KURE TA KUJTONI LIRINE KUJTONE ADEM JASHARIN,
KURE TA KUJTONI PAVARSINE KUJTONE HASHIM THAĒIN
![]()
KURE TA KUJTONI LIRINE KUJTONE ADEM JASHARIN,
KURE TA KUJTONI PAVARSINE KUJTONE HASHIM THAĒIN
![]()
Do t“i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.
Do t“i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.
Nuk eshte ky symbol I deshirushem ne familjen e komandantit legjendar ADEM JASHARI
per arsye se
-legjenda Adem Jashari nuk ka luftuar vetem per Drenicen dhe ne rajonin e Drenices po ne ter Kosoven .
-ky symbol I pa pelqyer nga kjo familje aspak nuk lidhet me ate te komnadantit ,sepse thaqi e dergo flamurin po nuk ka guxim vet te shkoj ne Mitrovicen e Adem Jasharit ku ai viteve 90 ishte ne balle te organizimeve .
Kjo eshte nje trillium I thaqit sikur qe ishte me 5 mars qe e beri rreth parades se FSK .
THAQI KA HARRUAR KENGEN E SHKUTE FEJZES
THAQI KA HARRUAR QE KISHTE SHKUAR KEMBE NE MITROVIC
E SOT NUK PO JA MERR MENDJA ME SHKU ME XHIPA
Me pavarėsin e Kosovės, morri fund edhe endrra e bashkimit Kombtar.
Gabimet qe harrohen, perseriten, dhe pikerisht kjo ndodhi me pavarsin e dyt.
dimche si duket nuk po te punojka mire mendja se une per me qen udbash jam tash ne moshe te re e leje ma para luftes qe perfundoi para 10 viteve atehere kam qene teper i ri edhe te tregova se ne fam. tone te ngushte kemi 2 deshmore bile nje shkolle fillore mban emrin e deshmorit por ti qe e ben zotin rren i quan spiun bashkeatdhetaret qe punojne ne Gjermani dhe qe shkruan pa argumente kete ende nuk e kuptoj .
Apo valle mos po te pengon perqafimi i bace Rifat Jasharit dhe mr. Fadil Gecit qe po e kundershton dhe e quan rren kete postim timin ,po ai qe ka gjak shqiptari dhe i thot vetes shqiptar duhet te mburret me keto perqafime te gezohet pse jo ku te ishte qe edhe Hashim Thaqi dhe Ramush Haradinaj ti shtrengojne doren njeri tjetrit e jo te shtyhen se cili po ban pasuri me te madhe ne kurriz te ketij popullit te vuajtur per shume vite por ne jemi ato qe jemi dhe nuk do te ndryshojme per ate edhe kemi mbetur mbrapa te tjereve sepse te ndare ne regjione krahina ne religjion ,duke i ndare mergimtaret (vlen vetem per ty dimche)duke i ndare te pasurit nga te varferit e mos ti permendi edhe shume e shume argumente tjera sepse po me duket humbje kohe dhe e kote me polemizue me ty se ketu po humbe 1 ore shkuan 15 euro e tek ti o dimche ne Dragash se di apunoni me euro te Kosoves apo dinar te Serbise
Adem Jashari ne nje takim me Ibrahim Rugoven ne Tirane ne vitet e 90-ta!
Ne kohen kur Hashimi vjedhke fermerka ne zvicer...
me sa di une ket foto sa e sa her ekan akuzuare autorin e saje si e falsifikuare e bashkangjiture.
Krijoni Kontakt