Suksese Fc Bayern!!!
Go Bayern Go!!!
Bayern München
Olympique Lyon
Suksese Fc Bayern!!!
Go Bayern Go!!!
A ja di kush historin e klubeve gjermane kunder klubeve franceze??
Personalisht pres qe bajerni do kete telashe me te medha me lionin se sa me manchesterin !
Vetem merreni parasysh faktin qe bordoux 6 pik ja morri bajernit ne grup
Jam per bajernin, mirpo nuk do ta ket leht, perkundrazi 50/50 eshte favoriti.
"Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"
Pa dyshim që Bayern München është favoriti kryesor për Finalen e madhe që do të luhet në Bernabeu Bayern Munchen - Inter.
Gjithmon ekipi më i madh Gjerman Bayern në Ligen e kampionave ka luajt ndryshe dhe më fort sesa në Bundes ligen Gjermane.
Pra në finale Bayern - Inter.
Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..
Kam deshir te shkoj Bayerni, por Lioni duket i rrezikshem kete vit ne champions league, 90 % isha i sigurt qe Bordo do shkonte ne gjysem finale.
Urrejtja ndaj armikut, dyfishon forcën e një populli
Mjaft e kishte Lyon per sivjet...Duhet relaxed t'a presim fituesin e duelit Barcelona-Inter. Per Mendimin tim Barca kalon, dhe, edhe pse jam tifoz i FC Bayern, Barca e fiton te teren edhe sivjet...POR shpresa vdes e fundit dhe ne nuk duhet t'a humbasim ate...
Uroj qe FC Bayern t'a ngreje Kupen e Madhe sivjet ( me pak fat mundet ) !!!
GO BAYERN GO!!!
Sic ishte favorit Mancester ndaj bayernit ashtu edhe bayern ndaj Lionit, por perseri favoriti do ngec, kshu qe mendoj qe shkon Lion.
Team: That team in Italy with 29 titles. Or was it 30?
Kurse un do votoi kush te kaloi ne finale po deshiren e madhe e kam bayern barcelona
dua qe te hakmeret bayern kundra barcelones se do jet ndeshja e vitit
Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit
2 turet e meperparshme kishim fat
nese do losim si ndaj fiores e manchesterit lioni ta gezoje finalen
JO SEKS PARA MARTESE
Mendoj se ne finale do kaloje Bayern.
Krijoni Kontakt