Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 38
    Larguar..
    Anėtarėsuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530

Question Ne moshen 18 vjece, te ndahesh prej familjes, te jetosh diku tjeter?

Ne Itali po diskutohet per femijet, qe ne moshen 18 vjece te mos rrine me ne shtepine e prinderve, por te ikin dhe te perpiqen tua dalin vete, te mbajne vete jeten e tyre nga ana financiare.

Per mua ky eshte nje mendim absurd, sepse ata nuk jane ende ne gjendje te perballojne jeten reale. Do ishte me mire qe te kene nje pune per tu mbajtur dhe te tjera.

A duhet te largohet femija ne moshen 18 vjecare, apo me mire ne 24 vjecare.

Kjo pyetje eshte jo vetem per ata qe jane ne perendeim, por per te gjithe.

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anėtarėsuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Citim Postuar mė parė nga gloreta Lexo Postimin
    Ne Itali po diskutohet per femijet, qe ne moshen 18 vjece te mos rrine me ne shtepine e prinderve, por te ikin dhe te perpiqen tua dalin vete, te mbajne vete jeten e tyre nga ana financiare.

Per mua ky eshte nje mendim absurd, sepse ata nuk jane ende ne gjendje te perballojne jeten reale. Do ishte me mire qe te kene nje pune per tu mbajtur dhe te tjrea.

Kjo pyetje eshte jo vetem per ata qe jane ne perendeim, por edhe per ata qe jane kudo per te gjithe.
    Kane propozuar edhe ti ndihmojne me 500 euro ata qe do kerkojne te jetojne indipendent ne moshen 18 vjecare por e bukura eshte se ai ministri qe e ka propozuar ka dale indipendent ne moshen 30 vjecare.
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375

Per mua ky eshte nje mendim absurd, sepse ata nuk jane ende ne gjendje te perballojne jeten reale. Do ishte me mire qe te kene nje pune per tu mbajtur dhe te tjera.

Kjo pyetje eshte jo vetem per ata qe jane ne perendeim, por edhe per ata qe jane kudo per te gjithe.
    Nje e di qe per Kosove , duhet me ndejt deri ne moshen 30 vjeq ...perveq ata qe duhet kujdesur per prinderit .

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    Une them ti martojne 18 vjec :P

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    ketu (ne gjermani) ka me vite qe femit po deshen hikin nga shpia me 18 vjec...ti pyte a esht e mire me 18 apo 24 per mendimin tim femija nuk duhet te hiki fare nga shpia as me 18 dhe as me 24 vjec..nuk vihet nji moshe qe me kaq vjec duhet te dali jo pse...po u martu normale qe do hiki por me qen beqar/e pse mos te jetoj sa te doj ke prindrit...une jam kundra kesaj gjeje dhe kam qen gjithmon kundra!

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga Tironcja_BLN Lexo Postimin
    ketu (ne gjermani) ka me vite qe femit po deshen hikin nga shpia me 18 vjec...ti pyte a esht e mire me 18 apo 24 per mendimin tim femija nuk duhet te hiki fare nga shpia as me 18 dhe as me 24 vjec..nuk vihet nji moshe qe me kaq vjec duhet te dali jo pse...po u martu normale qe do hiki por me qen beqar/e pse mos te jetoj sa te doj ke prindrit...une jam kundra kesaj gjeje dhe kam qen gjithmon kundra!
    Ti Tironce e ke nda burrin pej prindve

Larguar..
    Anėtarėsuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    Citim Postuar mė parė nga xhamia Lexo Postimin
    Ti Tironce e ke nda burrin pej prindve

Rri urte ti aman

Larguar..
    Anėtarėsuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    Citim Postuar mė parė nga Tironcja_BLN Lexo Postimin

E dashur secili vendos vete per te ardhmen e tij, dhe keshilla e prinderve ka vlere

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    ne keto kohera qe jetojme mendoj se femijet piqen me shpejt se sa dikur .. keshtu qe kjo moshe me duket normale qe femija te jetoje vecant nga prinderit qe te behet i/e zote per veten por sigurisht mendoj qe duhet te kete akoma supervision nga prinderit qe te rrije disi brenda shinave ... kur e shohin qe duhet nderhyrje ta bejne e mos jene komplete indiferent gjithashtu dhe te mbajn nje far distace e mos ti nderhyjne ne gjera personale ..

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anėtarėsuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559

Kjo pyetje eshte jo vetem per ata qe jane ne perendeim, por per te gjithe.
    S'ėshtė edhe aq absurde jo. Po studentėt qė largohen prej prindėrve e studiojnė nė njė shtet tė ri, me njė kulturė komplet ndryshe, me mentalitet tjetėr etj ? Njė pjesė e mirė madje edhe punojnė, e jam sh. e sigurtė qė nė vendlindje kjo pjesė s'ka qėnė aq e rrahur me punėn.

Jam dakord pėr largimin nga shtėpia prindėrore, ose shkėputjen mė mirė. Flas nga pėrvoja. Pėrballja me jetėn qė tė pret jashtė, marrja e pėrgjegjėsisė mbi shpatulla, tė rrit mė shumė e tė maturon.
    Elegance is an attitude.

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •