na shkaterroi nervash ky bajerni
ishalla x ne ndeshjen e sotme
na shkaterroi nervash ky bajerni
ishalla x ne ndeshjen e sotme
JO SEKS PARA MARTESE
javen qe vjen a losim ne schalke apo jo?
leverkuseni lun ne frankfurt atje smarrin pike ato
JO SEKS PARA MARTESE
Ndeshjet e javes tjeter:
Shpresojmë te luaj x Leverkusen me Schalke!Kodi:Sa 03.04. 15:30 FC Schalke 04 - FC Bayern München Sa 03.04. 15:30 Eintracht Frankfurt - Bayer Leverkusen
Lirishte mund te themi se jemi ne krize! Na shkatërroj nervat ky Bayern![]()
Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
u pa dhe ne ndeshjet me freiburgun nurnbergun koln etj qe ky *** najernit do na vdesi
me ate schalken qe pash per kupe
bajerni sduhet te kete probleme te marre tre pikshin
JO SEKS PARA MARTESE
Sa u futen Ribery dhe Robben ne pjesen e dyte e humbem ndeshjen. Une shpresoj qe Schalke te fitoj sot dhe te shkoj ne vend te pare sepse vetem kur jemi nen presion mund te bejme ndo nje ndeshje te hajrit.
Welt Meister 2014
Nga ndeshja me Schalken me se shumti 1 pike mund te marrim harroje fitoren!
Bayerni ne mbrojtje është katastrofë, po ashtu edhe ne sulm! Ai Klose ka harru si luhet futboll, Olic nuk është ne vete qe nga fillimi se doja atë gomar. Robben u lëndua me keq s'mund ti kishim punët!
Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
ndrroni ekip mos tju prishen nervat.
bohuni me Herthen psh.![]()
^cfaj kishte Olic sot? po te luante ai gjithe ndeshjen edhe mund te kishim fituar. Fajin e kane Muller dhe Klose qe nuk e dine ku gjendet porta.
Welt Meister 2014
Habitem se si nuk startuan ndeshjen Robben dhe Ribery kur dihet rëndesia e kësaj ndeshjeje.
E vetmja mënyrë që Bayerni të qendroj në vendin e parë është barazimi i ndeshjes Leverkusen - Schalke, çdo rezultat tjetër përveç barazimit neve na qet në vendin e dytë prapë së prapë edhe nëse fiton ndonjëra kam dëshirë të fitoj Leverkusen shkaku që do të ishim me pikë të barabarta mirpo me golaverash më të dobët. Ne i humbëm poenat për t'u shkëputur në pikë në keto dy ndeshjet e fundit, me Frankfurtin dhe Shtutgartin sikur t'i fitonim tani do t'i kishim 62 pikë dhe sdo të mendonim se fati jon vendoset nga ndonjë ndeshje e dy skuadrave tjera.
Për një sulm sa ma efektiv duhet të jetë Gomez-Oliç, ndërsa Klose dhe Muller mund të zavendesohen në pjesën e dytë varësisht prej formes së atyre dy të parëve
Krijoni Kontakt