Close
Faqja 44 prej 111 FillimFillim ... 3442434445465494 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 431 deri 440 prej 1107
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    01-03-2010
    Postime
    80
    shtohen hormonet lol

me karkaleca

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar më parë nga Marya Lexo Postimin
    ....bujrum

Me kenaqesi

Prodhimet e detit jane me te veret vitaminoze dhe sic thote ky antari siper , stimulojne sigurin ne vetevete :-p :-))
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar Maska e nestorp
    Anëtarësuar
    07-07-2009
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    514
    Pak muaj me pare isha disa dite me pushime ne ishullin grek kefalonia.Nje mik me ftoi ne shtepin e tij.Kish therur nje mish tamam si ne anet tona.Mua nuk me shijoi fare mishi i pjkeur ne hell, sepse ai eshte gje e zakoneshme ne familjet tona.Por me shume shijova nje pilaf,qe nuk kisha ngrene kurre.Ai ishte i vecante,sepse e zonja e shtepise nje grua e re e kish gatuar me qepe,te cilat ishin te shkrira me pilafin.E zonja e shtepise e kuptoi qe une e pelqeva dhe me pyeti nese deshiroja edhe pak.E hengra turpin me buke dhe i thashe po.Ishte nje mrekulli miqte dhe miket e mija forumiste.Me erdhi zor t'i kerkoja receten e gatimit.Ate lloj pilafi do ta mbaje mend,sepse me shijoi shume.Ne shtepi gatuajme edhe nje lloj pilafi te vecante ,i cili eshte vertet i shijshem.Ne nje ene menjane perzihet nje double cream pak pikant,me copa chicken brest te skuqura dhe me speca e dicka tjeter.Perzjerja i hidhet pilafit dhe eshte nice,por pilafi i Kefalonise me dukej very delicious.
    If friends were flowers,I'd pick you!E]

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    Citim Postuar më parë nga Izadora Lexo Postimin
    Me kenaqesi

Prodhimet e detit jane me te veret vitaminoze dhe sic thote ky antari siper , stimulojne sigurin ne vetevete :-p :-))
    une po haj orizin , karkalecat po ti lej ty, se une nuk i haj , sallaten e bleva me teper per orizin
    c'ti besh shije , shije kjo dynja
    vetem sillme ca misra te ziera po gjete

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anëtarësuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Citim Postuar më parë nga Albela Lexo Postimin
    linda5 ke gizili mmmmmmmmmm , un e gjeta zupin qe doja
    kerko kasaten parfe ti ; )

Skedarët e Bashkëngjitur 128831
    Sa e poshter je mi : p....ja nga inati jot e gjeta parfen ,po me vjen inat qe nuk jan si te Shqipnis

Citim Postuar më parë nga çuni Lexo Postimin
    sot du bretkosa mka marr malli
    çuni vetem mos u merzit ,se ti gjeta komet e bretkocave ......por ti or dreq sikur je rrit neper kanale : D

Edhe rakin nje ku e ke,nuk te pruna shum se po me dehesh : D ........te bofshin mire : )

Citim Postuar më parë nga nestorp Lexo Postimin
    Me duket je jugore Linda.ne na pelqen persheshi me buke misri,pot e jete e ngrohte e sapo dale nga furri.Ah sikur te jte e pjekur vet nga i misri i vendit i dikurshem.Ishte vertet i shijshem.Ndersa keto misrat hibride sot ajne kot fare.

Po kabuni (embelsire me stafidhe e me oriz) keni ngrene? Jane harruar keto lloj gatimesh,sepse ato qe i gatuanin,nuk jetojne me,ndersa mamat tuaja jane dembele e cdo gje e duan te gateshme!!!!???
    Un jam çame : )

Me ka pas pelqy persheshi me kos dhe buk misri ,dhe prandaj e permenda.po ktu ku jam un ska buk misri : (

Edhe kabuni me stafidhe kam henger kush e di sa here,esht shum e mire ,si mami im e ka gatuar,por edhe une e kam bere ,qe kshtu mos na shaj dembele (shaka)
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    Pak muaj me pare isha disa dite me pushime ne ishullin grek kefalonia.Nje mik me ftoi ne shtepin e tij.Kish therur nje mish tamam si ne anet tona.Mua nuk me shijoi fare mishi i pjkeur ne hell, sepse ai eshte gje e zakoneshme ne familjet tona.Por me shume shijova nje pilaf,qe nuk kisha ngrene kurre.Ai ishte i vecante,sepse e zonja e shtepise nje grua e re e kish gatuar me qepe,te cilat ishin te shkrira me pilafin.E zonja e shtepise e kuptoi qe une e pelqeva dhe me pyeti nese deshiroja edhe pak.E hengra turpin me buke dhe i thashe po.Ishte nje mrekulli miqte dhe miket e mija forumiste.Me erdhi zor t'i kerkoja receten e gatimit.Ate lloj pilafi do ta mbaje mend,sepse me shijoi shume.Ne shtepi gatuajme edhe nje lloj pilafi te vecante ,i cili eshte vertet i shijshem.Ne nje ene menjane perzihet nje double cream pak pikant,me copa chicken brest te skuqura dhe me speca e dicka tjeter.Perzjerja i hidhet pilafit dhe eshte nice,por pilafi i Kefalonise me dukej very delicious.
    hahahaha, nestorp qenkemi njelloj

Anëtarësuar
    07-07-2009
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    514

Thumbs up

Karkalecet dhe frutat e detit ne pergjithesi jane ushqim ,i cili stimulon shume sexin mashkull,prandaj ju nuset e reja mosi kurseni paret ,nqse doni qe burrat tuaj te jene ne forme te shkelqyer sportive cdo nate!

Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    Karkalecet dhe frutat e detit ne pergjithesi jane ushqim ,i cili stimulon shume sexin mashkull,prandaj ju nuset e reja mosi kurseni paret ,nqse doni qe burrat tuaj te jene ne forme te shkelqyer sportive cdo nate!
    epo ne po hajme orizin dhe atyre po u leme karkalecat

Anëtarësuar
    07-07-2009
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    514
    Citim Postuar më parë nga Marya Lexo Postimin
    epo ne po hajme orizin dhe atyre po u leme karkalecat

Nqse nuk doni te keni nje ''vella'' ne shtrat,duhet te hani oriz me leng mishi.ikur po udhetoja me tren me nje burre nga Korca ne sedilje.Midis te tjerave u hap edhe tema e ushqyerjes se femijve.Ishte koha kur ne merrnim 1kg mish kau apo dhjie racion.Ai kish tri vajza.Une ithashe me shaka se problem eshte per ata qe kane djem.Pse po ata qe kane vajza me pyeti ai.Vajzat s'kane gajle i thashe une.Jo more me tha.Po a e di ti se edhe ato po nuk u ushqyen do te lindin femije anemike.Qesha me te madhe,sepse burrri bababi tri vajzave e kish marre seriozisht.Por ne moshe madhore sic jeni ju nuset e reja,patjeter qe duhet te kujdeseni njesoj per femijet,por akoma ne vecanti per veqilin,sepse ai sjell te mira materiale per familjen dhe njekohesiht ju bene te lumtura edhe juve kur eshte ne forme!!
    Naten,po iki te shohe Bb3 sespe jane nominimet!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    paska plasur sexi ketej.
    Thashe mos gjeja gje per te ngrene, por mesa shof, nestori s`ka lene gje per te tjeret
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Faqja 44 prej 111 FillimFillim ... 3442434445465494 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •