Close
Faqja 15 prej 107 FillimFillim ... 513141516172565 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 1066
    Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga Black_Mamba Lexo Postimin
    Edvin pasha zotin shihe mire si po hec Edi Rama krejt po mduket se prej pas i mer gjerat jo se po shtoj dicka prej mendjes po valla ashtu eshte.

Sala e boni ate e di e pranoj,por ja qe Edi Rama perfiiiitoj nga ai haha.

Roft Salia them une,se prej kendej nga Tetova Sala na duket shum me i mire se ai i PS.
    Po te kritikosh Salen ne Arnautistan do te thote te jesh me Edin...ptu, logjike otomane e ndyre!

MEqe ti ne Tetove e do kaq shume, pse nuk vjen e ta marresh more vlla? Ta kemi fale, bile mos harro te marresh edhe qeverine e tij, dhe merr dhe opoziten me vete e na shpeto! Nuk e kuptoj se pse disave nga tetova e Kosova u duket Sala e Edi i mire, e ne ketej ca hame, mos hame bar qe nuk na duken te mire keta?
    Dhe pse e nderron muhabetin e homove? Sikur po thoje qe Sala eshte kundra homove, kur e ka deklaruar boterisht qe i mbeshtet homot!

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501
    Citim Postuar më parë nga Edvin83 Lexo Postimin
    Po te kritikosh Salen ne Arnautistan do te thote te jesh me Edin...ptu, logjike otomane e ndyre!

MEqe ti ne Tetove e do kaq shume, pse nuk vjen e ta marresh more vlla? Ta kemi fale, bile mos harro te marresh edhe qeverine e tij, dhe merr dhe opoziten me vete e na shpeto! Nuk e kuptoj se pse disave nga tetova e Kosova u duket Sala e Edi i mire, e ne ketej ca hame, mos hame bar qe nuk na duken te mire keta?
    Dhe pse e nderron muhabetin e homove? Sikur po thoje qe Sala eshte kundra homove, kur e ka deklaruar boterisht qe i mbeshtet homot!

O edvino hmm ske faj ore se je ne shtet tandin,dhe ke di di parti se don njeren vendon tjetren por prap se prap shqipe te udheheq,ooo edhe me qen aq i prisht kuptohet jo tradhtar perseri do punoj dicka per popullin e vet,por kur si ke asnjerin shqiptar e shohish pastaj se si te duket Sala prej anes tjeter.

Ku te ishte Sala ne kete vend,vallai besoj se sdo hiqte dor aq shpejt prej disa gjerave ketu ne Maqedoni,sic bejne keta tonet.

Ndoshta sme kuptove dhe ke drejt ste them gje,vetem se O njera parti o tjetra e keqja eshte se te udheheq shka e jo shqiptar kjo me dhemb mua kendej ooo edvino,jeni ne shtetin tuaj dhe me njerzit tuajj.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Po bëjë një analizë për numrin e pjesëmarrësve në protestë. Afërsisht do t'ju jap shifrën e saktë se sa mund të kenë qenë në miting, duke përdorur matematikën.

Gjërësia e bulevardit "Dëshmorët e Kombit" = 26 metra
    Gjatësia e bulevardit ku u shtri protesta (duke parë fotot e Alketit) = 555 metra
    (fotoja nga Google Earth ku mata gjatësinë)

Sipërfaqja e sheshit të protestës: 26 metra x 555 metra = 14430 m2

Në një sipërfaqe 1 metër katror mund të qëndrojnë 2 persona ose 4 persona kur njerëzit janë të ngjeshur pas njëri tjetrit sa të pëllcasin, por kjo nuk ndodh, përveç metrave të para afër podiumit. Edhe aty afër podiumit densiteti m'duket 3 veta / m2. Duke gjykuar nga fotot dhe nga disa pamje televizive njërëzit nuk duken aspak të ngjeshur, bile sa më shumë që turma i largohet podiumit aq më tepër rrallohen. Nga ura e Lanës e deri në fund densiteti shkon 1 person në metër katror ose edhe më pak (1 person në 2 metra katror) andej nga fundi i parkut "Rinia".

Nr e protestuesve për metër katror do ta marr 2.5 , personi i tretë ka pasur një këmbë këtej një këmbë andej. Se 3 persona për m2 janë shumë (nga eksperienca flas).

Nr i protestuesve
    = 14430 x 2.5 = 35800 veta.

Kaq besoj se kanë qenë 30-35 mijë veta, sa mitingu i 20 nëntorit 2009 që pata mundësi sa sodisja live për pak kohë. Ja me hatër 40 mijë, po atë 200 mijshin futeni nga të doni. Mos na merrni për budallej.

Të shohim nesër sa do ta nxjerrin numrin te mitingu i PD-së gazetat e djathta, me siguri do thonë 300 mijë veta te sheshi Nënë Tereza.

P.S. Gjithsesi, analiza është vetëm për korrektësi sepse nuk ka shumë rendësi numri por kauza. Kauza është e paqartë, edhe vetë Edi Rama se di se ça kërkon.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Jack Watson : 30-04-2010 më 20:06
    Life's too short to remove USB safely.

..She is so cute... Maska e jessi89
    Anëtarësuar
    25-08-2003
    Postime
    955
    Citim Postuar më parë nga djaliepirotas Lexo Postimin
    200.000 te mëngjër ne shesh?
    Le ta zeme se eshte e vertete.
    Dhe tani nje problem te thjeshte per ata qe kane nge te meren me shifra:

Gjeresia e Bulevardit: 25 m
    Dendesia e njerezve ne miting : 2 piplla /m katror ( ju mund te thoni edhe 4/m katror ) por nga fotografite duken me pak.
    Me nje hesap te thjeshte del se gjatesia e sheshit te mitingut duhet te jete diku tek 4 km. Kjo do te thote qe : nqse Edi Rama ishte pozicionuar tek Kryeministria ( te ciles ja ka vene syrin..) atehere , i fundmi i tyre duhet te kete qene 4000 m larg, qe i bie diku ne...????
    Kush e gjen ku?
    ...ne te seme............
    Wild and crazy can't be lazy

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    26-10-2008
    Vendndodhja
    Republic oF Kosovo
    Postime
    1,162
    ...pse more Sali idioti e prune shqiprin ne ket dit te sotit....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-12-2005
    Postime
    538
    Xhesiii, flm. I ke rene pikes Une ne fakt nuk doja ta thoja , po ajo kuptohet.
    Keshtu e kane keto pune. Sot llogarite behen nga qielli dhe skane nevoje per deklarime.
    Si thua ti Marinar????

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-09-2009
    Vendndodhja
    Ke dollari
    Postime
    1,402
    Citim Postuar më parë nga Jack Watson Lexo Postimin
    Po bëjë një analizë për numrin e pjesëmarrësve në protestë. Afërsisht do t'ju jap shifrën e saktë se sa mund të kenë qenë në miting, duke përdorur matematikën.

Gjërësia e bulevardit "Dëshmorët e Kombit" = 26 metra
    Gjatësia e bulevardit ku u shtri protesta (duke parë fotot e Alketit) = 555 metra
    (fotoja nga Google Earth ku mata gjatësinë)

Sipërfaqja e sheshit të protestës: 26 metra x 555 metra = 14430 m2

Në një sipërfaqe 1 metër katror mund të qëndrojnë 2 persona ose 4 persona kur njerëzit janë të ngjeshur pas njëri tjetrit sa të pëllcasin, por kjo nuk ndodh, përveç metrave të para afër podiumit. Edhe aty afër podiumit densiteti m'duket 3 veta / m2. Duke gjykuar nga fotot dhe nga disa pamje televizive njërëzit nuk duken aspak të ngjeshur, bile sa më shumë që turma i largohet podiumit aq më tepër rrallohen. Nga ura e Lanës e deri në fund densiteti shkon 1 person në metër katror ose edhe më pak (1 person në 2 metra katror) andej nga fundi i parkut "Rinia".

Nr e protestuesve për metër katror do ta marr 2.5 , personi i tretë ka pasur një këmbë këtej një këmbë andej. Se 3 persona për m2 janë shumë (nga eksperienca flas).

Nr i protestuesve
    = 14430 x 2.5 = 35800 veta.

Kaq besoj se kanë qenë 30-35 mijë veta, sa mitingu i 20 nëntorit 2009 që pata mundësi sa sodisja live për pak kohë. Ja me hatër 40 mijë, po atë 200 mijshin futeni nga të doni. Mos na merrni për budallej.

Të shohim nesër sa do ta nxjerrin numrin te mitingu i PD-së gazetat e djathta, me siguri do thonë 300 mijë veta te sheshi Nënë Tereza.

P.S. Gjithsesi, analiza është vetëm për korrektësi sepse nuk ka shumë rendësi numri por kauza. Kauza është e paqartë, edhe vetë Edi Rama se di se ça kërkon.
    Ja ke fut kot plako, jo per gje po njerezit spo ecnin vetem ke rruga, po kishte edhe ne trotuar plot e te ngjesh mbrapa skenes gjithashtu.

Jo vetem kaq po fotot Alketi i ka bo aty nga ora 6 - 6 e ca ku robt sa ishin fillu tu ardh si nga para si nga mbrapa.

Mos harro pastaj presionet e Berishes per ata qe do vinin ne proteste. Kjo nuk eshte as cereku i njerezve qe mund te shkonin ne proteste. Mendo sa PS-ista ka ne administrate.

Doli kryetari sindikatave tha qe po ju behet presion i papare qe mos te shkojne ne protesten e opozites po te vene ne mitingun e PD diten tjeter e te marrin me vete edhe kalamajte e gjithe njerezit qe njohin.

Gjithesesi ska rendesi te madhe. Njerez mund te ishin edhe 10 mije edhe 100 mije edhe 1 milion. Rendesi ka cfare do te sjelli kjo proteste.

Le te presim.

Citim Postuar më parë nga leci Lexo Postimin
    Shpresoj te mos jete e njejta gje.

Ne vitin 2006 lideri i te majtes greke Papandreu,akuzonte liderin e partise ne pushtet Karamanlis,se ekonomia dhe vendi po shkonte drejt falimentimit.
    Sigurisht do jete njeri me veti paranormale ky Papandreu.

Ti thua qe B.B,FMN dhe organizata te tjera konfirmojne rritjen ekonomike.
    Eshte normale,sepse te dhenat i jep shteti shqiptar,dhe ata vetem konfirmojne ate qe shkruhet.Eshte si te modifikosh ta ardhurat vjetore per nje firme private duke shtuar ose hequr te ardhurat dhe shpenzimet.
    Organi perkates vulos deklaraten e te ardhurave dhe keshtu kjo behet zyrtare.Nuk ka nevoje te kesh Nobel ne ekonomi.

Ti thua qe ne Shqiperi nuk ka krize ekonomike.

Sipas një dokumenti zyrtar të miratuar nga Këshilli i Ministrave, qeveria shqiptare do të detyrohet rreth majit 2012 të shlyejë përveç interesave të borxhit ekzistues, edhe principalin e një kredie me vlerë 200 milionë euro që tërhoqi në kulmin e krizës, në vitin 2009. Në total, qeverisë do t’i duhet të shlyejë 900 milionë dollarë interesa dhe principal për borxhin publik, shifër kjo që konsiderohet e papërballueshme për buxhetin e shtetit, i cili ka të ardhura vjetore prej rreth 3 miliardë dollarësh. Borxhi publik shqiptar u rrit me më shumë se gjysmë miliardi euro vitin e kaluar dhe aktualisht është sa 60 për qind e Prodhimit të Brendshëm Bruto.

Meqe ekonomia eshte shkence,keto jane fakte dhe jo llafe pazari
    Nese do te ecim me parimin qe organizata si FMN, BB etj mbeshteten vetem tek te dhenat e shtetit atehere i bie qe te gjitha vendet te kishin zhvillim pozitiv ekonomik. Shqiperia tani do ishte me zhvillim 10-20% lol se 5 e 6% i ka patur ne vitet e meparshme. Po ja qe nuk eshte keshtu. Investitoret qe jane te interesuar ne investime mbeshteten ne raportet e ketyre organizatave dhe jane te interesuar ne marrjen mbrapsht te investimit, pra nuk mund te ecin vetem me te dhenat qe nxjerr shteti.

Marrja e lekeve borxh (hua) nga shtetet, nuk eshte praktike e shpikur nga Shqiperia. Si manaxhohet kjo hua, a shkon ne investime fitimprurese apo shpenzime pa kthim, sa formale apo informale eshte ekonomia dhe te tjera si keto, bejne ndryshimin. Dhe kjo mbetet per t'u pare. Por marrja e borxhit nuk e karakterizon nje shtet ne krize ekonomike. Nuk te jep njeri me shume leke se sa sheh qe mund t'ia kthesh, aq me teper nje shteti ne zhvillim, sic eshte e kategorizuar Shqiperia. Eshte si t'i jap banka nje individi pa punesim, leket per te blere shtepi, gje qe nuk ndodh.

Mund te shkojme ne nje krize ne 2012-13? Kjo nuk i dihet, sepse varet nga menaxhimi i shume gjerave, perfshire dhe stabilitet politik. Jemi ne krize tani? Jo! Bazuar se si e percakton shkenca e ekonomise me parametrat e saj dhe jo cfare thote Rama apo Berisha
    Mos shkruaj gjë kur je me nerva, sepse, ndërsa plaga e gjuhës është më e keqe se e shpatës, mendo ç’ka mund të jetë ajo e pendës

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-07-2006
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    323
    un per vete s protestoj se as qe ja vlen por meqe shtrohet pyetja e supozojm se ksaj pyetje i duhet pergjegj me detyrim per ndryshe s ka derman....
    n koh t partis t kerkonin hesap e mos u pergjigj po deshe ,,thellohu,, ,,ke lakra m kok jep llogari ,, ,, cvishu nga mbeturinat borgjeze,, etj......
    perse do protestoja une???? ....biles pa detyrim fare?????

jemi rob katundar,e jo katundar per s mari,as qe bohet fjal, po katnar t trash
    e ktu o fjala per shtresen qe duhet te ishte elit

i/e larguar
    Anëtarësuar
    08-06-2004
    Postime
    105

ja futi erion brace edit ksaj radhe

Me sa lexova ne diku paret per te pagu protestuesit rama ja kish dhene erion braces dhe ky i fundit ja futi rames duke ja zmadhu numrin nga 20mij ne 200mij

Faqja 15 prej 107 FillimFillim ... 513141516172565 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •