Postuar mė parė nga Station Ahtung...... Achtung achtung! Station ist da Trinken wir uns eine kafee, bitte bitte Station lol
Love has no limits
Postuar mė parė nga Izadora A keni ndermend me flejt sonte, me gjithe keto kafe qe po pini o people ME mire se kafja nuk ka mi Izi willst du nicht mitmachen
Postuar mė parė nga SinFoni@ Achtung achtung! Station ist da Trinken wir uns eine kafee, bitte bitte Station lol Pse me ter mend e more qe une di gjermanisht, e shkruajta ate qe tu trgoja juve te dyjave qe ketu eshte FORUMI SHQIPTAR. Une mezi di shqip.
Postuar mė parė nga Station Pse me ter mend e more qe une di gjermanisht, e shkruajta ate qe tu trgoja juve te dyjave qe ketu eshte FORUMI SHQIPTAR Une mezi di shqip cfare forumi mo i speak albanian ich trinke albanisch
Postuar mė parė nga gloreta Nehmen wir auch Sejshenin mit ? Do ta marrim pse jo, s`di nėse pranon ai, e kemi djalin namusqar mi glori Station, ok po flas shqip tani, do shkruaj doja tė them
he mi kur do e pim ne kafen glori
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
Postuar mė parė nga Tironcja_BLN he mi kur do e pim ne kafen glori wir werden ihn bei der Haltestelle trinken
Postuar mė parė nga gloreta cfare forumi mo i speak albanian ich trinke albanisch Ncq Albanisch..........se mytesh mi
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
nji kafe me linden5 se ne vere e lame pergjyse mi , mu desh te ikja
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
Postuar mė parė nga Linda5 Ncq Albanisch..........se mytesh mi ah wahrung mir egal mi hajde pime kafe te gardhi mi dhe hame llokume
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt