Close
Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 53
    not exist Maska e skender76
    Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790
    Citim Postuar më parë nga brooklyn2007 Lexo Postimin
    Ne Itali mer lal, i ben Klodiana bashkim familjeje lol

Edhe thoshin pse Rezi nuk shko mir me Klodin......ajo paska pas hallin e Jetmirit moreeeee
    paqen, e sjell vetem drejtsia

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anëtarësuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Citim Postuar më parë nga skender76 Lexo Postimin
    Mir Klodiana,qe kur t'dale shkon ne Itali, po ky tjetri ku do m'shifet....

Kush Seldiana,apo Ediana ,se edhe ato ashtu duken
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

Mesa duket kjo Bordelloja Brother qenka vec per gjinine femerore.
    Me kaq komente sa kam lexuar ketu,kete kam kuptuar se s behet fjale qe ta shikoj.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anëtarësuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Preferoj te kem shok nje tip si Klodi dhe urrej nje tip si Jetmiri.Intrigant dhe mendjemath!
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anëtarësuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Citim Postuar më parë nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Mesa duket kjo Bordelloja Brother qenka vec per gjinine femerore.
    Me kaq komente sa kam lexuar ketu,kete kam kuptuar se s behet fjale qe ta shikoj.
    Mos e shiko se te prishen syçkat,duke pare Klodjanen
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

New York Maska e mario_kingu
    Anëtarësuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    hhaahahahaha o zot sa kam qesh hahhaha

nejse puna eshte se shqiperis i prishet puna per ne be prandaj i lini homot :P
    po keti vlonjait i heq kapelen eshte 1sh
    por sja vle me godit bq siklodi

un se di si ndjen patriot e koldit :P qe nje bq nga qyteti tyre ne tv:P

o man tani e kuptoj pse sala thot shqiperia po ecen para hahahah
    Partizoni

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Klodi, plan për shoqatë homoseksualësh

Njëri ndër protagonistët më kontrovers në “Big Brother Albania 3”, Klodian Çela, i njohur si Klodi, ka zbuluar për Panorama planet e tij të së ardhmes, duket se ai dëshiron të angazhohet në një shoqatë homoseksualësh.

“Kam parë që shoqatat në mbrojtje të homoseksualëve nuk kanë bërë pothuajse asgjë për këtë kategori, për t’i mbrojtur ata dhe sinqerisht më vjen shumë keq”, theksoi Klodi duke iu referuar punës së mangët të shoqatave homoseksuale.

Ai shtoi se atë e kanë kontaktuar shumë njerëz të kategorisë së tij, ndërsa tha se është pritur mirë nga shoqëria dhe familja, përkundër orientimit të tij kontrovers seksual. Ai fillimisht pritet të angazhohet në “Aleancën e geive dhe lesbikeve të Shqipërisë”, ndërsa ka në plan ngritjen e një shoqate kundër diskriminimit të homoseksualëve.

Nga ana tjetër, ambasadori amerikan në Tiranë, John Withers, ka ripërsëritur qëndrimin e tij ndaj politikës shqiptare, për të cilën tha se është një politikë plotë retorikë boshe homofobiste, ndërsa politika shqiptare vazhdon të heshtë për rastin Klodi. /Telegrafi/

Aleance interesante na qenka kjo " e geive " hahahahahahah
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-02-2010
    Postime
    98
    Qe nga momenti qe ka hyr Klodi ne BB3 ka filluar te beje perqarje dhe dredhi.Po ashtu ka qene person qe nuk ka dhene asgje perveq ate qe ka treguar per hooseksualitetin e vet.Prandaj jemi befasuar qe ka ndejt aq gjate ne BB.Ndersa Miri ka qene kandidati ma me pontencial te madh njohurish dhe komunikuesi me i mire.Prandaj edhe me merite i ka marr ato para.

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Citim Postuar më parë nga strange Lexo Postimin

Njëri ndër protagonistët më kontrovers në “Big Brother Albania 3”, Klodian Çela, i njohur si Klodi, ka zbuluar për Panorama planet e tij të së ardhmes, duket se ai dëshiron të angazhohet në një shoqatë homoseksualësh.

“Kam parë që shoqatat në mbrojtje të homoseksualëve nuk kanë bërë pothuajse asgjë për këtë kategori, për t’i mbrojtur ata dhe sinqerisht më vjen shumë keq”, theksoi Klodi duke iu referuar punës së mangët të shoqatave homoseksuale.

Ai shtoi se atë e kanë kontaktuar shumë njerëz të kategorisë së tij, ndërsa tha se është pritur mirë nga shoqëria dhe familja, përkundër orientimit të tij kontrovers seksual. Ai fillimisht pritet të angazhohet në “Aleancën e geive dhe lesbikeve të Shqipërisë”, ndërsa ka në plan ngritjen e një shoqate kundër diskriminimit të homoseksualëve.

Nga ana tjetër, ambasadori amerikan në Tiranë, John Withers, ka ripërsëritur qëndrimin e tij ndaj politikës shqiptare, për të cilën tha se është një politikë plotë retorikë boshe homofobiste, ndërsa politika shqiptare vazhdon të heshtë për rastin Klodi. /Telegrafi/

Te vije dhe nje here Klodi ktu ne shqiperi po ta shohi me dylbi italine se do ja ngulin b*then ke shpata e e Skenderbeut ne Tiron,qe pastaj te dhj*si anash
    Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga strange Lexo Postimin

so si perfundim , tani qe mbaroi show, prape gay qenka ky ?
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •