oooo shyqyr mer cun qe na u martovese kishim fillu mu bo marak
Per hajer dhe Allahu te dhente femije fisnik![]()
oooo shyqyr mer cun qe na u martovese kishim fillu mu bo marak
Per hajer dhe Allahu te dhente femije fisnik![]()
.
Hajde perhajr hajde perhajr, a do me na thirr npetlla fisnik ajo :P
Urrejtja ndaj armikut, dyfishon forcėn e njė populli
urime urime, kem te drejt edhe ne te gzohem ndoniher, po inshalla edhe me shum ne XHENETIN e ALLAHUT te gjith se bashku atje do te shihem Inshallah
Urime Fisnik, All-llahu dhurofte dashuri dhe respekt mes jush.
Qofshi cifti me i lumtur ne bote
P.s. Ke parasysh tani e tutje kete hadith: "Me i miri prej jush eshte ai qe ka sjellje te mira me gruan e tij" : )
Selamen alejkum forumiste Shqiptar Musliman....Fisi ... Alla-hu te dhasht saber lumturi ne jet dhe ne Ahret
jo ahret e budallenjeve po.. e dii ,te paqa fqinj ne gjenetin Firdevs ...Amin.
Dua te mose e harrojm dardanishten o fisnik ...Fisniku
U trashigofshi me deshiren e Allhut me kalamaj te hajrit me din e iman
te devotshem ne rrugen e profetit Muhamed a.s. e Drites se syve te mi e njerzve qe Allahu xh.h ua ka lar zemrat me meshiren e vet..
Edhe nji her Fisnik, vllau te uron ....Ganimeti.Mbetsh ne perkujdesjen e meshiruesit ,meshirbersit Allahut nji XH.h, Eselamen alejkum
Selam, po i bashkangjitem edhe une kesaj sofre te ngrohte e te shtruar mire e mire...
Fisnik, Urime! Allahu ju begatofte juve dhe pasardhesit tuaj, ju bashkofte me te mira ne Xhenet AMIN
Hajt fisnik, zemren mal ma bere....te na trashegohesh.....e qofshi te bekuar.!!!!
P.S.Drite!!!Pjesen time te grosheve jepja Mjeksise...llokumin jo, e du per vete.....![]()
Jarigas
Hajde urime O fisnik ! Fat e lumturi te keni kurdoher.
Muslimane e ke marre nusen apo te krishtere (j/k)
Urime ,urime jete te lumtur .
Per fisnikun -student behet fjale ketu apo jo ?
alnosa ca pytje ishte kjo
te pershendes se na mori malli
edhe une jam feju
JO SEKS PARA MARTESE
hajde urime ,urime inhsllah u trashegofsh me nja 10 femije e shtohena sa me shume me numer ,une e kisha pi cat kafen aman me nje kusht nese llokumi eshte me ara ,se darken e hengra heheh URIME EDHE NJEHERE
Krijoni Kontakt