Po na jep dicka ne te cilen te shofim nese do na vrasi ndergjegja apo jo ?
Se kshu ne vende boshe sme vret aspak ..
Ndryshuar për herë të fundit nga WALCHIRIA : 08-03-2010 më 19:33
Ka plot Sheike te pasur qe nuk mendojn per asnji fmei Arabe jo vec ne Palestine por ne gjith boten Arabe dhe ju keut qaeni per femijet Arabe.
Arabet jan popull i pist dhe te pabese. Vetem protestojn dhe flasin llafe por asnjehere nuk marin iniciativen te bejn ate qe u thot goja. Sado qe tregojn burrni apo nacionalism te gjith jan burracak. Po te ishin aq te dhimshem te gjith q enga Sheiket dhe ata qe mbaen sikur mbrojn fene Islame te bejn gjen me te rendesishme te ardhmen e femijve sepse pa te ardhmen e femijeve te tyre me shume demtojn veten sesa boten.
Femija Palestinez mund te jetoj keq por jo me keq sesa nje femi ne Afrike me semundje dhe pa buke. Shqiptari ka hallet e veta mu ne vendin e vet, ne skemi fuqi te mbajm femijet tone e jo Palestinezet.
Il Club Più Titolato Al Mondo
"ku je oj ndergjegje nderkombetare?" mendoj se duhet te pyesesh vendet arabe se pari...
kam pas hapur nje teme dikur per kufirin mes gazes dhe izraelit...
çfare ndergjegjeje duhet te kene egjyptjanet? "vellezerit" e tyre muslimane...
vendet arabe se bashku me iranin, nga njera ane thone "vellezerit palestineze", nga ana tjeter ua fusin sa krahi...
kjo eshte hipokrizi puro...
Vasudhaiva Kutumbakam
xnjeri nuk po mundohet qe ti te dergosh ndihma ne palestine , po thjesht te indinjohesh me kushtet mjerane te cilet ata femije rriten.
mos kerko drejtesi nga dikush tjeter kur ti distancohesh per vete ndaj ketyre fatkeqesive.
Por te pakten me zemer te te vije keq , nqs te ka ngel ndonje fije humaniteti ne shpirt.
???!!!???
ç'eshte ky shkrim pa lidhje?
nuk e paske vene re se sa here kam shkruar per gjendjen ne palestine.
per politiken e jashtme te shpifur amerikane...
une distancohem, aq sa distancohesh ti...
ndoshta me pak, sepse mendoj se kam lexuar me shume se ti per izraelin dhe palestinen dhe per gjendjen e mjeruar te shume shteteve afrikane. shtete qe ti ndoshta as nuk di fare se ku i bien... ke gjetur personin e gabuar per t'i bere moral...
apo ti shkon e lufton dhe me quan mua te distancuar??
une natyrisht ndjej keqardhje. e kam thene edhe shume here qe krijimi i shtetit te izraelit per mendimin tim eshte nje nga padrejtesite me te medha te historise moderne...
p.s. nuk je dakord me ate qe shkruajta??
atehere ndergjegjesohu ti me poshtersine qe mbizoteron ne bote arabe (e kam fjalen per drejtuesit e vendeve dhe jo popullin)...
http://www.forumishqiptar.com/showth...=60224&page=57
Ndryshuar për herë të fundit nga the admiral : 09-03-2010 më 06:20
Vasudhaiva Kutumbakam
spaku hape te komuniteti musliman mos e hap te njerezit qe i thojne te zezes se bardhe.... E dime edhe shqiptaret qysh jetojne, po per fat te keq nuk i kane fajet muslimanet per ate udheheqje te shtetit.. po patriotet qe luftuan per karrika....
Krijoni Kontakt