Close

Rezultati i Sondazhit: Pro apo Kunder Lejimit te Shamise ne Shkollat Shteterore ne Shqiperi?

Votues
273. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Jam Pro!

112 41.03%
  • Jam Kunder!

161 58.97%
Faqja 59 prej 90 FillimFillim ... 949575859606169 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 581 deri 590 prej 892
    OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Jo vetem ne shkolla por dhe ne publik duhen ndaluar.
    Shamia eshte shenje e skllaverimit femeror.disa femra veteskllaverohen me deshire,shumica e tyre nga burrat me imponim.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga s0ni Lexo Postimin
    Ti je shume interesant, e ke krahasuar Shqiperine me c'do lloj shteti qe te ka ardhur mbare ty.
    Kur ty s'te pelqen c'fare sjell tjetri ne diskutim ben pytje koti, si e shpjegon kete ti?
    Interesant!
    po ka krahasime qe behen e ka krahasime qe nuk behen.

shqiperine mund ta krahasosh edhe me ameriken per sa i perket sbatimit te lirise se fjales, por a mund ta krahasosh per shembull per sa i perket fuqise industriale??? JO

sipas teje duhet te behet krahasimi ne te dy rastet???

edhe me turqine mund ta krahasosh per shume gjera, por nuk mund te krahasosh ndikimin qe mund te kishin secila mbi bashkimin europian...
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anėtarėsuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    shqiperine mund ta krahasosh edhe me ameriken per sa i perket sbatimit te lirise se fjales,???

.

liria e fjales ne shqiperi????????

po shprehu nje here lirshem ne media apo diku ne publik ne shqiperi, dhe do ta shohesh ameriken kur te jesh ne gjendje kome ne spital.
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga Akili-A Lexo Postimin

po shprehu nje here lirshem ne media apo diku ne publik ne shqiperi, dhe do ta shohesh ameriken kur te jesh ne gjendje kome ne spital.
    nuk thashe se jane te njejta. thashe se mund te krahasohen.
    amerika me mire, ne me keq, por sdq krahasimi behet...

sdq une nuk kam pasur ndonjehere problem per t'u shprehur ne shqiperi...
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e king of queens
    Anėtarėsuar
    10-07-2009
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    179
    se cfare problemi paskeni ju me shamite nuk e kuptoj...

jam dakort me dike qe shkruajti me lart qe shamia = kryqin ne qafe.

pse doni te lejoni njeren dhe te ndaloni tjetren? apo per t'i bere servilizem europes. per t'i lepire pak byxxxn, ngaqe eshte sjellur gjithmone mire...

jam i mendimit qe nuk duhet te kete nje ligje te pergjithshem. kjo gje duhet t'i lihet ne dore shkollave. secila shkolle ka rregulloren e vet.

i/e regjistruar Maska e king of queens
    Anėtarėsuar
    10-07-2009
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    179

mos kujto se amerika eshte parajsa. pyet pak disa te zinj kur donin te shkonin per te votuar ne mandatin e dyte te bushit, se cfare eshte liria!!!

pastaj per te drejtat e njeriut dhe respektimin e traktateve nderkombetare nuk po flasim fare...

Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    nuk besoj se e dini, sepse nese do te ishte ashtu, hipokrizia juaj do te arrinte ne permasa stratosferike. nga njera ane thoni qe doni qe shqiperia te hyje ne europe, ne anen tjeter dilni kunder nje vendimi te parlamentit europian... hahah!!! sa gje qesharake...

e po ju jeni me te zgjuar dhe me kompetente se europarlamentaret...
    doni t'i jepni shembullin e mire...... wow!!!
    Ne fakt po ta lexosh mire kete postimin tend, duket fare qarte se kush eshte hipokriti ne kete mes. Ne te gjitha shkrimet qe ke bere ketu duke perdorur masken "NUK JAM FETAR", nuk ke bere gje tjeter vecse ke thene qe populli shqiptar eshte budalla ne krahasim me europianet e tu dhe nuk ka aq tru sa te vendos vete per vendin e vet.

Ne nje postim tjeter ju drejtohesh shqiptareve duke i quajtur te pacivilizuar. Me fal zoteri por cfare quan civilizim ti? Kush eshte sipas teje nje njeri i civilizuar sepse te garantoj qe mbarimi i nje shkolle avokatie ne Itali dhe nje jave pushimi ne Tailande nuk te ben ty me te civilizuar se ata shqiptar qe nuk duan ta shohin vendin e vet te shkoj 3000 vjet mbrapa.

Qe kur myslymanet e Shqiperise paskan vuajtur aq shume per nje shami? Si jetuan keto myslymane me dekada te tera pa shami ne koke? Qe kur qenka shkelje e te drejtave te njeriut moslejimi i shamive ne nje shkolle shteterore ku femijet shkojne per te mesuar dhe jo per ta mbajtur mendjen te ninja qe eshte ulur ne bange me ta? SHKOLLA SHTETERORE DUHET TE MOS LEJOJE SIMBOLE FETARE NE SHKOLLE (perfshire ketu edhe varset me kryq, etj.)!

Ne nje vend si Amerika qe nuk besoj se do ta kalonte testin e civilizimit sipas ketij zoterise europian, une nuk pashe ndonje me shami ne koke ne shkollen e mesme ku shkova apo dhe ne te tjera ku kisha shoqerine. Ajo qe kam pare ne fakt jane medrese dhe shkolla katolike ku shkojne ata qe jane te interesuar te edukohen me frymen e fese se tyre dhe kjo nuk ka asgje te keqe.

Shamia ne koke nuk eshte simbol fetar myslyman sepse po te ishte te gjitha ato myslymane besnike do ta vinin, por ja qe nuk e vene. Shamia ne koken e nje femre eshte thjesht nje interpretim djallezor i bere nga ca meshkuj impotent te shkretetirave te Arabise. Mbulimi i kraharorit nuk ka te bej me koken mqs eshte mbi qafe sic tha njeri ketu, por thjesht ka te beje me gjoksin e femres qe duhet mbuluar.

Nqs ti e shikon shamine si simbol te fese islame dhe moslejimi i saj eshte shkelje te drejtave te ketyre myslymaneve, atehere cfare do te mendoje per fotot me poshte nqs nxenes satanist te vinin ne shkolle me veshje te tilla?!
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura    

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anėtarėsuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Citim Postuar mė parė nga INFINITY© Lexo Postimin
    atehere cfare do te mendoje per fotot me poshte nqs nxenes satanist te vinin ne shkolle me veshje te tilla?!

mesa di une satanizmi nuk eshte fe....
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

mesa di une satanizmi nuk eshte fe....
    Sipas kujt?!

Atehere po e quajme besim qe ne kete rast eshte te Luciferi dhe jo te Allahu sic mund ta kene myslymanet.

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga INFINITY© Lexo Postimin
    SHKOLLA SHTETERORE DUHET TE MOS LEJOJE SIMBOLE FETARE NE SHKOLLE (perfshire ketu edhe varset me kryq, etj.)!

Nqs ti e shikon shamine si simbol te fese islame dhe moslejimi i saj eshte shkelje te drejtave te ketyre myslymaneve, atehere cfare do te mendoje per fotot me poshte nqs nxenes satanist te vinin ne shkolle me veshje te tilla?!
    nese ndalohen te gjitha do te ishte diēka tjeter, por me sa di nuk po flitet per nje gje te tille...

sa per satanismin. ai nuk njihet si fe.
    une personalisht nuk do ta kisha problem nese dikush vie ne shkolle me t-shirt me nje baphomet te stampuar.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Faqja 59 prej 90 FillimFillim ... 949575859606169 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •