WooW:
Kur hyra ne forum dhe e pash kėtė temė, thash me vete : ēfar paska kris keshtu?
Dhe duke lexu temen, po e shof emrin tim aty, ev thash kush spiunoj keshtu per kete rast(Dritė je bere edhe paparace ti ncnc)
Sinqerisht kam mendu qe te shpalosen gjerat personale ne forum (si portal publik) mund te keperdoret kjo menyre, mirpo duke pas parasysh se si paska rrjedh tema, duhet ta pranoj qe ma keni bė nje surprajz te kendsheme
Qenka nje ndjenjė interesante qe sqenka perjetu asnjeher nga une, ky lloj urimi, shpresoj te gjithe ju, qe keso momente gezimi ti ndani ne kete menyre se vertetė paska shije te mire.
Le te sherbej kjo temė per keto raste dhe inshallah ne vazhdim do paraqitem edhe une si urues.
Nuk di si te ju falenderoj, ne dasem nuk e di a mundeni te vini, mirpo nga ky kend mund te ju falenderoj nga zemra dhe keto urime dhe te tjera te ngjajshme me to, ju percjellshin gjith jeten.
Allahu ju shperbleft dhe ua mundesoft qe ta keni nje jete te lumtur dhe te begatshme me te mirat e Tij.
Ndersa une, pasi qe jam bė tip romantik, po ju shperndaj lule ahahah
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga fisniku-student : 21-05-2010 mė 04:48
"Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"
Tani je bere romantik se me pare ske qene.Kot nuk thojne dashuria ben mrekullira.O dhonder ne nga anet tona e kemi qe e ngacmojme dhendurin e ri keshtu qe mos na e merr per tkeq.
Ps: Sotir do shkuash ti apo jo se vetem duke lexu te shikoj.Jepi Jarigaq
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga _Mersin_ : 21-05-2010 mė 04:56
"Shoku Mjekesise"
Hajde more perhajer...................,do a therrasesh ne darsem?
1000 zogj pula,kunder nje LUANI.
"Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"
Shumica e femrave jomuslimane i kujtojne muslimanet si njerez te ftohte qe skane xhentilese, nuk dine te behen kavaliere, sjane romantik etj etj.
Kjo per arsyen e thjeshte se ato nuk e kuptojne se ne energjite tona i shprehim vetem ndermjet partnereve te dashuruar.Nuk konsumohemi duke derdhur dashuri rrugeve.Prandaj te kuptoj shume mire pamundesine per te qene romantik ne forum sepse e kuptoj qe forumi nuk eshte ndonje femer ideale qe ti shprehesh ndjenjat e tua.Keshtu qe vazhdo jeten ti me lumturi dhe besim dhe Zoti te dhente miresi e begati.
"Shoku Mjekesise"
Krijoni Kontakt