Fotografi e bërë të premten me 14 Maj 2010
Fotografi e bërë të premten me 14 Maj 2010
Edhe kto ne mes te rruges falen,cka dojn me tregu se qenkan me musliman se muslimani turp,xhamia eshte falu ne xhami e jo rrugeve.
Ndersa per Edi Ramen ai eshte kopil fund e krye.
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
ka noj gjo tjeter ......... qe do shfrytezoni ............ per tndalu protesten ?
gjithcka .......... doli elsa ............... "rruci i ka pushkatuar nenen"
kaloi rrugen edvini ................. "poshteroi muslimanet"
shkoi rama ne paris ................ "i la grevistet ndersa per vete shkoi te clodhet"
sfutet rama ne greve ............... "pse rama nuk u fut ne greve"
-----------
kot ....... shqiptar me ......... kot
jeni per tardh keq per Zotin. Merrni armet dhe bejeni si duhet.
Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.
Rruga eshte e qytetareve, jo e mjekroshave. Edi Rama ka fituar pike me kete![]()
ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)
S'i vëj faj Edi Ramës, fajin e kanë atë mjekrroshat që nxjerrin sixhade në mes të rrugës publike, gjoja se s'kanë vend ndërsa brenda xhamia është thuajse bosh. E kam parë me sytë e mi, nxjerr njëri sixhadet në rrugë çdo vakt që vjen falja, edhe pse në 70 % të rasteve asnjë njeri nuk falet në ato sixhade, dhe në 30% të rasteve 3-4 veta. Po më hipokrizia është se xhamia ka shumë pak veta brenda, por këta mjekrroshët i nxjerrin sixhadet në mjedis publik sa për show. Fallcitet!
Life's too short to remove USB safely.
Edi ramen e ka poshtru ZOTI,
edhe gruan e vet e qet cullak , qka po lypni nga psyhopat.
nuk e ka vendin ky njeri i qmendur tek muslimant, ky e ka vrndin te ndonje terapi ose diku ku flitet per prestutcion,
Ndryshuar për herë të fundit nga injejti : 15-05-2010 më 11:23
Po Edi rama ku nuk ka familje, mendoni ju se do respektoj besim, e per me teper ate Musliman?
red_dragon
Se do myslimani te zere trotuarin cfare? Te ecin ne rruge te tjeret?
edi rama duhet te fluturoje lol
trotuari e rruga jan te muslimanve
JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE
Kam pershtypjen qe ky njeri e ka degjuar aromen e vdekjes se tij, andaj dhe po kerkon hallallin rreth e cark Tiranes. Andaj nuk ka sesi te mos hallashtiset edhe me muslimanet.
Krijoni Kontakt