Homoseksualė janė ata meshkuj qė mendojnė se janė tė barabartė me femrat.
Depresioni eshte eshte gjeja me e keqe qe mund ti ndodh njeriut ne jete ,shkakton dhe vetvrasje .Nje nga keta je dhe ti ?!
SHume i zhgenjyer nga jeta djalo ose na shet p.ordh ketu per hundali .
Sot njerezit jane te dale ,te shkolluar perdorin trurin ti per fat te keq ke nje lape tapese anglisht sdi ti je i humbur ne kete dynja
dhe ben te zgjuarin .Jo ketu se te hane te gjalle si djemte dhe vajzat lolo .
Tashi te flasim kshu hapur fare , po fare fare ama...
Ja te thote Wal ty pa ju dredhur qerpiku e duke ndejtur drejt
Ne femrat jemi te poshtra , jemi te keqija , jemi katile , jemi hakmarrse , jemi te padrejta ama jeni ju meshkujt qe na coni drejt ketyre masave mizore qe ne marrin ndaj jush , ta them hashiqare qe asnje femer brenda vetes thell thell sesht e keqe , por ju duam shume ju ,e dashuria na errson syte dhe na ben te jemi katile te pashpirta , do me per belulin ?
Kjo pergjigje ishte kshu me vrap , por nese me jep kohe ta argumentoj gjer e gjate po deshe ...
Ishalla te ka mjaftuar e ke marre pergjigjen qe doje![]()
ndonje gje tjeter ke per te na thene zonje/zoteri se keto jane shprehje qe dhe ne gjume te dalin ,se vec keto lloj di te perdoresh, s'ke faj .Ketu nuk je ne kopesht te na cash koken une jam dhe ska .
Hajde kthe thembrat tani .
Mua nuk me dogji asgje, jeta ime eshte brilante sepse une di te jetoj , por
me neverisin karagjozat qe ne jeten reale sgucon gruaja me ja thene nje fjale se s'dine ku te mshifen dhe nxjerrin mllefin diku tjeter .
lol shko merru tani me c'far vishen grate dhe gocat ,burr grash .
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga alnosa : 05-05-2010 mė 15:19
Fakt tjeter eshte:
Na pelqen kur meshkujt ngacmojne. Kur kane sense of humor. Ndonese dhe me kshu lloj temash, nuk ua marrim per ters. I pranojme shakate , ngacmimet.
Nje gje qe se tolerojne femrat eshte kur nuk marrin respektin e duhur. Kur krimba si puna e Batos, jane aq injorante. Tipa te tille femrat kane qef ti shkelin me kembe pa meshire. Sepse jane krimba te mefshte. Dhe te bejne per te yack. Ne real life tipa te tille, i gjen neper rrenxa, ne virtualitet dalin hapur. Po harrojne te thone qe nga urrejtja e madhe per femrat, jane kthyer ne homo.![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
po cfare do bejme ne pa ju fėmrat????
Ohhh... me fund sinqeritet. I vertete dhe i paster.
Dhe te gjitha keto... jane pikerisht arsyet perse ne meshkujt nuk jetojme dot pa ju.
I shtoni drite, aroma, gezim, trishtim, acarim, fjale, puthje, dashuri jetes se meshkujve ne te njejten menyre ne te cilen Monet i shtonte ngjyra pikturave te tij.
Pa ju bota do ishte nje telajo e bardhe...
![]()
Ehhh sikur ne shumicen e rasteve mos ishit arrogante , krenare me shume se duhet , te kuptonit me shume gjinin femerore , te ishit me te sinqert , ateher te ishit te sigurt se femrat do benin gjithcka per ju
Ah sikur i thone kesaj aman , se pa nje cik gerri verri nuk shkon relacioni femer-mashkull![]()
Krijoni Kontakt