Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 60
    i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    walchiria mo duket se skuptove gje .
    nqs ti do ishe fajtore per krime monstruoze te tilla , ska sesi te te vrasi ndergjegja kur i hyn asaj valleje , kapish ?

po ty ste vret ndergjegja nevertheless , keshtuqe
    Po besoj thell thell diku po thell ama ndergjegje kan , por egoja per pushtet e mund ndergjegjen , gjithmone ideja ime kjo ...lol
    Po pse te me vrasi , un svras dot nje mushkonj qe me pickon i them po ik mi dreq se ste vras dot me dhimbsesh e jo me masakra te tilla

O si ta kap truni vogel kete gje , so me te thonme ...

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Une sta di biografine forumore mor djal.
    Tjetri hap nje teme per nje fatkeqesi aktuale ne arenen nderkombetare, e ti gjete kujt ti vesh gishtin. Te gjithe jemi koshent per diktaturat qe ekzistojne neper vendet arabe , por kjo teme ska per qellim te shajme vendet arabe , por ka qellim indinjimin ndaj kesaj fatkeqesie qe ka zene kete popull , e sidomos femijet ne rradhe te pare .
    Kaq.
    meqe nuk i njeh pikpamjet dhe mendimet e mia, nuk ke aspak te drejte te me besh leksione humanizmi duke me thene:

mos kerko drejtesi nga dikush tjeter kur ti distancohesh per vete ndaj ketyre fatkeqesive.
    Por te pakten me zemer te te vije keq , nqs te ka ngel ndonje fije humaniteti ne shpirt.

nga e di ti se sa distancohem une?
    nga e di ti a me vie keq ne zemer apo jo?

jo vetem ti, por askush ne kete forum nuk ka te drejte te me jape leksione humanizmi mua.
    te jeshe 1000% i bindur per kete...

p.s. apo kishe hall se shava shtete arabe?
    Vasudhaiva Kutumbakam

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-02-2009
    Postime
    394
    shife ket femi si tregon jeten na gaza, shife si eshte rit para kohes

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga xnjeri Lexo Postimin
    Une kam publiku nje foto ama kush e ka hjek nuk e di
    shokit te pershendes shum me vjen mir qe interesohesh dhe ndjen dhembje edhe per te tjeret kjo dmth se je nje njeri i mir sepse njeriu i mir kujdeset edhe per te tjeret pa marr parasysh se qka jan ata dhe ku jetojn sepse shumices ketu nuk ju intereson askush perveq vetevetes sepse i kan zemrat e bishave

inshalla zoti i ndihmon keta femij te gjor dhe te gjith femijet ne gjith boten pa marr parasysh kombsin shtetsin fejen apo ngjyren dhe nshalla zoti ja mundson qe te jetojn ne paq

Perjashtuar Maska e xnjeri
    Anëtarësuar
    26-12-2006
    Postime
    267
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    shokit te pershendes shum me vjen mir qe interesohesh dhe ndjen dhembje edhe per te tjeret kjo dmth se je nje njeri i mir sepse njeriu i mir kujdeset edhe per te tjeret pa marr parasysh se qka jan ata dhe ku jetojn sepse shumices ketu nuk ju intereson askush perveq vetevetes sepse i kan zemrat e bishave

inshalla zoti i ndihmon keta femij te gjor dhe te gjith femijet ne gjith boten pa marr parasysh kombsin shtetsin fejen apo ngjyren dhe nshalla zoti ja mundson qe te jetojn ne paq
    Falemenderit ximi.... te lumt o burr.... do te jem i till insha' Allah edhe nese nuk gjej dot njeri te till ne rrozuulin tokesore

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Gjithmon te pafajshmit , femijet jane viktima !!!
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    meqe nuk i njeh pikpamjet dhe mendimet e mia, nuk ke aspak te drejte te me besh leksione humanizmi duke me thene:

mos kerko drejtesi nga dikush tjeter kur ti distancohesh per vete ndaj ketyre fatkeqesive.
    Por te pakten me zemer te te vije keq , nqs te ka ngel ndonje fije humaniteti ne shpirt.

nga e di ti se sa distancohem une?
    nga e di ti a me vie keq ne zemer apo jo?

jo vetem ti, por askush ne kete forum nuk ka te drejte te me jape leksione humanizmi mua.
    te jeshe 1000% i bindur per kete...

p.s. apo kishe hall se shava shtete arabe?
    Ok mor djal , qetesohu se thjesht po diskutojme ketu .
    Une nisem gjithmone nga shkrimet e anetareve , sepse nuk e di se cfare qendrimi ke ti rreth ketyre fenomeve. Ti mund te jesh humanitari me i madh i forumit, por ne kete teme , nuk e shfaqe , por e devijove duke ja hedh fajin shteteve arabe.
    Une tek kjo gje u kapa.

Nje arab mund te te thoje te njejten gje edhe ty per kosoven kur u pushtua.
    E cfare bene shqiptaret e shqiperise per ti cliruar?
    Absolutisht asgje.

Pa u futur thelle ketyre ceshtjeve , ne sot po jetojme ne nje epoke ku njeriu ka arritur kulmin e egoizmit, e kjo eshte fatkeqesi e madhe per njeriun.

ps: une jam i hapur rreth cdo keshille dhe leksioni qe e konsideroj te dobishem per veten time.

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    arabizem i skeduar

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Po te mos flitej per pakistanez por per femije ?? Keni se paku ndjenja??

Ka ketu prinder ??

Se paku shqiptaret nga Kosova dhe Maqedonia nuk duhet me harru vuajtjet qe paten dhe ende kan , me se shumti femia dhe rinia ??

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Keto pamje kane qene te xhiruara nga reporteri i France 2 ne vitin 2000.Tregojne se si babai mundohet ta mbroje djalin e vet nga plumbat qe vinin nga izraelitet,mirepo ne fund djaloshi 12 vjeqar vdes nga nje plumb i marre.
    Mediat izraelite jane munduar ta fshehin kete lajme mirepo lajmi kishte marre boten dhe ne ate kohe ishte transmetuar ne te gjitha kanalet boterore prestigjioze.
    Emri i djaloshit ishte Muhammad al-Durrah

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •