Close
Faqja 177 prej 238 FillimFillim ... 77127167175176177178179187227 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,761 deri 1,770 prej 2377
    i/e regjistruar Maska e unikali
    Anėtarėsuar
    06-03-2009
    Postime
    227
    Citim Postuar mė parė nga valdetshala Lexo Postimin
    Atehere dyshimet e mija i drejtoj ne CD-ne e sistemit Operativ Windows XP e cila mund te jete demtuar ose gervishur sepse sipas mendimit tim ne baze te pershkrimit tend kjo ndodh ne disa kompjuter apo jo, ateher duhet kerkuar Burimin e Gabimit e qe sipas mendimit tim vetem CD-ja mund te jete.
    Pa keqkuptime, por vetem te diskutojme.
    Nuk me ka ndodhur vetem me nje CD te OP gjate instalimit. Kam patur shume raste gjate nje periudhe prej 4 vjetesh qe merrem me kete pune, CD kane qene nga me te ndryshmet, se i ndrroj shpesh nga perdorimi.
    Me te njejten CD te OS, sidomos XP, duke verifikuar HDD apo RAM Memorien, kam arritur te rivendos gjendjen.
    Mos te vij keq qe e perjashtoj. Une e kam hedh ne diskutim se perveq rasteve qe me kane ndodh e po i riparoj, me ndodhin raste qe nuk po i jap zgjidhje.
    Faleminderit per kohen qe me kushton.
    Po nuk pate nje te kaluar te besueshme, nuk mund te kesh nje te ardhme te sigurte.

i/e regjistruar Maska e don lico
    Anėtarėsuar
    26-01-2010
    Postime
    331
    Eksperienca ime me tenden eshte pothuajse 2 fish me e vogel thjesht po them se mbase ste ka shkuar mendja per momentin ose se ke cituar. Keta PC ka kane shume kohe ne perdorim mos kush e di pasta e procesorit ka shkuar drejt fundit dhe e jep ate nga ndonje mbi nxehje. Mund ta kesh provuar nuk jam shume i sigurte po thjesht nje sygjerim ishte
    have a little faith!!!

i/e regjistruar Maska e unikali
    Anėtarėsuar
    06-03-2009
    Postime
    227
    Citim Postuar mė parė nga don lico Lexo Postimin
    Eksperienca ime me tenden eshte pothuajse 2 fish me e vogel thjesht po them se mbase ste ka shkuar mendja per momentin ose se ke cituar. Keta PC ka kane shume kohe ne perdorim mos kush e di pasta e procesorit ka shkuar drejt fundit dhe e jep ate nga ndonje mbi nxehje. Mund ta kesh provuar nuk jam shume i sigurte po thjesht nje sygjerim ishte
    Mundet. Kur kam diskutuar me nje shok, me ka thene se kete difekt e jep dhe procesori, sepse e kishte riparuar me ndrrimin e procesorit.
    Nje mundesi tjeter.
    faleminderit.
    Po nuk pate nje te kaluar te besueshme, nuk mund te kesh nje te ardhme te sigurte.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-09-2004
    Postime
    17

Harddisk i jashtem nepermjet usb ??

Kam marre nje HDD te jashtem Seagate 1T dhe e kam lidhur me laptopin me usb por nuk po e ve dot ne pune. Tek my computer nuk del fare qe eshte lidhur kurse kur futem si administrator del por tregon partion 0. Ka ndonje qe mund te me ndihmoje?

per faze te pare nderro hyrjen usb

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-09-2004
    Postime
    17
    Kam 4 porta dhe i provova qe te katerta por po e njejta gje. Te njera nuk del gje fare kurse te tre te tjerat del "seagate USB device partition 0"

i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    Cilin sistem operativ e ke te instaluar, a ke marre update nga Windows, a i ke bere update Driverat??A ke kontrolluar ne Device Manager pėr ndonjė mungese pajisjesh Me pike pyetje ose pikėēuditje dhe kjo ne kohen kur e ke lidhur HDD.
    Me respekt,

Valdet Shala

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-09-2004
    Postime
    17
    kam windows xp home edition i kam bere update driverave dhe nuk kam ndonje pajisje me pikepyetje ose pikecuditje kuptohet edhe mund te kem gabuar diku ose ka dicka qe me ka shpetuar

Durrsak-Rob Zoti Maska e Sherri
    Anėtarėsuar
    25-03-2004
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    869
    Provo ta fusesh HDD ne nje pc/notebook tjeter dhe shif nqs punon.

Shif se mos ke harruar te fusesh prizen se keta HDD kane nevoje per korrent dhe nuk punojne vetem po te lidhen me usb
    Divide Et Impera
    " Yo soy cubano, latinoamericano
    y pa’ todos mis hermanos yo les quiero cantar"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-04-2007
    Postime
    630
    Kliko my computer me tast djatht shko manage shiko a figuron disku i jashtem

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •