Close
Faqja 5 prej 9 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 84
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-05-2009
    Postime
    1,130
    Citim Postuar mė parė nga Dritė Lexo Postimin
    Uvejsa, kur i lexoj shkrimet e disave ne forum ku pasqyrohet edhe edukata e pergjithshme e njeriut, sinqerisht ua qaj hallin grave qe ju ka rene per hise ti durojne ne shtepi keta njerez sepse s'ma mbushin syrin ne asnje aspekt. lol
    Zoti mos na sprovofte me nje sprove aq te veshtire

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    WooW:

Kur hyra ne forum dhe e pash kėtė temė, thash me vete : ēfar paska kris keshtu?

Dhe duke lexu temen, po e shof emrin tim aty, ev thash kush spiunoj keshtu per kete rast(Dritė je bere edhe paparace ti ncnc)

Sinqerisht kam mendu qe te shpalosen gjerat personale ne forum (si portal publik) mund te keperdoret kjo menyre, mirpo duke pas parasysh se si paska rrjedh tema, duhet ta pranoj qe ma keni bė nje surprajz te kendsheme

Qenka nje ndjenjė interesante qe sqenka perjetu asnjeher nga une, ky lloj urimi, shpresoj te gjithe ju, qe keso momente gezimi ti ndani ne kete menyre se vertetė paska shije te mire.

Le te sherbej kjo temė per keto raste dhe inshallah ne vazhdim do paraqitem edhe une si urues.

Nuk di si te ju falenderoj, ne dasem nuk e di a mundeni te vini, mirpo nga ky kend mund te ju falenderoj nga zemra dhe keto urime dhe te tjera te ngjajshme me to, ju percjellshin gjith jeten.

Allahu ju shperbleft dhe ua mundesoft qe ta keni nje jete te lumtur dhe te begatshme me te mirat e Tij.

Ndersa une, pasi qe jam bė tip romantik, po ju shperndaj lule ahahah

Ndryshuar pėr herė tė fundit nga fisniku-student : 21-05-2010 mė 04:48
    "Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"

God Bless You Maska e _Mersin_
    Anėtarėsuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Tani je bere romantik se me pare ske qene.Kot nuk thojne dashuria ben mrekullira.O dhonder ne nga anet tona e kemi qe e ngacmojme dhendurin e ri keshtu qe mos na e merr per tkeq.

Ps: Sotir do shkuash ti apo jo se vetem duke lexu te shikoj.Jepi Jarigaq
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga _Mersin_ : 21-05-2010 mė 04:56
    "Shoku Mjekesise"

Citim Postuar mė parė nga fisniku-student Lexo Postimin

Prite ti tash Mjekesine se ka met than se nuk hahen lulet se koxha i uritur me duket!

Ika una se kam pune, rrini urte ju kendej se ja kam lan Uvejses okllagine qe te me zevendesoje denjesisht.

Anėtarėsuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    WooW

Kur hyra ne forum dhe e pash kėtė temė, thash me vete : ēfar paska kris keshtu?

Dhe duke lexu temen, po e shof emrin tim aty, ev thash kush spiunoj keshtu per kete rast(Dritė je bere edhe paparace ti ncnc)

Sinqerisht kam mendu qe te shpalosen gjerat personale ne forum (si portal publik) mund te keperdoret kjo menyre, mirpo duke pas parasysh se si paska rrjedh tema, duhet ta pranoj qe ma keni bė nje surprajz te kendsheme

Qenka nje ndjenjė interesante qe sqenka perjetu asnjeher nga une, ky lloj urimi, shpresoj te gjithe ju, qe keso momente gezimi ti ndani ne kete menyre se vertetė paska shije te mire.

Le te sherbej kjo temė per keto raste dhe inshallah ne vazhdim do paraqitem edhe une si urues.

Nuk di si te ju falenderoj, ne dasem nuk e di a mundeni te vini, mirpo nga ky kend mund te ju falenderoj nga zemra dhe keto urime dhe te tjera te ngjajshme me to, ju percjellshin gjith jeten.

Allahu ju shperbleft dhe ua mundesoft qe ta keni nje jete te lumtur dhe te begatshme me te mirat e Tij.

Ske faj ti tu ka bo mendja lule dhe i le miqte me fasule

Me falni mua se me kapi birra pa alkol
    "Shoku Mjekesise"

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anėtarėsuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Hajde more perhajer...................,do a therrasesh ne darsem?
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar mė parė nga Mjekesia Lexo Postimin
    Tani je bere romantik se me pare ske qene.Kot nuk thojne dashuria ben mrekullira.O dhonder ne nga anet tona e kemi qe e ngacmojme dhendurin e ri keshtu qe mos na e merr per tkeq.

Ps: Sotir do shkuash ti apo jo se vetem duke lexu te shikoj.Jepi J...
    Romantiq kam qen han e dan une, mirpo forumi e ka nje antiromantizem(antivirus) qe shpesh ta pamundeson te behesh romantik

Ndersa une do vazhdoj ne forum pa kurrfar ndryshimi, mirpo duhet ta pranoj qe koheve te fundit preferoj te lexoj me shumė.

Anėtarėsuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Romantiq kam qen han e dan une, mirpo forumi e ka nje antiromantizem(antivirus) qe shpesh ta pamundeson te behesh romantik

Ndersa une do vazhdoj ne forum pa kurrfar ndryshimi, mirpo duhet ta pranoj qe koheve te fundit preferoj te lexoj me shumė.

Shumica e femrave jomuslimane i kujtojne muslimanet si njerez te ftohte qe skane xhentilese, nuk dine te behen kavaliere, sjane romantik etj etj.
    Kjo per arsyen e thjeshte se ato nuk e kuptojne se ne energjite tona i shprehim vetem ndermjet partnereve te dashuruar.Nuk konsumohemi duke derdhur dashuri rrugeve.Prandaj te kuptoj shume mire pamundesine per te qene romantik ne forum sepse e kuptoj qe forumi nuk eshte ndonje femer ideale qe ti shprehesh ndjenjat e tua.Keshtu qe vazhdo jeten ti me lumturi dhe besim dhe Zoti te dhente miresi e begati.
    "Shoku Mjekesise"

Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar mė parė nga Disa Lexo Postimin
    Hajde more perhajer...................,do a therrasesh ne darsem?
    Te percjellt hajri tere jeten edhe ty aman

Po more si jo, veq nese vjen vetem ti dhe jo me Disa te tjere
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga fisniku-student : 21-05-2010 mė 05:14

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anėtarėsuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Te percjellt hajri tere jeten edhe ty aman

Po more si jo, veq nese vjen vetem ti dhe jo me Disa te tjere
    ahhaha,jo vellacko vetem une,dhe dihet me keta formusistet tjer.
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

Faqja 5 prej 9 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •