Close
Faqja 179 prej 238 FillimFillim ... 79129169177178179180181189229 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,781 deri 1,790 prej 2377
    i/e regjistruar Maska e don lico
    Anėtarėsuar
    26-01-2010
    Postime
    331
    Nuk e kam fjalen per portat une, thjesht po te them per kabullin qe lidh HDD me PC kabullin e ZI qe perfundon me dalje USB per ate po flas, provo ta ndryshosh nje here ate kabull
    have a little faith!!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-09-2004
    Postime
    17
    Citim Postuar mė parė nga don lico Lexo Postimin
    Nuk e kam fjalen per portat une, thjesht po te them per kabullin qe lidh HDD me PC kabullin e ZI qe perfundon me dalje USB per ate po flas, provo ta ndryshosh nje here ate kabull
    E kuptova. E bera prove dhe me del e njejta gje "Seagate device vendosja 0"

i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    MOs eshte rasisht exFat file system provo dhe shko ne kete faqe dhe shkarko kete Update varesisht nga sistemi yt operativ 32 bit apo 64 bit
    http://support.microsoft.com/kb/955704
    Me respekt,

Valdet Shala

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-09-2004
    Postime
    17
    Citim Postuar mė parė nga valdetshala Lexo Postimin
    MOs eshte rasisht exFat file system provo dhe shko ne kete faqe dhe shkarko kete Update varesisht nga sistemi yt operativ 32 bit apo 64 bit
    http://support.microsoft.com/kb/955704
    Shume faleminderit per linkun por une hapa pune se del mesazhi qe duhet te nderroj gjuhen e sistemit te kompjuterit se nuk e kam anglisht po qe se e di si behet ma thuaj se do me shkurtosh kohe

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-09-2004
    Postime
    17
    Disku i laptopit eshte ne NTFS filesistem kurse vendi i atij te jashtem eshte bosh

i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    Citim Postuar mė parė nga nomsi Lexo Postimin
    Shume faleminderit per linkun por une hapa pune se del mesazhi qe duhet te nderroj gjuhen e sistemit te kompjuterit se nuk e kam anglisht po qe se e di si behet ma thuaj se do me shkurtosh kohe
    Ne ēfarė gjuhe ke sistemin aktualisht sepse pėr nderrim total te gjuhes frikohem se duhet formatimi.

Citim Postuar mė parė nga nomsi Lexo Postimin
    Disku i laptopit eshte ne NTFS filesistem kurse vendi i atij te jashtėm eshte bosh
    Po mu per ate mund te jete bosh sepse nuk e ke te instalua ketė Update te Microsoft qe e kam postuar.
    Me respekt,

Valdet Shala

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-04-2007
    Postime
    630
    ne nja laptop super te ri me ndodhi nje here qe ne mes te instalimit shfaqej skema blu. i gjithe problemi ishte qe DVD qe po perdorja per instalim kishte probleme me driverin e kartes grafike dhe e prandaj ndodhte ashtu, provova nje DVD tjeter qe kishte brenda SP3 dhe cdo gje eci ne regull.

E bera kete nderhyrje per te thene qe kjo skema blu eshte nje nga gjerat me te keqija sepse mund te jete problemi kudo madje edhe ne nje gje te vogel qe mund te mos te te vere mendja ose te vete pas jave te terash kerkime.

Kaq kisha uroj sa me pak blue scren

Blu screen ne qdo version windosi, nuk edi a esht komplet faji tek microsofti

Sa per te qeshur

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-09-2004
    Postime
    17
    Gjuha eshte danisht dhe kam frike se eshte ashtu sic thua ti duhet bere formatimi ngaqe u perpoqa dhe nuk ishte aq kollaj. N.q.se ke mundesi mund te me drejtosh si mund ta kerkoj kete program ne google ? faleminderit

i/e regjistruar Maska e don lico
    Anėtarėsuar
    26-01-2010
    Postime
    331
    para se te shkosh te formati pse nuk shkon nje here atje ku e ke blere dhe beje me prove kete rradhe, shiko qe punon te dyqani ne nje Windows Xp. Sepse mund te kete edhe vete HDD ndonje problem qe se njeh, ishte thjesht nje sygjerim ^_^
    have a little faith!!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-09-2004
    Postime
    17
    para se te shkosh te formati pse nuk shkon nje here atje ku e ke blere dhe beje me prove kete rradhe, shiko qe punon te dyqani ne nje Windows Xp. Sepse mund te kete edhe vete HDD ndonje problem qe se njeh, ishte thjesht nje sygjerim ^_^
    Une faktikisht e kam bere prove HDD por ne nje aparat linux dhe punonte sh.mire madje dhe formatimin e bera aty

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •