vetem per femijet nuk ka eksperte. e vetmja gje qe mund te them eshte: duhet te jetosh ti me ta e jo ata me ty
kjo padiskutim, ne momentin qe ke femije cdo gje tjeter kalon ne rrjet te dyte...
femite po i bere duhet te mbahen ne te kundert me mire mos i be hic, te pakten e di qe nuk merr ne qafe njeri
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
kjo padiskutim, ne momentin qe ke femije cdo gje tjeter kalon ne rrjet te dyte...
femite po i bere duhet te mbahen ne te kundert me mire mos i be hic, te pakten e di qe nuk merr ne qafe njeri
nuk me kuptove. duhet t'i lesh te lire te bejne c'te duan dhe pastaj duke luajtur me ta t'i drejtosh. jo t'u tregosh ekspertizat e shoqeve te punes
imagine there's no countries...
nje fjale, nje kuptim...
:))))
nuk me kuptove. duhet t'i lesh te lire te bejne c'te duan dhe pastaj duke luajtur me ta t'i drejtosh. jo t'u tregosh ekspertizat e shoqeve te punes
aha po ajo qe shkruajta une ishte nje menyre per te thene qe koleget e mia nena flasin aq shume per femite e tyre sa qe dhe une me duket sikur i njoh fare mire..
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
Tel sot gerr verr , kaloi nga muzik ne vibrim ,pastaj silencioz ne fund e fika, tani qe e hapa serish filloj avazi , se kuptojne qe personi ska deshir tu flas hhhhmmmmm.
aha po ajo qe shkruajta une ishte nje menyre per te thene qe koleget e mia nena flasin aq shume per femite e tyre sa qe dhe une me duket sikur i njoh fare mire..
abuzojne, kalojne ne esktreme, shyqyr qe gjejne dike qe ti degjoje dhe fillojne
kur ke shume kohe te flasesh per nuk ke shume kohe te flasesh me femijet. femija eshte enigma me e madhe e njerezimit
imagine there's no countries...
nje fjale, nje kuptim...
:))))
Krijoni Kontakt