Close
Faqja 26 prej 29 FillimFillim ... 162425262728 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 251 deri 260 prej 287
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga -BATO- Lexo Postimin
    Më parë kur gratë nuk punonin, nuk kishte shthurje. Edhe ndonjëra që ishte kuçkë e lindur, si tek rasti i barcaletës, e tregonin me gisht si kuçka e lagjes. Meqë dhe atëherë ka patur ndonjë kuçkë tek-tuk, duhet që sot femrat të përfundojnë si tek postimi nr. 127?
    Ti BATO je vet kaq i ndeshem sa do pretendoje edhe gruan tende?
    Se mesa te kam lexuar flirton edhe ketu ne forum(nuk te paragjykoj per kete)
    Dhe asnjeres nga vajzat me te cilat flirton ketu nuk i ke pare as kembet e as minifundin.
    Te siguroj une perseri se keto vajza te cilat ti i ngacmon jane vajza te mira te cilat nuk rrine kafeneve apo rrugeve , por jane ne shtepi e argetohen perpara nje PC je si une e si ti.
    Ndersa gjithe diten u bie bretku ne pune.(respektin tim per to)
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Meqë ti qenke kaq e sigurtë se femra nuk rri dot pa tradhëtuar, kjo nuk do të thotë se të gjitha janë si ty o Mia.
    E thene nga ty, keto fjale nuk me bejne fare pershtypje. Nuk eshte ndonje cudi qe per ty te gjitha femrat te jene si te postimi 127, qe as denjova ta lexoja.
    Aj shendet bashke se po lodh gojen kot me ty, e na akuzon se po na e ka qejfi me ty pastaj.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    Unë jam i mendimit që nëse djali nuk është i virgjër, nuk ka pse të kërkojë që vajza të jetë e virgjër.

Citim Postuar më parë nga 2043
    mesa te kam lexuar flirton edhe ketu ne forum(nuk te paragjykoj per kete)
    Doktor, ato janë shaka, nuk janë flirte.

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anëtarësuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Më parë kur gratë nuk punonin, nuk kishte shthurje. Edhe ndonjëra që ishte kuçkë e lindur, si tek rasti i barcaletës, e tregonin me gisht si kuçka e lagjes. Meqë dhe atëherë ka patur ndonjë kuçkë tek-tuk, duhet që sot femrat të përfundojnë si tek postimi nr. 127?
    Tani, të lutem. Kurvëria ka ekzistuar, nuk ka lind me emancipimin femëror. Çfarë ishin geishat dhe kurtizanet? Meshkujve 'shënjtorë' perandorë dhe mbretër, kur ju tekej, mund të merrnin në krevat çdo femër. Një i famshëm fare është francez; e mbylli të shkretën në qeli për gjithë jetën sepse nuk i jepte dot pasardhës meshkuj. Kurvëria është mashkullore së pari. Janë meshkujt ata që kishin skllave, që përdhunonin dhe kërkonin të kishin vashat më të bukura.

Atëherë ka pasur kuçka tek tuk se i gjithë fshati apo qyteti 100 banorë kishte, por kanë qënë edhe të tjera kohëra, kishte shumë gjëra tabu dhe shumë norma shoqërore të pashkruara. Kemi të bëjmë me shoqëri të mbyllura mashkullore apo patriarkale.

E sheh gabim BATO. Nga pohimet e tua rrjedh automatikisht se çdo femër është kuçkë, gjë që është kryekëput gabim. Jam dakord që shoqëritë e sotme janë degraduar përsa i përket moralit. Në vendin ku unë jetoj, është i llahtarshëm fakti sa herët gocat e vogla, ende minorene, i fillojnë eksperiencat seksuale, sa herë abortojnë pa i mbushur të 20, sa partnerë ndërrojnë etj Por për këtë shthurje, te ai postimi yt i famshëm nr.127, nuk është femra vetëm përgjegjëse. Kjo po ndodh se institucioni i familjes është duke u degraduar, sepse familja nuk është më qeliza e shëndoshë e një shoqërie dhe për një familje duhen dy veta. Familja është baza mbi të cilën shoqëria mbështetet e kur kjo bazë nuk është më e sigurtë reflektohen pasojat përkatëse në shoqëri.
    Elegance is an attitude.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Citim Postuar më parë nga angelina o2
    Por për këtë shthurje, te ai postimi yt i famshëm nr.127, nuk është femra vetëm përgjegjëse.
    Nuk thashë që është vetëm ajo përgjegjëse, për mua është e gjithë shoqëria.

Ndërsa për mbretërit, kurtizanet apo haremet, nuk jam dakord, pasi ato nuk përfaqësonin familjen. Degradimi i familjes dhe i gjithë shoqërisë, ndodhi këto 50 vitet e fundit.

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anëtarësuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Nuk thashë që është vetëm ajo përgjegjëse, për mua është e gjithë shoqëria.

Ndërsa për mbretërit, kurtizanet apo haremet, nuk jam dakord, pasi ato nuk përfaqësonin familjen. Degradimi i familjes dhe i gjithë shoqërisë, ndodhi këto 50 vitet e fundit.
    E pra, mos thuaj më se femrat janë të shthurura. Ku rriten këto femra? Nqs ato dalin nga binarët që në adoleshencë atëherë çalon puna te prindërit e paaftë. Është shumë e shëmtuar ashtu si e thua ti.

Atë pjesën e mbrëtërve nuk e ke lexuar mirë. Kam shkruar se kurvëria ka ekzistuar dhe ka rrënjë mashkullore, pavarësisht se objekti ka qënë femra, ata kanë qënë "iniciatorët" e tyre.

Për mendimin tim, nqs ka curvar në këtë mes, ata janë meshkujt, thjesht se janë prej natyre të tillë. Janë më tepër prej hormonesh se prej mishi
    Elegance is an attitude.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Citim Postuar më parë nga angelina o2
    Kurvëria ka ekzistuar, nuk ka lind me emancipimin femëror.
    Nuk quhen kuçkëri dhe kuçka disa skllave që kishin sulltanët në oborret e tyre, ato nuk përfaqësonin famijen.

Kuçkëria në masë të gjerë në popull, filloi kur gratë ndryshuan mënyrën e jetesës dhe dolën në punë si burrat.

Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    Se mesa te kam lexuar flirton edhe ketu ne forum(nuk te paragjykoj per kete)
    Dhe asnjeres nga vajzat me te cilat flirton ketu nuk i ke pare as kembet e as minifundin.
    Te siguroj une perseri se keto vajza te cilat ti i ngacmon jane vajza te mira te cilat nuk rrine kafeneve apo rrugeve , por jane ne shtepi e argetohen perpara nje PC je si une e si ti.
    Ndersa gjithe diten u bie bretku ne pune.(respektin tim per to)
    Une nje pyetje kam per ty?
    Murit kur i troket te kthen pergjigje?
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    Une nje pyetje kam per ty?
    Murit kur i troket te kthen pergjigje?
    pergjigje nuk kthen , por i duket vetja i bukur e i forte.
    haron se rezohet vetem po ti heqesh nje tulle
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Unë jam i mendimit që nëse djali nuk është i virgjër, nuk ka pse të kërkojë që vajza të jetë e virgjër.
    Me te vertet duheshin mbi 250 postime qe ky zoteria te deklaronte qe eshte akoma i virgjer?! Shume tragjike!

Faqja 26 prej 29 FillimFillim ... 162425262728 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •