Postuar mė parė nga Force-Intruder Jam shume kurioz te degjoj si i pelqen meshkujt Mau Kiko... Pse femer qenka ........... Ekonomist mos i rrit me Ps. prishtinase trup i lidh, i formum me forma
Jeto sot se neser nuk i dihet
Postuar mė parė nga Izadora Pse femer qenka ........... Ekonomist mos i rrit me Ps. prishtinase trup i lidh, i formum me forma une them trup i lidhur me fije te zgjidhur.
Postuar mė parė nga Kinney po 120 kg eshte problem? 1,88 i gjate. Un thash burr , jo shtangist ...
Postuar mė parė nga elsaa Po tani ti nuk do e lesh me i bo cik reklame vetes?? Me thercin mua nese mbi 10% e anetareve qe shkruajne ketu jane aq te pashem sa thone. lol
Postuar mė parė nga WALCHIRIA Un thash burr , jo shtangist ... ēa shtangisti aman, 20 kile i ke yndyrna.
I support Papa Joseph Ratzinger. Me mire nje armik i zgjuar se nje mik budalla.
Postuar mė parė nga Izadora Ekonomist mos i rrit me Car mos te rris moj se me habite?
S |< R /\ p /\ |_ | Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
Postuar mė parė nga INFINITY© Me thercin mua nese mbi 10% e anetareve qe shkruajne ketu jane aq te pashem sa thone. lol e hengre po mos e thuaj ate gje per vete
Postuar mė parė nga Ksanthi une them trup i lidhur me fije te zgjidhur. Per zgjidhjen kemi kohe te mendohemi Pastaj nuk ka rendesi shume trupi sesa truri. Nqs ben klik per nje mashkull ,ben klik edhe me i shemtuti ne trup te duket i bukur.
Postuar mė parė nga Kinney mos me thuaj qe eshte femer.... E vetmja gje mashkulli qe ka, eshte emri i maces -> Kiko. Keine Testosterone!!!
Postuar mė parė nga Kinney ēa shtangisti aman, 20 kile i ke yndyrna. Cuno apo burr je 40 kg mbi peshen time ideale per mashkullin ... pastaj je pak a shume me i bukur se majmuni ?
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt