Mesa duket kjo Bordelloja Brother qenka vec per gjinine femerore.
Me kaq komente sa kam lexuar ketu,kete kam kuptuar se s behet fjale qe ta shikoj.
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Preferoj te kem shok nje tip si Klodi dhe urrej nje tip si Jetmiri.Intrigant dhe mendjemath!
Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)
hhaahahahaha o zot sa kam qesh hahhaha
nejse puna eshte se shqiperis i prishet puna per ne be prandaj i lini homot :P
po keti vlonjait i heq kapelen eshte 1sh
por sja vle me godit bq siklodi
un se di si ndjen patriot e koldit :P qe nje bq nga qyteti tyre ne tv:P
o man tani e kuptoj pse sala thot shqiperia po ecen para hahahah
Partizoni
Klodi, plan për shoqatë homoseksualësh
Njëri ndër protagonistët më kontrovers në “Big Brother Albania 3”, Klodian Çela, i njohur si Klodi, ka zbuluar për Panorama planet e tij të së ardhmes, duket se ai dëshiron të angazhohet në një shoqatë homoseksualësh.
“Kam parë që shoqatat në mbrojtje të homoseksualëve nuk kanë bërë pothuajse asgjë për këtë kategori, për t’i mbrojtur ata dhe sinqerisht më vjen shumë keq”, theksoi Klodi duke iu referuar punës së mangët të shoqatave homoseksuale.
Ai shtoi se atë e kanë kontaktuar shumë njerëz të kategorisë së tij, ndërsa tha se është pritur mirë nga shoqëria dhe familja, përkundër orientimit të tij kontrovers seksual. Ai fillimisht pritet të angazhohet në “Aleancën e geive dhe lesbikeve të Shqipërisë”, ndërsa ka në plan ngritjen e një shoqate kundër diskriminimit të homoseksualëve.
Nga ana tjetër, ambasadori amerikan në Tiranë, John Withers, ka ripërsëritur qëndrimin e tij ndaj politikës shqiptare, për të cilën tha se është një politikë plotë retorikë boshe homofobiste, ndërsa politika shqiptare vazhdon të heshtë për rastin Klodi. /Telegrafi/
Aleance interesante na qenka kjo " e geive " hahahahahahah
Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Qe nga momenti qe ka hyr Klodi ne BB3 ka filluar te beje perqarje dhe dredhi.Po ashtu ka qene person qe nuk ka dhene asgje perveq ate qe ka treguar per hooseksualitetin e vet.Prandaj jemi befasuar qe ka ndejt aq gjate ne BB.Ndersa Miri ka qene kandidati ma me pontencial te madh njohurish dhe komunikuesi me i mire.Prandaj edhe me merite i ka marr ato para.
Krijoni Kontakt