Postuar mė parė nga skender76 aMLe, filxhani yt qenka xham fare, u shifka krejt mir Mos me thuaj qe po shikon nje kryq dhe nje pellumb te bardhe?? Se gjithmone keshtu me del
U come 2 love not by finding the perfect person, but by seeing an imperfect person perfectly.
Postuar mė parė nga -rudolf- Nje cafe corretto whiskey me kte amlen Nuk e kam idene se cfare eshte Gjithsesi faleminderit
Postuar mė parė nga Sueda Pershendetje,pse a po don me me ftuar per nje kafe? Po ti ku e ke shtepin? yes lol.
Postuar mė parė nga aMLe Nuk e kam idene se cfare eshte Gjithsesi faleminderit osht kafe i hudh cik whiskey mrena,kaq.
Qitma nje kafe rudolf.
- - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė! Agim Metbala" ♥
Postuar mė parė nga gloreta Mua me nxirr jashte Nuk ke me dal jasht, do nxjerrim filxhonaxhiun perjashta Ta lejm perjashta te pjeki mishin ne hell, ne bojm gati filxhonat
Jeto sot se neser nuk i dihet
Postuar mė parė nga gloreta mi e ka zene qymyri nderon jo kafe por seks Si ishte kjo puna e sexit??? Lol s`guxon rrobi me u largu i gjys ore se bohet nomi ke gastranomi.
Unė jam njeri i thjeshtė. Kėnaqem me pak. Mė mjafton mė e mira.
Postuar mė parė nga Sueda Qitma nje kafe rudolf. kafe prej verteti apo kafe forumi, kshu esht kot lol!
Postuar mė parė nga -rudolf- kafe prej verteti apo kafe forumi, kshu esht kot lol! Hahahaha kafe forumi se te vertet jam larg.
Postuar mė parė nga Sueda Hahahaha kafe forumi se te vertet jam larg. ka aeroplana lol
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt