Postuar më parë nga WALCHIRIA Po mendoj tja qaj piten njeres ktu ne forum .... ec atyyyyyyyyy, some chick fight.
I support Papa Joseph Ratzinger. Me mire nje armik i zgjuar se nje mik budalla.
Postuar më parë nga elsaa aha dmth nga darka ti mar masat une Mos perdhuno ndjenjat se gjynof lol Yes , se do hash korv hahah ca e kerkojne Rambo perdhunimin hahaha Postuar më parë nga Kinney ec atyyyyyyyyy, some chick fight. she she , ku ke pa fight gratis ti???
Postuar më parë nga WALCHIRIA Me ty kam Pune ne darke elsaa eshte nje tjeter qe I duhet perdhunuar ndjenja Sa burrnesh eshte kjo WAL.
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
Postuar më parë nga IL__SANTO Sa burrnesh eshte kjo WAL. Dhe duhet theksuar qe svij as nga veriu
Postuar më parë nga WALCHIRIA Dhe duhet theksuar qe svij as nga veriu Ajo eshte e cuditeshme.
Postuar më parë nga IL__SANTO Ajo eshte e cuditeshme. Yeah .......
Po mendoj kur do ja perdhunoj ndjenjat WAL asaj tjeter te marrim video ta hedhim ne youtube.
Po mendoj qe dua te drejtat e autorit
Postuar më parë nga WALCHIRIA Po mendoj qe dua te drejtat e autorit Po mendoj te ulem me WAL te bisedoj pak kushtet e copyright.
Postuar më parë nga IL__SANTO Po mendoj te ulem me WAL te bisedoj pak kushtet e copyright. Po mendoj ca fitoj un nga kjo ?????
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt