Po atė e do nese e ka fjalen per strategji edhe per singel player ngase WOW nuk eshte strategjiWarcraft III: Reign of Chaos apo Warcraft III: Frozen Throne?
reign of chaos&frozen throne shkojne bashk edhe eshte diku 1.2gb
Po atė e do nese e ka fjalen per strategji edhe per singel player ngase WOW nuk eshte strategjiWarcraft III: Reign of Chaos apo Warcraft III: Frozen Throne?
reign of chaos&frozen throne shkojne bashk edhe eshte diku 1.2gb
Edhe WoW, single player eshte
Gjithsesi, Reign of Chaos ishte e para qe doli, dhe me te cilen behet instalimi i pare, Frozen Throne ishte expansion pack, sic eshte ne World of Warcraft The Burning Crusade, The Warth of The Lich King, apo si eshte expansion pack qe pritet te dali kete vit, Cataclysm. Pra ka dali gati nje vit pas Reign of Chaos
Mund te luhet Reign of Chaos edhe pa patur The Frozen Throne, dhe gjith gjithe, Secila, po te merret vec e vec eshte nja 650Mb
/l、
(゚、 。 7
l、 ~ヽ
じしf_, )ノ
...e Dio disse kung e kung fu...哈哈
Xhamia, provoje pak keto seriale dhe me thuaj
Dhe po, eshte loje e bukurNGX9EM-97ZV-2HTP4W-FVBV-9H2PPV
YYTV7P-4EP8-64XDKK-Y9RB-PEHJZE
Nje nga lojrat me te bukur stratgy.
Une e kam ne kompjuter te plote, edhe me frozen throne, dhe me shko 1.4GB, nqs ke durim dhe mundesi shkarkimi, do mundohem ti bej upload.
/l、
(゚、 。 7
l、 ~ヽ
じしf_, )ノ
...e Dio disse kung e kung fu...哈哈
popo ban amo nese don ma shum storije e ki edhe frozen throne sidocoft ben....A mundet me bo pa frozen sepse at nuk e kam ....sepse mua kshtu spo me ben
po nuk ke serial per ate ....
aha duhesh me ja bo crackin thjesht kopjo krakin tek follderi i warcraftit ku eke te instalume ne C
dmth follderin e krakit e ke tek cd-ja e kopjon tek follderi i lojes (ne c)
A thash qe hajduc jeni !
Krijoni Kontakt