Close
Faqja 48 prej 134 FillimFillim ... 3846474849505898 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 471 deri 480 prej 1336
    i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anėtarėsuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar mė parė nga ganimet Lexo Postimin
    ky forumi shqiptar me ben me pak shqiptare se sa ne te vertet jom.Betohem ne Allahun e madhrishem, se dua ta harroj... se me njerz te pa skrupullt siq jon nji numer jo i vogel i shqip folsve te bejn te neveritesh te jesh shqiptar .Une jom i till e i till do mbetem deri ne vdekje ,deri sa Allahu xh.h me ka dhen te jetoi.Thras shqiptaret e vertet ti luftojn ata qe nuk jon komtare ,ti luftojn ata qe mbjellin ndarje e perqarje nder popullin shqiptar qe e dua me shum se syt e ballit.

Po ta dij shqiptari se sa e dua
    kish mem permen e kurre mose mem harruar

T me falin ata qe i kom kshilluar
    si mamaja fmiun e kom qortuar.

Rruges se drejt si ndahem kurre
    sme fali zoti burrec po burrė.

Ti "shqipri" me ep emer
    her si turk her si grek
    po une jom shqiptar
    dhe ne varre i till kom me mbet.

hallall atyre qe ne damar u qarkullo gjak shqiptari.
    Ti je arab.
    Shkurt.

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar mė parė nga Mr Zeid Lexo Postimin
    Pabesia dhe mos ardhja gjyna per me te dobetit me acarojne shume

Kurse ka shume gjera negative qe njerzit kane. dhe jame alergjik ndaj tyre.

Psh/elona thoshte ne nje teme ku ishin kapur disa trafikant droge shqiptar "sa keq qe u kapen do ishte ndertuar nje pallat ne shqiperi"

Me falni o njeres qe i rendoni kesaj toke, a nuk te acaron nje njeri i tille qe per nje pallat betoni ne shqiperi, nuk do tja di se sa jte njerezish do shkateroheshin nga kjo droge!!!!???

Kurse tani na flet per eudukat e moral.....

Degjo perpara gjithe botes kam i cik debules per vendin tim.
    Une arsyetova ne kete drejtim: psh. shqiptaret atje shiten droge dhe moren leket i sollen dhe i investuan ne shqiperi.Tani ata drogaxhinjt italian apo zvicerian pse ta blinin drogen tek italianet e zvicerianet??/ta blejn tek shqiptari ,s'ka asgje te keqe.Se per te bler do e blejne ata lum miku, sikur nami te behet.PO i hyre asaj rruge s'heq me dore.Une s'shof asgje te keqe ktu, gjithashtu asnjelloj lidhje me edukaten.Kjo eshte i tregti e jashtligjshme kaq.Gjithe kosovaret drogaxhinjt me te medhenj,ne shqiptaret jemi kategori e dyte.kshuqe ....

Qe e shiten ben mire ata, po vet mos ta perdornin dhe ne shqiperi mos ta binin,po su treguan aq te zgjuar, rane dhe vet ne gracke.
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anėtarėsuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Qeni i komshiut ..baahhhhhhhhhhhh sa shum lef mor jahu,qysh nga mjesi deri ne darke,si nuk lodhet njiher ,pale kur fillon e qan o zot te iken truni fare,se fillon qysh me mjes (kjo esht e keqja) e kam si zile mjesi
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    Citim Postuar mė parė nga Elonaa Lexo Postimin
    Degjo perpara gjithe botes kam i cik debules per vendin tim.
    Une arsyetova ne kete drejtim: psh. shqiptaret atje shiten droge dhe moren leket i sollen dhe i investuan ne shqiperi.Tani ata drogaxhinjt italian apo zvicerian pse ta blinin drogen tek italianet e zvicerianet??/ta blejn tek shqiptari ,s'ka asgje te keqe.Se per te bler do e blejne ata lum miku, sikur nami te behet.PO i hyre asaj rruge s'heq me dore.Une s'shof asgje te keqe ktu, gjithashtu asnjelloj lidhje me edukaten.Kjo eshte i tregti e jashtligjshme kaq.Gjithe kosovaret drogaxhinjt me te medhenj,ne shqiptaret jemi kategori e dyte.kshuqe ....

Qe e shiten ben mire ata, po vet mos ta perdornin dhe ne shqiperi mos ta binin,po su treguan aq te zgjuar, rane dhe vet ne gracke.
    look at you .. such an expert hahahaha

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661

Smile

Citim Postuar mė parė nga Enii Lexo Postimin
    look at you .. such an expert hahahaha

Ti i bie te jesh krye eksperte lol haha
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    shhhhhhhhhhhh lol

kur nuk perqendrohem aty ku duhet, po rri e tallavitem me idiotlleqe, nderkohe qe koha iken, e puna shtohet
    kjo po me acaron per momentin

i'm not fragile Maska e Daniel Maker
    Anėtarėsuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    Citim Postuar mė parė nga Linda5 Lexo Postimin
    Qeni i komshiut ..baahhhhhhhhhhhh sa shum lef mor jahu,qysh nga mjesi deri ne darke,si nuk lodhet njiher ,pale kur fillon e qan o zot te iken truni fare,se fillon qysh me mjes (kjo esht e keqja) e kam si zile mjesi
    po pra cte ka gjet ty bojm i grup me rraf qen qenin qe e honkshin qent llapsin ahahahaha
    mos luj se sta quj

Erando
    Anėtarėsuar
    19-07-2004
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    865
    Citim Postuar mė parė nga Mr Zeid Lexo Postimin
    Pabesia dhe mos ardhja gjyna per me te dobetit me acarojne shume

Kurse ka shume gjera negative qe njerzit kane. dhe jame alergjik ndaj tyre.

Psh/elona thoshte ne nje teme ku ishin kapur disa trafikant droge shqiptar "sa keq qe u kapen do ishte ndertuar nje pallat ne shqiperi"

Me falni o njeres qe i rendoni kesaj toke, a nuk te acaron nje njeri i tille qe per nje pallat betoni ne shqiperi, nuk do tja di se sa jte njerezish do shkateroheshin nga kjo droge!!!!???

Kurse tani na flet per eudukat e moral.....
    ik o tradhtar, se je ne amerike ti nuk e rru kush ******, u bane ti me fol per moral
    HISTORY HOLDS
    for the time to come and share.

i/e regjistruar Maska e pranvera bica
    Anėtarėsuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet nė Bllog
    1
    Mungesa e edukates nga ana e disa forumisteve sidomos femrave qe nuk vene llogjiken para se te leshojne gojen...sa turp kjo me acaron me shume ti hapesja e temes qe do t'u japesh mend te tjereve.Ne rregull!

Faqja 48 prej 134 FillimFillim ... 3846474849505898 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Si jane Femrat shqiptare ne realitetin e sotshem
    Nga Dito nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 111
    Postimi i Fundit: 09-10-2004, 16:53

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •