Ku e kan sexin kta pallat??? :S ... Jo re jo, edhe me i shemtuti i cunave me qen, kur ka mend, duket shum me shume se trapat terheqes...
Really Dude... Get A Life!!!
Nuk e kuptova cfare shkruajte, por di qe injoranti eshte injorant dhe kuptohet qe pa hap gojen. Qe te gjestet qe ben. Pastaj te mos kesh njohuri ne nje fushe te caktuar nuk te ben injorant, dhe nje femer me intelekt di ta bej dallimin. Te gjithe jemi te painformuar ne nje fushe te caktuar, por injorantet jane injorant ne te gjitha drejtimet, lol.
Nese nuk gaboj:
Mashkullin e ben terheqes intelekti dhe pushteti.
Ka edhe vajza budallaqe qe pelqejne vetem djem me trup te bukur, apo me fytyre te bukur, te cilet ne shumicen e rasteve jane debila.
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
Inteligjent apo jo inteligjent, terheqes sexsualisht apo jo, bohem apo diqka tjeter , ne fakt as vet gocat nuk edin se qka duan (kerkojn)..!
Jeta dhe vdekja jane pa emer.
Ja per shembull,ky eshte nje fillim i mire!Une per vete kam nxjere bllokun dhe po mbaj shenime...do kisha deshire te dija edhe hollesi te tjera rreth deshirave tuaja,nese nuk e keni problem!Do te me hynin shume ne pune per ndonje lidhje qe mund te krijoj,neser,pasneser...
Kjo eshte ideja!...uroj te mos e keni bezdi te vazhdoni te na e thoni e te na e rikujtoni,sa here te jete e nevojshme...duhet te injoroni lodhjen qe mund tju shkaktoje ky proces mesimdhenieje,i ngjashem me ate te nje mesueseje te shkolles fillore...duhet te injoroni kete lodhje sfilitese sepse fryti qe do te merni pas saj,do te jete nje mashkull i cili do te dije si tju beje te lumtur...E kane cik me te thene ata, lol.
Ku keni aq mend ju femra me i dallu keto gjojna aman![]()
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
dmth duhesh te keshe para per te qene terheqes? kesaj i thone te jeshe interesaxhije. a nuk mund te jete terheqes nje murator psh? duhet patjeter te kete pushtet? ti mbrone ato vajza 20 vjeē qe martohen me pleq vetem per para. e sheh berlusconin? e sheh sa i parezistueshem eshte. une preferoj nje femer qe terhiqet nga nje i bukur me nje profesion modest, sesa nje kxxve qe ben sikur terhiqet nga nje 70 vjeē. te pakten ajo eshte e sinqerte. ti e quan budallaqe.
Vasudhaiva Kutumbakam
Krijoni Kontakt