete e di si e perkthej?
    emancipim = nuk me plas

Jemi te emancipuar... nuk na plas fare per tjetrin... rrjedhimisht te beje cfare te doje.

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Jam pro marteses dhe pro adoptimit

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    jam pro.
    Aresyeja:
    Secili ben cte doje me by*hen e vet
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

I-Skipitari 2.0 Maska e Deusexmachina
    Anėtarėsuar
    21-02-2010
    Postime
    161
    Po poligamia, martesa me objejktet , [ bestializmit] kafshe ,matesa me te mitur [pedofilzimi],necrofilismi me te vdekur pse mos te behen te njohura me ligj apo ato sjane dervante sexuale qe gezojne te drejtat.Privilegjed e homosexualizmit aprovohen ,megjithe ne rastet e tjera si pedofilizmit dhe poligamise kur te dy palet jane dakort disparovohet. Standarte te dyfishta? Athere meqnese shoqeria pranon homosexualet te martohen ,kush eshte kush te thote pse pedofilzmi dhe poligami nuk gezon privilegje apo eshte e gabuar, fundja fundit po te jete e aprovuar nga dy palet athere pse jo, kujt i bejn dem kur te dy palet bien dakort?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Deusexmachina : 25-05-2010 mė 13:33
    Intellects whose desires have outstripped their understanding.
    Friedrich August von Hayek

dua ate qe me do Maska e ELDORADO
    Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    atje ku jam rrit qysh i vogel se u lodha tu bredh
    Postime
    817
    Citim Postuar mė parė nga Deusexmachina Lexo Postimin
    Po poligamia, martesa me objejktet , [ bestializmit] kafshe ,matesa me te mitur [pedofilzimi],necrofilismi me te vdekur pse mos te behen te njohura me ligj apo ato sjane dervante sexuale qe gezojne te drejtat.Privilegjed e homosexualizmit aprovohen ,megjithe ne rastet e tjera si pedofilizmit dhe poligamise kur te dy palet jane dakort disparovohet. Standarte te dyfishta? Athere meqnese shoqeria pranon homosexualet te martohen ,kush eshte kush te thote pse pedofilzmi dhe poligami nuk gezon privilegje apo eshte e gabuar, fundja fundit po te jete e aprovuar nga dy palet athere pse jo, kujt i bejn dem kur te dy palet bien dakort?
    po pra mbushi mendjen ktune
    DHE NJE DITE TE GJITHE DO TAKOHEMI ATJE.....

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anėtarėsuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet nė Bllog
    1
    LIGJ
    Nr.10 221, datė 4.2.2010

PĖR MBROJTJEN NGA DISKRIMINIMI
    Pa dashur te behem i merzitshem per forumasit, po perseris edhe njehere se ligji eshte i miratuar dhe eshte ai i mesipermi. Sipas ketij ligji prirjet seksuale te njeriut mund te ushtrohen lirisht (homoseksuale, lezbike, etj..). Kjo teme e ka humbur kuptimin, tashme eshte fakt dhe ndoshta ne ta ardhmen mund te ndryshohet edhe kodi i familjes ku te lejohen martesa te ligjshme prej shtetit te ketyre rasteve.
    Duaje te afermin tend si veten

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anėtarėsuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Citim Postuar mė parė nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Po amerika e ka arritur shkallen e nevojshme te emancipimit per kete pershembull?
    Pse qeveria federale nuk e njeh atehere martesen gay?

Lexo per aktin qe nxoren nga vitet 90... DOMA quhet.

Kur degjoj fjalen "emancipim" sot, ne te vertete e di si e perkthej?
    emancipim = nuk me plas

Jemi te emancipuar... nuk na plas fare per tjetrin... rrjedhimisht te beje cfare te doje.
    F-I nuk bera konstatime gje me ameriken une as nuk e mora ne konsiderate ta permendja,kur une po thoja ''emancipim'' e kisha per popullin nese do e pranonte si fenomen qe te thyhet si taboo per kete e kisha une qe populli te jete mendjehapur,pastaj se cfare ben qeveria eshte pune e tyre,mos ngaterro qeverine me popullin se nuk jane me nje mendje,persa i perket emancipim=nuk me plas ke te drejte
    Tė gjitha gjėrat qė ne shohim apo duken, janė vetėm njė ėndėrr brenda njė ėndrre

Si nuk ju plaska ? Po ju po i qani hallin vellezerve tuaj
    Revolution 1848

Faqja 13 prej 15 FillimFillim ... 31112131415 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •